Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@K.Black píše:
to není na omak kuličkový
To může dělat ta bublinkatá obálka, nebo kuličková výplň
![]()
@kozisek a víš nick maminky která to poslala, zajímalo by mě kdo tohle dokázal vymyslet, a odtáhnout na poštu, takový dárek se pronese ![]()
Drátěná košile by prorvala ten pytel ![]()
Jj, koukám, že už mám i tiskovou mluvčí, super
sláva holt něco stojí ![]()
@sara1000 píše:
Ty jsi strevo
Holky nebuďte prudérní
To může klidně být, moje sestřenice dostala od PPL balíček, který objednal její manžel pro ni. Bylo na něm napsáno křehké, byl jen v bublinkaté obálce. Ten řidič ho měl na palubovce a když jí ho předával významně na ní mrkal
Ona na něj koukala, že je nějakej šiblej, dokud mu nedala peníze, podepsala to a on jí to strčil do ruky. Byla červená až na prdce a řidič se smál jak blázen…
Takovej je život. Takže můj nápad není od věci, ne???
@HankaHK píše:
@kozisek a víš nick maminky která to poslala, zajímalo by mě kdo tohle dokázal vymyslet, a odtáhnout na poštu, takový dárek se pronese
Nick tam není, navíc je to psáno fixou a už se to i trochu smazává, jak to obracím ![]()
Mě by také zajímalo, jestli nás ta maminka sleduje
![]()
@kozisek no tak pokud to bude nějaká sprostota tak to říkat nemusíš
nebo jen SZ zakladatelce diskuze ![]()
@K.Black píše:
@kozisek no tak pokud to bude nějaká sprostota tak to říkat nemusíšnebo jen SZ zakladatelce diskuze
chvíli mi trvalo, než mi secvaklo, že jsi zakladatelka ![]()
Olověná cihla (na zlatou neměla odesílatelka peníze), klubko příze na háčkování a Fimo hmota. Bohužel při přepravě ležel balík hned u motoru, Fimo se rozteklo a smatlalo se s přízí. Pak při překládce balíků na mrazu to utuhlo a vytvořilo kolem cihly neproniknutelnou zvrásněnou krustu. ![]()
@Etcetera78 píše:
Olověná cihla (na zlatou neměla odesílatelka peníze), klubko příze na háčkování a Fimo hmota. Bohužel při přepravě ležel balík hned u motoru, Fimo se rozteklo a smatlalo se s přízí. Pak při překládce balíků na mrazu to utuhlo a vytvořilo kolem cihly neproniknutelnou zvrásněnou krustu.
@Etcetera78 píše:
Olověná cihla (na zlatou neměla odesílatelka peníze), klubko příze na háčkování a Fimo hmota. Bohužel při přepravě ležel balík hned u motoru, Fimo se rozteklo a smatlalo se s přízí. Pak při překládce balíků na mrazu to utuhlo a vytvořilo kolem cihly neproniknutelnou zvrásněnou krustu.
@K.Black píše: Řetěz na sado maso hrátky
koukám, tebe napadají samé takové lepší věci
myslíš taky na něco jiného???
( myšleno v legraci
)
to není na omak kuličkový