Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chcela som si zmeniť foto v profile, no napriek tomu že mi systém hlási, že moje zmeny boli uložené, fotku mám stále tú istú. Ďakujem za odpoveď…
zuzka.mamka píše:
stiskla jsi F5
myslíš potom, ako mi tam vybehol ten palec hore?
tak áno, zakaždým..
meravigliosa píše:zuzka.mamka píše:a zase ju tam nemám…
tak sláva:-DD![]()
Hele já si ve finále musela změnit úplně profil, pač admini ani nikdo jinej s tim neuměl nic udělat. Řešila jsem to dlouho ![]()
Tak ať se podaří. Napiš SZ přímo adminům ![]()
Zdravím,
nahoře vpravo na stránce eMimino.cz - Nastavení - Nastavení uživatele - Ikonka. Nezapomeň po nahrání fotky kliknout na tlačítko „Uložit údaje“. Pro obnovení stránky s novou ikonkou zmáčkni na klávesnici F5.
Chvíli to trvá, než se změny projeví. Nicméně foto vidím.
Tereza
admin píše:
Zdravím,
nahoře vpravo na stránce eMimino.cz - Nastavení - Nastavení uživatele - Ikonka. Nezapomeň po nahrání fotky kliknout na tlačítko „Uložit údaje“. Pro obnovení stránky s novou ikonkou zmáčkni na klávesnici F5.Chvíli to trvá, než se změny projeví. Nicméně foto vidím.
Tereza
to so, urobila, ale asi až na piaty pokus sa mi fotka ukázala, potom zase nie..
nicméňe na mojom profile ostáva stará fotka
Ďakujem za Tvoj čas a pomoc
Pošli mi ji na email, který je uveden na profilu admin, nahraji Ti ji.
Tereza
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, co mám udělat, aby se mi fotka z profilu objevila v diskusi, jak je vlevo informace o uživateli. Dříve se mi ta fotka tam objevovala, ale po změně fotky se mi už v diskusi neobjevuje a nevím, kde je chyba. Poradíte? Děkuji.
Strelecka píše:
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, co mám udělat, aby se mi fotka z profilu objevila v diskusi, jak je vlevo informace o uživateli. Dříve se mi ta fotka tam objevovala, ale po změně fotky se mi už v diskusi neobjevuje a nevím, kde je chyba. Poradíte? Děkuji.
Na profilu nemáš žádnou fotku uloženou. Musíš si ji nahrát - postup viz 3 příspěvky výše.
Tereza
admin píše:Strelecka píše:
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, co mám udělat, aby se mi fotka z profilu objevila v diskusi, jak je vlevo informace o uživateli. Dříve se mi ta fotka tam objevovala, ale po změně fotky se mi už v diskusi neobjevuje a nevím, kde je chyba. Poradíte? Děkuji.Na profilu nemáš žádnou fotku uloženou. Musíš si ji nahrát - postup viz 3 příspěvky výše.
Tereza
Hm, tak tomu fakt nerozumím, ale v Nastavení mám nahranou fotku v ikonce. Fotku vidím a postup jsem opakovala několikrát. Ty tvrdíš, že tam fotku nemám… tak fakt nevím.
Strelecka píše:admin píše:Hm, tak tomu fakt nerozumím, ale v Nastavení mám nahranou fotku v ikonce. Fotku vidím a postup jsem opakovala několikrát. Ty tvrdíš, že tam fotku nemám… tak fakt nevím.Strelecka píše:
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, co mám udělat, aby se mi fotka z profilu objevila v diskusi, jak je vlevo informace o uživateli. Dříve se mi ta fotka tam objevovala, ale po změně fotky se mi už v diskusi neobjevuje a nevím, kde je chyba. Poradíte? Děkuji.Na profilu nemáš žádnou fotku uloženou. Musíš si ji nahrát - postup viz 3 příspěvky výše.
Tereza
Když Ti kliknu na profil, fotku nevidím. Pošli mi ji na email, který mám uvedený na svém profilu.
Tereza
nemohl by jste mi nekdo poradit,prosim?
Dala jsem si na profil novou fotku a ta se objevila pouze u nekterych prispevku a u nekterych ne.Nektere jsou bez ikonky.Co s tim ?