Příliš mnoho reklam

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25137
15.12.12 19:48

Když já se konečně můžu po roce v klidu posadit k televizi a něco si vychutnat, tak mě to štve. Nejsem nějaká divák, ale ráda se na něco kouknu. Jako včera - koukali jsme na Milý Johne a v reklamách jsem to chtěla přepnout na Slečnu drsňák a ehle… taky reklama.
A s tím zpravodajstvím máte taky pravdu, na Nově je to děs děs děs… vše exkluzivně a první. Na zprávy se moc nedivám, většinou „bojuju“ s malou - večeře, koupání, úspávání.
Tak jsem si chtěla jen postěžovat. Stahování filmů mě nebaví, zase tak o to nestojím.
Jo akorát Prostřeno - to si fakt nenechávám ujít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
15.12.12 19:58

Nesnáším zprávy na nově, oni sou jak Blesk, hnusný přiživojou se na lidkým něštěstí, hlavně na dětech a zvířatech, řeší tam většinou blbosti atd, nova mě štve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
15.12.12 22:23

Jednou na Nově stihli za jeden den 5 (slovy pět!) reportáží, kde byla nějaká mrtvola, ať už čerstvá, nebo šlo třeba o soudní dohru ohledně mrtvoly apod. Všichni to nesnáší, přesto jsou to nejsledovanější zprávy. Co mě u nich taky vytáčí je, že když je jednou nějaká zajímavá reportáž, např. na téma nějakého nekvalitního zboží, tak je reportáž sotva minutová, verdikt se nedozvíte a na zbytek se podívejte na tn.cz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
15.12.12 22:30

Nova je hrozná, klidně tam dají záběry jak někdo týrá zvíře, sice rozmazaný ale se zvukem z jakého duvodu??Potřebuje to někdo vidět??A týraných dětí je tam snad nejvíc, já jsem co jsem otěhotněla na ně přestala koukat, kolikrát jsem je viděla omylem a bylo tam pokaždý něco o dětech a pak sem to z hlavy nemohla dloho dostat, já prostě o tomhle slyšet nechci dělá mi to strašně zle na duši

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
16.12.12 00:39
@Mackenzie píše:
jj, rozumím :D :D my jsme jeden čas schválně sledovali zprávy na ČT1, Primě a Nově a ten rozdíl v informacích byl dost drsný. ČT1 normální věcné informace, Prima maličko dramatu k tomu a Nova? No masakr až na půdu :lol: :lol: to samé s počasím. teď slduju jen na internetu, jinak je asi nejlepší ČT1. Nova si počasí cucá asi z prstu a meteorology v životě neviděla :D :DMě nejvíc odradila Nova, když začala do hlavních zpráv dávat zcela nepodstatné informace a reportáže. Kterak nám zmrzla voda v nádobě při mínus 15 stupních, jak se rodině ztratil pejsánek, kterého moc miláčkujou a prosí lidi o pomoc. :roll:

Jak říkáš. Já se na nově dívala jen na MasterChefa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
16.12.12 03:04

Ahoj holky, plně s váma souhlasím, ty reklamy jsou děsný i dlouhý upoutávky na jiné filmy, seriály.. A vyrazilo mi dech, že už dávají reklamy i v hlavních zprávách!! V půlce zpráv šupnou reklamu, no na to jsem koukala jak tele na vrata!! A holky, nepřijde vám, že mají moderátoři hlavních zpráv v posledním čase na sobě hadry jak z domu? 6e to není už kostýmek, ale nějaké šaty, halenka.. pánové pomalu trička.. Oproti čt 1, jsou teda oblečení dost uboze, mi přijde.. Jednička se dost vyšvihla, mají krásně elegantní kostýmky a hlavně ty zprávy jsou o něčem, nova - to je samá černá kronika a šťourají se akorát v lidském neštěstí a ty jejich otázky - jak se cítíte?? A paní třeba přišla o dítě, dům.. No jak se asi cítí?? Já nevím, jestli jim snad nova za to nezaplatí, aby jim něco řekli do kamery, nebo jsou ty lidi tak zoufalí, že už jim je všechno jedno.. Nevím, ale začíná mi nova být nesympatická :-( Dívala jsem se ráda na Ordinaci, ale už je to taky černá kronika hadra.. Když to srovnám s Ordinací 1, jak se tam rodily mimča, byla mi daleko bližší..
Na druhé straně Prima mi přijde taky divná, samé seriály o vraždách.. Prostřeno s lidma, co neradi jedí to ato, tak proč tam lezou?? A jak furt šmejdějí po bytech lidí, no to mi přijde uhozený.. Pak to kritizování jídla, jako kdyby nikdy nejedli něco mín povedenýho.. Prostě velice nobl důležití, nevím no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
16.12.12 08:06
@dani24687 píše:
Jak říkáš. Já se na nově dívala jen na MasterChefa :)

já si radši vždycky počkala, až to někdo hodí na youtube bez reklam :D že v něm bylo taky milion reklam? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
16.12.12 09:46

Jo tak zprávy už jim tak nežeru :zed:

Příklad: U nás v práci se stala sebevražda, kluk vyskočil z okna a na místě mrtvej.

Zprávy: Kluk zhrzen nešťastnou láskou, šel za ní do pokoje a ona když ho odmítla tak pohrozil svou smrtí, že skočí z okna. Děvče stejně odmítlo a on jak se vykláněl tak nešťastnou náhodou opravdu vypadl.
Druhý den ještě odpoledne byl na zemi krvavý flek, NOVA obvinila naše vedení, že to ještě nikdo neuklidil, že to tam necháváme a všichni okolo chodící to vidí a psychicky je to rozhodí. Dělali živý vtup s jedním člověkem, který byl zády ke kameře a říka tam jak je to hrozný, a že ten flek je tam už X hodin, že ho to psychicky chudáčka rozhodilo se na to koukat, že s tím nikdo nic nedělá.

Realita: Kluk byl zfetovanej a ještě gay, tu holku na pokoji viděl poprvé a nezajímala ho. Jen se všem chtěl pochlubit, že umí lítat a sám vyskočil. Nikdo ho prostě nestihl zastavit.

Ten krvavý flek na zemi zůstat MUSEL kvůli policejnímu vyšetřování. Policie ho zakázala dočasně odstranit a čekalo se až to povolí.

Tohle všechno ale naše vedení televizi NOVA řeklo, a to i na kameru!!! Myslíte, že to použili??? Jistě, že ne… odvysílali jen to co se jim hodilo aby to bylo drááááma a pravda??? Ta nikoho přece nezajímá, páč neni tak záživná :pocitac:

Takže zprávy??? Fakt beru s vééélkou rezervou a ubýrám si 70% těch jejich dramatických keců… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
16.12.12 11:39

Před časem se na internetu lidé smáli že za chvíly budou reklamy i ve zprávách, a už jeto tady :lol:

To drama mi připomnělo jak vždy když začne trochu víc sněžit nebo foukat tak jak se na Nově spojej stim Františkem na horách, co se před kamerou vždy naklání (z našeho pohledu do leva) a dělá že je tam hroznej vichr přitom na něj ještě z prava hážou sních…

A už párkrát jim to nevyšlo páč se za nim procházely normálně lidé, a jednou tam šel i někdo v kraťasech. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
16.12.12 14:36
@Mackenzie píše:
Na Novu se dívám jen na Ulici, jinak na nic, vadí mi jejich zpravodajství, takže jsme na to přestali koukat. Bulvár hadr. :roll: a dramatičnost moderátorů a reportérů ještě horší. Dívám se na Pětku nebo na Primu. Jinak na filmy jako takové se v telce nedívám, ale stáhnu si je z netu a pak se dívám, v kuse, hodinku a půl a je to. Žádný reklamy co 15 minut, žádný zpožděný vysílání…

Jako bych to psala já. Mluvíš mi z duše.
Na Nově to vždycky tak debilně komentujou a dělaj ze sebe, jako by byli nejlepší televize v čechách :pocitac: Uplně se mi to zhnusilo :poblion: Na Primě zprávy docela ujdou, na Jedničku nekoukám na zprávy, tam je zase hlavně samá politika :zed: A všeobecně si myslim, že poslední dobou je v Tv kulový, samý opakování ubohejch serošů, samá kriminálka, no děs, jediný, na co koukám je Ulice, ta ještě za něco aspon stojí.

• Citovat
  • Upravit
10134
16.12.12 15:32

Já se moc tedy na televizi nekoukám, ale ted dávali Taková normální rodinka, přítel to chtěl vidět.. film začínal v 20.30 a končil v 22.30 tenhle film určitě nemá 2h… každých 10-15m reklama.. 1-2 dejme tomu, ale tohle už je fakt moc.. :cert:
Pamatuju doby, kdy bejvala reklama psaná v programu.. Jako chápu, že to ty televize živý, ale kdyby měli aspon ty reklamy nějakou úroveň.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
16.12.12 15:57
@xsaleen píše:
Já se moc tedy na televizi nekoukám, ale ted dávali Taková normální rodinka, přítel to chtěl vidět.. film začínal v 20.30 a končil v 22.30 tenhle film určitě nemá 2h… každých 10-15m reklama.. 1-2 dejme tomu, ale tohle už je fakt moc.. :cert:
Pamatuju doby, kdy bejvala reklama psaná v programu.. Jako chápu, že to ty televize živý, ale kdyby měli aspon ty reklamy nějakou úroveň.. :roll:

Přesně! úroven, to fakt postrádaj :roll:

• Citovat
  • Upravit
Mackenzie
3.1.13 16:49

Včera jsem se dívala na MTV czech a v pořadu náctileté maminky byla reklama po 8 minutách!! :zed: :zed: :zed: a protože MTV patří Nově, tak věřím tomu, že už i na nováckých programech dávaj rklamy co osm minut…hrůza. :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
151
3.1.13 16:54

Na nově dávaj ukázky že v neděly večer budou dávat film Marečku podejte mi pero, a dodávaj že bude bez reklam… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová