Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@reliska my máme lino a malé to fakt ujíždělo - ne že by to klouzalo, nebo smýkalo, prostě to jelo rychleji než ona uměla chodit. Takže s ním jezdila vlastně asi 14 dní, kdy už „uměla“ chodit. Za mě to byla naprosto zbytečná investice. Tedy ve smyslu té funkce, jinak si s tím předním panelem docela vyhrála.
ještě edit - mám ho na prodej za 200,– (FP) kdyby měl někdo zájem. Omlouvám se za nedovolenou inzerci, ale nedalo mi to ![]()
Mame lino a dlazbu, neubizdi mu to. Koupili jsme mu pdrazedlo-auto na ctyrech kolech, vzadu ma operku, ktera se da vyuzivat jako aktivni choditko. Takze dve mouchy jednou ranou, pokud by to doteti klouzalo, vyuzijes jako odrazedlo. Samotne choditko bych asi nekupovala. Auto jsne kupovali na mallu, asi za petikilo.
@reliska Máme z Ikey, kolečka jsou gumová a neujíždí. Jak se malá naučila to otáčet, tak jí to šlo těžko. Máme dřevo a dlažbu.
Tento vozíček tady , kolečka má gumové, dají se různě přibrzdit, byli jsme s ním spokojení ![]()
@Honzimila píše:
Tento vozíček tady , kolečka má gumové, dají se různě přibrzdit, byli jsme s ním spokojení
Předběhla jsi mě ![]()
Myslím, že tvůj muž má pravdu. Máme Ikea vozíček, supr, půjčovali jsme i švagrové, ti mají lino.
Děkuji moc holky. Tak to asi kupovat nebudeme, asi by to bylo opravdu na nic.. Možná to z Ikey ![]()
@marrlinka tohle auticko mame taky a syn jezdi jeste ted ve 2.5 letech doma, ma hrajici a svitici volant!
@reliska Nejlepší je elká papírová krabice nebo sušák na prádlo nejmín to klouže
Ahoj holky, syn pomalicku chodikolem nabytku a chcimu koupit aktivni choditko, ale zacal az ted skoro ve dvou letech…avsak nevim zda na jeho velikost 86 cm mu nebude male…vite o nwjakem?
@Malike
no, uvaz, jestli to ma vubec cenu. obe moje deti mely mezi tim, kdy udelaly prvni krucky a kdy zacaly behat z pokoje do pokoje, asi tak odstup 14 dni. a jakmile zacali behat, tak samozrejme k cemu choditko, to by je zdrzovalo ![]()
Starší syn chodítko miloval, od prvních krůčků až do tří let a to měl skoro 100 cm. Mladší o chodítko ani nezavadil. Takže těžko říct. Zkus koupit z druhé ruky. Nemusí být ani nějaké superhrací na baterky, stačí třeba Fisher Price Basic. A když se neosvědčí, tak ho zase prodáš beze ztráty.
Syn je hypotonik, nehrozi rychly prestup…potrebuji aby mu to neujizdelo.
@Malike
Syn ma 88 cm a tohle choditko je porad super - http://choditka.heureka.cz/…ditko-krtek/
Je mu 18 mesicu a porad si do toho ulozneho prostoru neco naklada a vyklada a jezdi s tim po domě. U nas to byla jedna z nejlepsich investic.