Seznam aktuálně on-line uživatelů

10142
15.4.11 19:27

Aktuálně on-line

Ahoj,

chci se zeptat, zda-li je někde na emiminu vidět, kdo je aktuálně on-line? nemyslím poslední přihlášení uživatelů a v kolik, ale jestli je tu právě teď?

:nevim:
díky, Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
15.4.11 19:29

zajímavý dotaz… :palec: taky mě to zajímá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
15.4.11 19:38

podle mě ne, ale jde si nechat profil trvale přihlášený, to bys pak mohla být online pořád i když bys tady vůbec nebyla

• Citovat
  • Upravit
36544
15.4.11 19:43
merett píše:
podle mě ne, ale jde si nechat profil trvale přihlášený, to bys pak mohla být online pořád i když bys tady vůbec nebyla

ale zakl. jde asi o to, aby viděla seznam uživatelů, kteří jsou momentálně online, ne ona sama.. :think: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
15.4.11 19:45
Monny89 píše:
merett píše:
podle mě ne, ale jde si nechat profil trvale přihlášený, to bys pak mohla být online pořád i když bys tady vůbec nebyla
ale zakl. jde asi o to, aby viděla seznam uživatelů, kteří jsou momentálně online, ne ona sama.. :think: :wink:

no právě to jsem myslela, já sama si třeba nechávám profil trvale přihlášen abych nemusela vypisovat heslo apod a tímpádem bych byla nonstop online pro všechny co by na můj profil koukali, byla bych online i když bych měla vypnutý pc, chápeš jak to myslím?

• Citovat
  • Upravit
36544
15.4.11 19:47
merett píše:
Monny89 píše:
merett píše:
ale zakl. jde asi o to, aby viděla seznam uživatelů, kteří jsou momentálně online, ne ona sama.. :think: :wink:
no právě to jsem myslela, já sama si třeba nechávám profil trvale přihlášen abych nemusela vypisovat heslo apod a tímpádem bych byla nonstop online pro všechny co by na můj profil koukali, byla bych online i když bych měla vypnutý pc, chápeš jak to myslím?

já vím jak to myslíš, taky jsem online nonstop..

Ale tady jde o to, jestli lze někde najít mamin, které jsou momentálně online.. :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
15.4.11 19:48
Monny89 píše:
merett píše:

přesně a nejlépe hned po zapnutí emimina - hned vidět přehled kdo je on-line a vědět tak okamžitě, koho můžu a nemůžu otravovat :wink:
nějaký seznam on-line uživatelek (já jsem taky stále přihlášená..) :nevim:
jako např. na facebooku vidím, kdo je přihlášen v tomto okamžiku. Akorát tady bych neviděla jen své přátelé, ale všechny, co jsou on-line…zase jich ale může být hodně a kam to dát, co? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
15.4.11 19:51
merett píše:

Já myslím, že i když jsi trvale přihlášená, tak online nejsi, pokud neobnovuješ stránky :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
15.4.11 19:52

petratavali - já jsem pochopila tvůj dotaz hned :mrgreen:

A taky mě to teda zájímá, jak by to vypadalo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
15.4.11 19:54
Monny89 píše:
petratavali - já jsem pochopila tvůj dotaz hned :mrgreen:A taky mě to teda zájímá, jak by to vypadalo :think:

asi jsme spřízněné duše :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
15.4.11 19:55

:mrgreen: šmíry, šmíry :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
15.4.11 19:56
petratavali píše:
Monny89 píše:
petratavali - já jsem pochopila tvůj dotaz hned :mrgreen:A taky mě to teda zájímá, jak by to vypadalo :think:

jojo :mavam: :mrgreen:
Mno, jako bylo by to fajn, mít někde odkaz na seznam momentálně online uživatelů… :think: Aspoň bych věděla koho můžu otravovat no… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
15.4.11 19:56
PeBa píše: :mrgreen: šmíry, šmíry :mrgreen:

zapni si kšíry :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
15.4.11 19:57
Monny89 píše:
petratavali píše:
Monny89 píše:
jojo :mavam: :mrgreen:
Mno, jako bylo by to fajn, mít někde odkaz na seznam momentálně online uživatelů… :think: Aspoň bych věděla koho můžu otravovat no… :mrgreen: :mrgreen:

tak, tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
15.4.11 20:00
petratavali píše:
PeBa píše: :mrgreen: šmíry, šmíry :mrgreen:
zapni si kšíry :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

8-o cože? To neznám… :palec:

• načítám...
  • Citovat