Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pokud si to kupuješ na „machrování“, tak 5, s novou 4 bys už byla trapná. Pokud si to kupuješ kvůli tomu, že sedí do ruky, příjemně se ovládá, něco vydrží
a připadá ti jako nejlepší mobil na trhu, tak raději ani jeden. ![]()
Ne fakt, při porovnání ceny a rozbitnosti/velikosti/pohodlnosti užívání, opravdu ten mobil nechápu. Apple mám ráda, Maca mám, ale iPhone bych si nepořídila ani jeden - vždycky si je osahám u někoho cizího a jsem ráda, že mám HTC. ![]()
Mám iphone uz dva roky, 4ku. A jsem spokojená. Pouzivam spousty aplikaci, ktere ma ios samozrejme nejrozsahlejsi. Je pohodlný do ruky. Mela jsem i htc a neda se to stovnat. Lide co ho maji ho miluji a zbytek si mysli, asi ze je to predrazena hracka k machrováni. Ano za kvalitu si clovek zaplati, plus samozrejme znacka /ale ta se plati vsude a ve vsem/ Predpokladam ze jsi chtela poradit od cloveka ktery ho má, jelikoz vahas mezi starsi a novejsi verzi, a ne ze komu se zrovna nezamlouva ti ho bude rozmlouvat. At koupis jakoukoliv verzi budes urcite spokojena.
4ka je samozrejme levnejsi a moc podstatnych rozdilu ohledne 5ky neřesim.
Mam obidva-oba su skvele a idu skoro rovnako rychlo. 5ka je tensia, lahsia-ale ten rozdiel poznat len ked drzis obidva v rukach naraz.
Inak podstatny rozdiel nevnimam…
Mně třeba u tý 5 přijde, že je zbytečně moc vysoký/dlouhý. Špatně se mi s ním manipuluje a nevím, jak pohodlný by byl v kapse. Ale asi je to o zvyku.
Neporadim, zda 4 nebo 5,poradim iPhone ![]()
Rozhodne bych nesrovnavala HTC a jine podobne,
a to ani Samsung-iPhone je jeden ![]()
Pokud mas finance, kup rovnou 5,je nejnovejsi,
bude nejvychytanejsi, ale pak uz je to o pocitu,
mozna ti placka bude mene sedet, libit atd…
Ahoj, máme v rodině oba. Pětka mi lépe padne do ruky, protože mám drobné ruce, ale zas je mi moc dlouhá…má lepší displej, o dost, ale to není pro běžného uživatele zas tak podstatne. Pokud nejsi fajnšmekr a nechceš se s tím vytahovat, ušetři pár tisícovek ![]()
Urcite petku!
Mam ctverku a na petce jsem se uz domluvila s Jeziskem!
Hele, kdyz uz mas a davas tolik penez, tech par tisic navic te uz nezrujnuje.
Vubec nevahej!
Ahojky, ja mam 5 a jsem moc spokojena. 4 bych nekupovala, zvlast, kdyz o 5 premyslis. 5 je mnohem lepsi
![]()
Dle parametrů je 5ka méně povedená, ale zas je to designovka a nemá ho zatím ‚každej‘… Takže pokud nejsi expert, který řeší to a tamto, co se týče výkonnosti, zajdi do obchodu a kup ten, co ses Ti bude líbit víc… Za mě 5ka, ptž je stylová
ale chtěla jsem černý do doby, než jsem to viděla na živo… Takže bílý iphone 5 a jsem max. spokkojená… Co se týče funkcí, dá se rovnat leda se samsungem galaxy SIII, ale! Není to apple ![]()
Muzete mi nekdo poradit?
Mam 4S a najednou mi zmizel cas, % baterie, signal…
viz foto
Kdyz jsem treba v nejake aplikaci a v nastaveni tak se vse objevi. Jakmile jdu na home screen tak je vse pryc ![]()
Ahoj. A mela jsi tam nastaveny pres iCloud hlidani udalosti atd??
A ty mas 4 bo 4s?
@ddsfsfs píše:
@Vemas divne zkus jit do nastaveni
To jsem zkousela, ale v nastaveni nic co by mi pomohlo ![]()
Potřebuji poradit. Uvažuji zda si koupit ten starší iphone 4 nebo ten novy iphone 5.
Co myslíte, který je lepší? Děkuji