Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chválím novinku - Recenze, ale možná to jen neumím najít - jak se v nich hledá? Kromě těch deseti nebo kolika nejnovějších v každé kategorii ty ostatní bohužel nějak nelze vyhledat… Není žádné vyhledávací okýnko…
Ahoj
Já bych řekla, že jich zatím víc není. Rozjeli to dnes ne?
Recenze jsou funkční pouze den či dva, zatím čekáme na přidávané recenze a jedná se zatím pouze o zjednodušenou verzi.
Později bude samozřejmě vylepšeno vyhledávání - a to i dle parametrů, např. druh kočárku, hmotnost, typ hračky atp.
Tereza
Laskecka píše:
Taky bych chtěla pochválit za recenze, výborný nápad
Děkujeme ![]()
Tereza
taky chválím,super nápad
jen mi to taky není jasné s tím vyhledáváním.
např. u kočárků je napsáno hodnoceno 24 produktů ale kouknout můžem jen na 10. Např. včera tam bylo hodnocení mutsy od Mafiny (zdravím
) a když chci dneska najít kočárek mutsy tak ho tam vůbec nevidím.Co s tím teda?
Tracy píše:
taky chválím,super nápadjen mi to taky není jasné s tím vyhledáváním.
např. u kočárků je napsáno hodnoceno 24 produktů ale kouknout můžem jen na 10. Např. včera tam bylo hodnocení mutsy od Mafiny (zdravím) a když chci dneska najít kočárek mutsy tak ho tam vůbec nevidím.Co s tím teda?
Stále ladíme
Mějte s námi trpělivost ![]()
Díky za info,
Tereza
Ahojda ![]()
Recenze chválím
, i já jsem včera jednu přidala (Gesslein F6). Ale po přidání nenašla - myslím, že asi ještě prochází úpravami od vás adminů, aby tam nebyly popř. nějaké blbosti? Jen se ptám, jestli jí nemám psát znovu (jestli sem něco špatně neodklikla třeba) ![]()
Děkuji
admin píše:
Kočárky by se už měly zobrazovat všechnyTereza
Svůj sem stále nenašla ![]()
kauculacek píše:admin píše:Svůj sem stále nenašla
Už je tam ![]()
Tereza
admin píše:kauculacek píše:admin píše:Svůj sem stále nenašla
Už je tam
Tereza
Děkuji ![]()
admin píše:
Není zač, recenze jsou stále ve výstavběTereza
Ahoj. Recenze jsou prosím, stále ve výstavbě? Pokud se chci podívat např.: na kočárky, tak mi to udělá chybovou hlášku, nicméně když je přidaná vpravo od těch rámečků další recenze např.: na ubrousky, tak to nějaký seznam nabídne. Ale když se chci podívat na cokoliv v těch rámečcích vlevo, tak to nejde?
Trojlístek píše:
Ahoj. Recenze jsou prosím, stále ve výstavbě? Pokud se chci podívat např.: na kočárky, tak mi to udělá chybovou hlášku, nicméně když je přidaná vpravo od těch rámečků další recenze např.: na ubrousky, tak to nějaký seznam nabídne. Ale když se chci podívat na cokoliv v těch rámečcích vlevo, tak to nejde?
Recenze jsou stále v procesu výstavby. Ale toto byla chyba, kterou programátor opravil. Mělo by již fungovat ![]()
Tereza