Akta X u Kožíšků :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
K.Black
18.12.12 14:54
@Mia82 píše:
Já tipuju „pečvork“ deku :mrgreen:

to není na omak kuličkový :think:

• Citovat
  • Upravit
17310
18.12.12 14:55
@K.Black píše:
to není na omak kuličkový :think:

To může dělat ta bublinkatá obálka, nebo kuličková výplň :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5305
18.12.12 14:56

@kozisek a víš nick maminky která to poslala, zajímalo by mě kdo tohle dokázal vymyslet, a odtáhnout na poštu, takový dárek se pronese :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
18.12.12 14:57

Drátěná košile by prorvala ten pytel :mrgreen:

Jj, koukám, že už mám i tiskovou mluvčí, super :lol: sláva holt něco stojí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
18.12.12 14:58

Ořechy na pečení cukroví… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9032
@sara1000 píše:
Ty jsi strevo :mrgreen:

Holky nebuďte prudérní :lol: To může klidně být, moje sestřenice dostala od PPL balíček, který objednal její manžel pro ni. Bylo na něm napsáno křehké, byl jen v bublinkaté obálce. Ten řidič ho měl na palubovce a když jí ho předával významně na ní mrkal :lol: Ona na něj koukala, že je nějakej šiblej, dokud mu nedala peníze, podepsala to a on jí to strčil do ruky. Byla červená až na prdce a řidič se smál jak blázen… :oops: :mrgreen: Takovej je život. Takže můj nápad není od věci, ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
@HankaHK píše:
@kozisek a víš nick maminky která to poslala, zajímalo by mě kdo tohle dokázal vymyslet, a odtáhnout na poštu, takový dárek se pronese :P

Nick tam není, navíc je to psáno fixou a už se to i trochu smazává, jak to obracím :lol:

Mě by také zajímalo, jestli nás ta maminka sleduje :think: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
18.12.12 15:02

@kozisek no tak pokud to bude nějaká sprostota tak to říkat nemusíš :oops: nebo jen SZ zakladatelce diskuze ;)

• Citovat
  • Upravit
35545
18.12.12 15:04
@K.Black píše:
@kozisek no tak pokud to bude nějaká sprostota tak to říkat nemusíš :oops: nebo jen SZ zakladatelce diskuze ;)

chvíli mi trvalo, než mi secvaklo, že jsi zakladatelka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
18.12.12 15:04

Olověná cihla (na zlatou neměla odesílatelka peníze), klubko příze na háčkování a Fimo hmota. Bohužel při přepravě ležel balík hned u motoru, Fimo se rozteklo a smatlalo se s přízí. Pak při překládce balíků na mrazu to utuhlo a vytvořilo kolem cihly neproniknutelnou zvrásněnou krustu. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
18.12.12 15:05
@Etcetera78 píše:
Olověná cihla (na zlatou neměla odesílatelka peníze), klubko příze na háčkování a Fimo hmota. Bohužel při přepravě ležel balík hned u motoru, Fimo se rozteklo a smatlalo se s přízí. Pak při překládce balíků na mrazu to utuhlo a vytvořilo kolem cihly neproniknutelnou zvrásněnou krustu. :andel:
8o :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
35545
18.12.12 15:07
@Etcetera78 píše:
Olověná cihla (na zlatou neměla odesílatelka peníze), klubko příze na háčkování a Fimo hmota. Bohužel při přepravě ležel balík hned u motoru, Fimo se rozteklo a smatlalo se s přízí. Pak při překládce balíků na mrazu to utuhlo a vytvořilo kolem cihly neproniknutelnou zvrásněnou krustu. :andel:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ty se nezdáš, ale fantazie pracuje :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
18.12.12 15:08

Řetěz na sado maso hrátky :think:

• Citovat
  • Upravit
1086
18.12.12 15:10
@K.Black píše: Řetěz na sado maso hrátky :think:

koukám, tebe napadají samé takové lepší věci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: myslíš taky na něco jiného??? :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: ( myšleno v legraci :hug: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
18.12.12 15:13
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat