Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
chci se zeptat, zda-li je někde na emiminu vidět, kdo je aktuálně on-line? nemyslím poslední přihlášení uživatelů a v kolik, ale jestli je tu právě teď?
![]()
díky, Petra
podle mě ne, ale jde si nechat profil trvale přihlášený, to bys pak mohla být online pořád i když bys tady vůbec nebyla
merett píše:
podle mě ne, ale jde si nechat profil trvale přihlášený, to bys pak mohla být online pořád i když bys tady vůbec nebyla
ale zakl. jde asi o to, aby viděla seznam uživatelů, kteří jsou momentálně online, ne ona sama..
![]()
Monny89 píše:merett píše:ale zakl. jde asi o to, aby viděla seznam uživatelů, kteří jsou momentálně online, ne ona sama..
podle mě ne, ale jde si nechat profil trvale přihlášený, to bys pak mohla být online pořád i když bys tady vůbec nebyla![]()
no právě to jsem myslela, já sama si třeba nechávám profil trvale přihlášen abych nemusela vypisovat heslo apod a tímpádem bych byla nonstop online pro všechny co by na můj profil koukali, byla bych online i když bych měla vypnutý pc, chápeš jak to myslím?
merett píše:Monny89 píše:no právě to jsem myslela, já sama si třeba nechávám profil trvale přihlášen abych nemusela vypisovat heslo apod a tímpádem bych byla nonstop online pro všechny co by na můj profil koukali, byla bych online i když bych měla vypnutý pc, chápeš jak to myslím?merett píše:ale zakl. jde asi o to, aby viděla seznam uživatelů, kteří jsou momentálně online, ne ona sama..
podle mě ne, ale jde si nechat profil trvale přihlášený, to bys pak mohla být online pořád i když bys tady vůbec nebyla![]()
já vím jak to myslíš, taky jsem online nonstop..
Ale tady jde o to, jestli lze někde najít mamin, které jsou momentálně online..
![]()
Monny89 píše:merett píše:ale zakl. jde asi o to, aby viděla seznam uživatelů, kteří jsou momentálně online, ne ona sama..
přesně a nejlépe hned po zapnutí emimina - hned vidět přehled kdo je on-line a vědět tak okamžitě, koho můžu a nemůžu otravovat ![]()
nějaký seznam on-line uživatelek (já jsem taky stále přihlášená..) ![]()
jako např. na facebooku vidím, kdo je přihlášen v tomto okamžiku. Akorát tady bych neviděla jen své přátelé, ale všechny, co jsou on-line…zase jich ale může být hodně a kam to dát, co? ![]()
merett píše:
Já myslím, že i když jsi trvale přihlášená, tak online nejsi, pokud neobnovuješ stránky
.
petratavali - já jsem pochopila tvůj dotaz hned ![]()
A taky mě to teda zájímá, jak by to vypadalo ![]()
Monny89 píše:
petratavali - já jsem pochopila tvůj dotaz hnedA taky mě to teda zájímá, jak by to vypadalo
asi jsme spřízněné duše
![]()
petratavali píše:Monny89 píše:asi jsme spřízněné duše
petratavali - já jsem pochopila tvůj dotaz hnedA taky mě to teda zájímá, jak by to vypadalo
![]()
jojo
![]()
Mno, jako bylo by to fajn, mít někde odkaz na seznam momentálně online uživatelů…
Aspoň bych věděla koho můžu otravovat no…
![]()
Monny89 píše:petratavali píše:jojoMonny89 píše:asi jsme spřízněné duše
![]()
![]()
Mno, jako bylo by to fajn, mít někde odkaz na seznam momentálně online uživatelů…Aspoň bych věděla koho můžu otravovat no…
![]()
tak, tak ![]()
petratavali píše:PeBa píše:zapni si kšíryšmíry, šmíry
![]()
![]()
cože? To neznám… ![]()