Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravim,
stala se mi takova nemila vec, napsala jsem dlouhy prispevek, a pri jeho odesilani zjistila, ze nejsem prihlasena. Chtela jsem se prihlasit, ovsem do toho vletela nejaka reklama, a asi jak jsem ji chtela vykliknout, tak mi prispevek zmizel
.
I bez ty reklamy vlastne nevim, jak presne postupovat, abych o prispevek neprisla a napsala ho pod svym nickem, pripada mi, ze kamkoliv uz pak kliknu, prispevek bude pryc
(leda si ho aspon zkopirovat do Wordu a pak zpatky).
Prosim o radu, jde to nejak ?
Navic se mi zda, ze jsem prihlasena byla, ale mozna jak jsem to psala dlouho, tak doslo k odhlaseni ![]()
Kazdopadne jsem se pro dnesek uz vycerpala a snad na tema kocarek to vyplodim jindy, fakt uz se mi nechce ![]()
diky
Ahoj. Stalo se mi to už taky. Zkopíruju příspěvek
(ctrl+C), přihlásím se a příspěvek vložím, kam potřebuju (ctrl+V).
Několik možností:
Tereza
hkac píše:
To si taky rikam, ze je jedina sance, se neunahlit, nikam neklikat, a rychle si to hodit do Wordu, prihlasit se, a pak zpet.
Kdybych psala neco hoodne dlouhyho, asi by me napadlo to psat do Wordu rovnou, ale tohle zas nebyl uplny elaborat, spis jsem se snazila o jasnou formulaci problemu atd, prave proto, aby z toho nebyl roman. Znovu uz premyslet nebudu ![]()
Ahoj, nejsem sice admin, ale jsem si téměř jistá, že jsi byla přihlášená, jen jsi možná neměla zaškrtlý rámeček „Přihlásit trvale“, pokud toto nezaškrtnu(spíš odškrnu, je zaškrtlý automaticky), tak mě to po pár minutách samo odhlásí, většinou ve chvíli, kdy napíšu příspěvek a chci ho vložit.A nejlépe do uzavřené skupiny, kdy mě to upozorní - při pokusu přidat příspěvek, že pro vstup do skupiny se musím přihlásit
O příspěvek samozdřejmě přijdu
Šipka zpět nefunguje a psát si to někde do wordu
,to fakt ne..
Osobně by mě zajímalo, k čemu toto slouží, když to nefunguje. Už jsem si na toto téma kdysi zakládala vlastní diskuzi, ale protože moc nerozumím nastavení počítače, různým typům prohlížeče, tak se vlastně na příčinu nepřišlo - proč mě to samo odhlásí po pár minutách, když rámeček odškrtnu. Přitom nechci být přihlášena trvale, emimino se často seká, blbne a já nechci někde zůstat přihlášená na svém profilu..
Admin mi tenkrát odepsal, že ho to odhlásilo samo až po pár hodinách, což by bylo fajn..
Vám ostatním to funguje, když ten čtvereček přihlásit trvale zrušíte? Nechá vás to přihlášené?
admin píše:
Několik možností:Tereza
- zkopírovat příspěvek do Wordu
- alespoň text označit a zkopírovat ho Crtl+C
- otevřít si v jiném panelu / okně eMimino a tam se přihlásit
- také je možnost u domácího PC využívat trvalého přihlášení na stránkách
Diky za rychlou odpoved.
A to, že příspěvek je, neztratí se a najednou nejsem přihlášená, se mi stává taky. Je to ta lepší varianta. Nikdy se mi to nestalo, když jsem byla přihlášená trvale. Vždy, když jsem nebyla trvale přihlášená(odškrtla jsem ten rámeček). Jsem to okopírovala.
A párkrát se mi stalo, že jsem nemohla příspěvek vložit, že to bylo vyhodnoceno jako spam, po úpravě textu jsem mohla. Ale už si nepamatuju kdy a kde.
nakukovatelka píše:hkac píše:To si taky rikam, ze je jedina sance, se neunahlit, nikam neklikat, a rychle si to hodit do Wordu, prihlasit se, a pak zpet.
Neukládám do Wordu (ani ho nemám), ale jen do schránky
. Ono taky dost často stačí vrátit se o stránku zpět (zpáteční šipka vlevo nahoře) a většinou tam to napsané mám. Takže pokud se mi stane, že mi příspěvek zmizí, nepanikařím a nadávám až poté, co se mi neobjeví ani poté, co se vrátím o stránku zpět. Ale to pak nadávám pekelně, to jo. Naštěstí se mi to zas tak často nestává.
Já jsem přihlášená trvale, ale občas mě to odhlásí
.
A „prihlasit trvale“ tady na emiminu znamena, ze tu budu pokud se sama neodhlasim, nebo tu budu viset uz opravdu porad ?
Ja si to taky davam pryc, jsem tak zvykla uz z drivejska, z prace apod. Doma jsme na pocitac tri, nikdy jsem treba nebyla trvale prihlasena do mejlovy schranky apod, clovek nikdy nevi ![]()
Jsem zvykla se prihlasovat a odhlasovat sama.
hkac píše:
Ono taky dost často stačí vrátit se o stránku zpět (zpáteční šipka vlevo nahoře) a většinou tam to napsané mám.
To jsem samozrejme udelala, ale uz to bylo pryc.
nakukovatelka píše:
A „prihlasit trvale“ tady na emiminu znamena, ze tu budu pokud se sama neodhlasim, nebo tu budu viset uz opravdu porad ?
Ja si to taky davam pryc, jsem tak zvykla uz z drivejska, z prace apod. Doma jsme na pocitac tri, nikdy jsem treba nebyla trvale prihlasena do mejlovy schranky apod, clovek nikdy nevi
Jsem zvykla se prihlasovat a odhlasovat sama.
Pochopila jsem to tak, že to znamená, že budu viset pořád. Když to neodškrtnu, visím tu i po pár hodinách, co jsem u PC nebyla. Nelíbí se mi to, náhodou se někde přihlásím na návštěvě, což je sice málokdy, ale přece, emimino se sekne, nebudu se moct odhlásit a někdo si pěkně počte ![]()
I doma mě pěkně naštve, když se večer nemůžu odhlásit.
Trvalé přihlášení znamená, že budete přihlášené do té doby, než kliknete na Odhlásit. (Nebo dokud si v prohlížeči nevymažete cookies, které vám přihlášení ukládají).
Doufáme, že eMimino si již svou „blbnoucí“ éru vybralo, teď jede bez potíží ![]()
Tereza
Jana206 píše:
I doma mě pěkně naštve, když se večer nemůžu odhlásit.
Jak se nemůžeš odhlásit?
Tereza