Aktivity s ročním dítětem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7
10.9.25 09:51

Aktivity s ročním dítětem

Ahoj maminky jaké děláte aktivity s ročním miminkem :*
Převážně chodíme na hřiště, ale blíží se zima a co potom…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4816
10.9.25 10:28

Nakoupit vhodné outdoorové oblečení a chodit ven :)
No a pak kromě klasiky (lego, vláčkodráhy, modelína a další hračky) zapojovat do domácích činností - děti se mnou vařily (čti krámovaly hrnce, od cca 1,5 roku už jsem jim dávala něco krájet, patlat těsto…), myly nádobí (máchaly se ve dřezu), věšely prádlo (přebíraly kolíčky) atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3317
10.9.25 10:50

Taky jsme teď co nejvíc venku, děsim se zimy, brzy tma :mrgreen: u nás teď hodně stavíme komíny z kostek, prohlížíme knížky a malýho baví hrát si s figurkama zvířátek. Jinak jak je psáno výše, tak nějak se motá kolem mě při všech denních činnostech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22809
10.9.25 20:07

Chodila jsem s dcerami na miminkovske cvičení do Sokola 1× týdne, pak plavat 1× týdně a jinak třeba nějaké rodinné centrum, hernicka, návštěvy kamarádek, rodiny, procházky..doma bych se zbláznila celý den :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
11.9.25 00:34

S obouma dětma jsme chodili na cvičení a do Sokola. Vídali se s kamarády a příbuznými. Četli si, čmárali, chodili ven i v zimě (budou ho už bavit boby)… A doma se mnou dělali vše možné - podávají nádobí z myčky, vydávají prádlo z pračky, podávají ho při věšení… Dneska jsem třeba myla koupelny a obě děti (3 roky a rok a 2 měsíce) byly nadšené, že jsem jim dala hadry a kartáče a pucovali také. Pak jsme třeba hráli s manželem stolní hru a malý si hrál s žetonkama, starší koukala. Následovala hra kdo sesbírá nejvíce žetonků ze země :D V tomhle věku je úžasné, že když se pustíš do čehokoliv s chutí, tak se většinou rádi přidají.
Doma také často tancujeme nebo hrajeme na hudební nástroje a zpíváme. Roční rád hraje na klavír, na kytaru u na xylofon, to nám také vydrží celkem dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.9.25 12:42

Ahoj, a co nějaká hernička jednou za čas aspoň? Jinak jak už tu padlo, kvalitní oblečení a i tak jít ven. Přece nebudete celou zimu jen doma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí