Foto v profilu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36544
20.8.11 16:43
mmonica píše:
nemohl by jste mi nekdo poradit,prosim?
Dala jsem si na profil novou fotku a ta se objevila pouze u nekterych prispevku a u nekterych ne.Nektere jsou bez ikonky.Co s tim ?

F5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
20.8.11 16:47
Monny89 píše:
mmonica píše:
Dala jsem si na profil novou fotku a ta se objevila pouze u nekterych prispevku a u nekterych ne.Nektere jsou bez ikonky.Co s tim ?
F5

a kdy ji mam zmacknout a kde ?

• Citovat
  • Upravit
36544
20.8.11 16:49
mmonica píše:
Monny89 píše:
mmonica píše:
F5

Kdykoliv, kdekoliv … Je to prostě aktualizace :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
20.8.11 19:58
Monny89 píše:
mmonica píše:
Monny89 píše:
mmonica píše:
F5
Kdykoliv, kdekoliv … Je to prostě aktualizace :wink:

Diky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
20855
21.8.11 15:29

Stránky s nově uloženou informací/fotkou se načtou po aktualizaci prohlížeče - buď kliknutím na ikonku přímo v internetovém prohlížeči nebo klávesou F5, příp. Ctrl+F5.

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
26.2.19 12:23

Vysvětlete mi, proč si někdo dá přirození jako profilovou fotku? :poblion: Jako že se to tu občas objeví v diskuzi, to už jsem si zvykla. Ale tohleto 8o A že na to musím natrefit zrovna takhle při obědu…

https://www.emimino.cz/…rankovani/3/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
26.2.19 12:28

@Tableta Protože prostě je přesně to, co si na ten obrázek dala (dal). Lidi jsou divní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
26.2.19 12:36
@Tableta píše:
Vysvětlete mi, proč si někdo dá přirození jako profilovou fotku? :poblion: Jako že se to tu občas objeví v diskuzi, to už jsem si zvykla. Ale tohleto 8o A že na to musím natrefit zrovna takhle při obědu…https://www.emimino.cz/…rankovani/3/

Tak asi se tak ten dotyčný/dotyčná cítí, dotyčný jako ču*** a dotyčná jako pí** :lol: nevim, co k tomu lidi vede jinýho. Snaha šokovat, znechutit? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
26.2.19 12:40

@Tableta tak když je to p..a, tak co jinyho by si tam měla dávat? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76964
26.2.19 13:09
@Tableta píše:
Vysvětlete mi, proč si někdo dá přirození jako profilovou fotku? :poblion: Jako že se to tu občas objeví v diskuzi, to už jsem si zvykla. Ale tohleto 8o A že na to musím natrefit zrovna takhle při obědu…https://www.emimino.cz/…rankovani/3/

Kde? kdo? já tam vidím jenom prsa, sice hezké prsa´, ale taky mi to přijde nevhodné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
26.2.19 13:14

@Tableta asi si to už změnila, vidím jen prsa :D ale už podle příspěvku jasná snaha šokovat.

• Citovat
  • Upravit
6534
26.2.19 13:25

@stinga @Lalelale Já furt vidím tu frndu. Já jsem to hned nahlásila, ale furt to tam kurňa je :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76964
26.2.19 16:07

@Tableta no teď tam jsou prsa v podprdě, tak to už by šlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5154
26.2.19 21:14

Fuj, koukám na to a aktuálně stále frnda, ale riadny tunel!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
26.2.19 21:35

@Lajka09 Dobrý den, můžete mi prosím napsat, který profil to je? Již jsem nenašla, nejspíš už to uživatel/admin přede mnou změnil? Díky, Iva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová