Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
mmonica píše:
nemohl by jste mi nekdo poradit,prosim?
Dala jsem si na profil novou fotku a ta se objevila pouze u nekterych prispevku a u nekterych ne.Nektere jsou bez ikonky.Co s tim ?
F5
Monny89 píše:mmonica píše:F5
Dala jsem si na profil novou fotku a ta se objevila pouze u nekterych prispevku a u nekterych ne.Nektere jsou bez ikonky.Co s tim ?
a kdy ji mam zmacknout a kde ?
mmonica píše:Monny89 píše:a kdy ji mam zmacknout a kde ?mmonica píše:F5
Kdykoliv, kdekoliv … Je to prostě aktualizace ![]()
Monny89 píše:mmonica píše:Kdykoliv, kdekoliv … Je to prostě aktualizaceMonny89 píše:a kdy ji mam zmacknout a kde ?mmonica píše:F5
Diky ![]()
Stránky s nově uloženou informací/fotkou se načtou po aktualizaci prohlížeče - buď kliknutím na ikonku přímo v internetovém prohlížeči nebo klávesou F5, příp. Ctrl+F5.
Tereza
Vysvětlete mi, proč si někdo dá přirození jako profilovou fotku?
Jako že se to tu občas objeví v diskuzi, to už jsem si zvykla. Ale tohleto
A že na to musím natrefit zrovna takhle při obědu…
@Tableta Protože prostě je přesně to, co si na ten obrázek dala (dal). Lidi jsou divní.
@Tableta píše:
Vysvětlete mi, proč si někdo dá přirození jako profilovou fotku?Jako že se to tu občas objeví v diskuzi, to už jsem si zvykla. Ale tohleto
A že na to musím natrefit zrovna takhle při obědu…https://www.emimino.cz/…rankovani/3/
Tak asi se tak ten dotyčný/dotyčná cítí, dotyčný jako ču*** a dotyčná jako pí**
nevim, co k tomu lidi vede jinýho. Snaha šokovat, znechutit? ![]()
@Tableta tak když je to p..a, tak co jinyho by si tam měla dávat? ![]()
@Tableta píše:
Vysvětlete mi, proč si někdo dá přirození jako profilovou fotku?Jako že se to tu občas objeví v diskuzi, to už jsem si zvykla. Ale tohleto
A že na to musím natrefit zrovna takhle při obědu…https://www.emimino.cz/…rankovani/3/
Kde? kdo? já tam vidím jenom prsa, sice hezké prsa´, ale taky mi to přijde nevhodné
@Tableta asi si to už změnila, vidím jen prsa
ale už podle příspěvku jasná snaha šokovat.
@Lajka09 Dobrý den, můžete mi prosím napsat, který profil to je? Již jsem nenašla, nejspíš už to uživatel/admin přede mnou změnil? Díky, Iva