Aktivní chodítko - bojím se, aby se dítě nepřevrátilo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
79
5.2.13 12:13

Malý má zatím půl roku, takže my máme ještě čas, ale babička s dědou pořád vymýšlí, že mu koupí chodítko, tak jim musím nějaké vybrat, jinak oni jsou schopní koupit klasické chodítko :-( Takže vybíráme a vybíráme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
5.2.13 12:24
@Alčák1 píše:
@mona.k.79 jo dítě si vyhraje a ještě je mu oporou při chození :palec: :palec: :palec: ty chodítka se dají sehnat různý a i levnější. Já jsem lva koupila za 300,– na AUKRU a je jako novej :palec: :dance:

no ono se to moc nevyplatí kupovat nový, je to na chvíli coo?? malá zatím obchází zdi.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
5.2.13 12:24

@remzii303 jééé tak to máme doma pořád :,( z mojí i manželovi strany - blbý otázky typu
1, proč si nekoupíte klasický chodítko??? možná už by chodil!!! 8o
2, proč mu nedáte už pacholíka???
3, proč ho neposazujete, takhle se to nenaučí, když neví jak na to 8o
4, hned po porodu - nechápu proč mu nedáte napít čajík!!!
5, přislazujete mu sunar??? ale to by jste měli!!!
6, namáčíš mu na noc dudlík do medu??? no ale pak se nemůžete divit, že se budí :cert:
NO BĚS A HRŮZA :cert: holt se člověk musí obrnit ako ježura a s klidem jim vysvětlit, že je to naše dítě a že si mu dáme, co my budeme chtít :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
5.2.13 12:27

@mona.k.79 no právě :think: toho lva měli v Tescu za 1800,– se pos… :cert: kámošky malej začal chodit a držel se nábytku ale tam, kde nábytek nebyl, tak se bál a raději šel po čtyřech a na to je to chodítko dobrý, nahrazuje ten nábytek nebo zeď - je mu oporou :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
5.2.13 12:29
@Alčák1 píše:
@mona.k.79 no právě :think: toho lva měli v Tescu za 1800,– se pos… :cert: kámošky malej začal chodit a držel se nábytku ale tam, kde nábytek nebyl, tak se bál a raději šel po čtyřech a na to je to chodítko dobrý, nahrazuje ten nábytek nebo zeď - je mu oporou :dance:

no musim se mrkout někam na bazárek.. mám doma normální chodítko, co používla moje první holčička, ale ta to měla s chozením úplně jinak, :,(
a tvuj prcek už ťape??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
5.2.13 12:33

@mona.k.79 ne ještě ne, ještě ani nesedí :roll: ale zvedá zadek, strká pod něj nohy a odráží se směrem dopředu, takže takový lezoplazení :mrgreen: jsem zvědavá kdy si stoupne - to si lev zatím ještě počká :lol: no zatím mu bude mačkat jenom ten hrací čumák :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
5.2.13 12:38
@Alčák1 píše:
@mona.k.79 ne ještě ne, ještě ani nesedí :roll: ale zvedá zadek, strká pod něj nohy a odráží se směrem dopředu, takže takový lezoplazení :mrgreen: jsem zvědavá kdy si stoupne - to si lev zatím ještě počká :lol: no zatím mu bude mačkat jenom ten hrací čumák :lol:

nemůžu ho nikde najít. našla jsem jen toto
http://deti.bazos.cz/…7/CHICCO.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
5.2.13 12:41

Už jsem ho našla…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
8.3.13 16:56

Asi 2 měsíce a další 2 měsíce se mi doma válelo než se mi ho podařilo prodat.

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
8.3.13 16:59

@CokeLady Nikdy, překvapila a chodila od desátého měsíce.. Ale holky ve skupině si vozítko z Ikea chválej.. Aspoň to není plasťák :mrgreen: a může si v něm vozit věci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
8.3.13 18:14

Tak malej / 9 měsíců / si s ním zrovna hraje, takže teď mi tu hrajou melodie opírá se o něj, kouše ho a bacá a jak se o něj opírá tak už si pomalu začíná stoupat. Zatím si s ním hraje už týden a nejraději má když ho na něm vozím. Posílám foto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pavka84
8.3.13 21:02

Tak mym máme aktivní chodítko od chicca a jsme moooc spokojení :)).. prvně si s ním malá hrála, zapínala zvuky, naučila se házet balonky, od doby co začala chodit kolem nábytku, tak s ním pořád lítá :D…viděla jsem ho dneska v dráčíkovi za 799 ;)

• Citovat
  • Upravit
4706
3.6.13 14:40

Tak chodítko jako k chození rsp, učení se, bylo tak na 2týdny… spíš do něj hází hračky, taky se mi tady jen válí..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
20.3.14 06:52

Ahoj mamky, :mavam:, obnovuji diskuzi - vybiram a nevim… budu rada za vase typy, vubec jsem treba netusila ze se da regulovat rychlost kolecek atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
25.11.14 21:45

Ahoj, obnovuji diskuzi. Chtěli bychom prckovi pořídit k vánocům chodítko, ale manžel tvrdí, že pokud mají plastová kolečka, na našich plovoucích podlahách se bude smekat a ujíždět, takže bude k ničemu. Můžete mi prosím toto tvrzení vyvrátit svými praktickými zkušenostmi a doporučit nejvhodnějí (vyzkoušené) chodítko na plovoučky? Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí