Dnešní náledí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
15.12.12 14:06

Tédy, koukám, co se kde dělo.. já měla obavy, protože hned ráno jsme měli jet prodávat na vánoční jarmark do školy.. tady naštěstí 6 +, všechno roztálo a pohoda. Cesta bez problémů. Ale chlap mi jel na slovensko do školy, tak jsem trochu trnula, no nejeli 2 hodiny, ale 3, ale dorazili v pořádku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
15.12.12 14:24

@Lynette Tak tady to nakonec roztálo, tak jsem jela sama. No, dr. jí předepsala nějaké léky, tak snad už to bude dobré, ale máš pravdu, pokud je takové počasí, tak je lepší sanitka, než se trápit doma :palec:

• Citovat
  • Upravit
12505
15.12.12 19:18

Chlap šel na firemní večírek tak to bude sranda jak přijde domu, celej zlámanej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
15.12.12 20:03
@Libza píše:
My to nakonec zabalili a nikam nejedem…škoda :( Ono je to u nás teď taky v pohodě, ale domů bysme jistě jeli za tmy a bůh ví, jak to bude vypadat. Jestli to přimrzne, tak to bude jistě klouzačka :roll:

Hnus, na trh jsme nešli, protože pořád pršelo, byli jsme u manželových rodičů a pak na hvězdárně. Cesta domů nebyla pěkná, nemrzlo, ale místy hustá mlha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
15.12.12 22:21

Ráno u nás hrozné, vše pod ledem a já na mrtvici - včera mi večer v práci ukradli peněženku s veškerými doklady i penězi na vánoce a v jedné bance nelze zablokovat kartu po telefonu, pouze fyzicky s jiným dokladem, tak jsem tam hned ráno jela, platila i drahé jízdné do vlaku, jelikož open card byla v té peněžence také a na té vlakové stanici, kde jsem měla přesedat na bus, nešlo vystoupit, ta dlažba byla jak zrcadlo a při výstupu je tam taková mezera, že se musí jakoby z toho vlaku vyskočit, takže jsem v něm zůstala, vystoupila kde o stanici dál a jela zase domů, naprosto vynervovaná, že se tam nedostanu včas. Manžel pro mně musel přijet z práce a jeli jsme tam spolu, ale to jsem držela spíš já jeho, protože mně až po tom mém ranním návratu s nepořízenou napadlo, že mám doma takové ty ocelové hroty na boty ( nesmeky )a s tím to šlo normálně. V bance to naštěstí dopadlo dobře - uff. Ale já ty nesmeky měla na botách hrozně pevně přidělané a pak jsme se ještě stavili v nákupním centru a děsně to klapalo a naopak na té lesklé dlažbě pěkně klouzalo, což na danou situaci bylo komické, ale jinak jsem z toho neštastná, protože týden před vánoci ještě ke všemu obíhat úřady. A duplikát na open card funguje pouze ve všední dny a to jsem dnes projela 150 kč, zítra opět a v pondělí zas, než tam dojedu. To je paráda, hlavně, že mám kartu na půl roku zaplacenou :zed: na duplikát mi to prý nahrají znovu, ale ty tři dny co si musím platit jízdné sama mi nikdo nenahradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová