Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ráda bych se trošku ozdravila před těhotenstvím. Mám pořád zvětšené uzliny a jinak drobné neduhy. Lékaři si mě předávají, ale nikam to nevede.
Necítím se nijak špatně, ale ráda bych byla v kondici a hlavně se vyvarovala nemoci v těhotenství.
Jedna lékařka mi doporučila výrobky firma Akuna. Jsme trochu nedůvěřivá, protože se jejich výrobky neprodávají v lékárně a taky o tom moc nevím.
Máte někdo nějaké zkušenosti? ![]()
Ahojky Suri,
s výrobky firmy Akuna mám jisté zkušenosti. Rozhodně to není nic špatného, ba naopak. Několik měsíců jsem je osobně užívala. Pouze mě vadilo že mě je nikdo nechtěl prodat jen tak, ale až po osobní registraci, která něco stojí a každý rok se musí obnovovat. Tenkrát jsem se chtěla také ozdravit před těhotenstvím, asi tím že jsem opět potratila jsem tyto výrobky přestala užívat. Nyní užívám také doplněk stravy, který je ale českým výrobkem, nikde jsem se nemusela registrovat a je asi tak 5× levnější než Akuna. Bohužel se také nedá koupit v lékárně. Já osobně ho nakupuji u svého léčitele, nebo se dá koupit v podnikové prodejně. Doplněk jsem užívala několik měsíců před otěhotněním a nadále v tom pokračuji (nyní jsem ve 22tt), chuťově je velice dobrý a mám jistotu že jak já tak i miminko má všechny důležité vitamíny. Pokud chceš podívej se na: http://www.tdominant.cz/.
Issis + Fazolka 22tt
Ahojky,moje teta Alveo prodává a chválí a chválí…:o)) Já jsem ho v těhotenství brala a mám ten názor že jou to bylinky který neuškoděj ba naopak,ale za ty peníze to není žádnej zázrak. Musíš sama vědět kolik jsi ochotná investovat,ale jako doplněk stravy to určitě nemůže uškosit. P.S: V prvních měsících jsem tu chuť Alvea nesnesla
)))))))
Ahoj, jen jsem se chtěl zeptat. S Akunou spolupracuji a slyším poprvé, že by si zákazník musel každý měsíl obnovovat registrační poplatek. Samozřejmě, že kdo chce podnikat, tak si každý rok 400Kč platí ale chodí mu zato časopisy, má narozeninovou slevu 1000 Kč, Akuna se mu stará o elektronickou kancelář atd. A také, když si někdo chce zařadit dlouhodobě produkty od Akuny do jídelníčku, tak se mu vyplatí se jednou za život zaregistrovat (400Kč) a mít kumulativní slevu až 40%. Kdo nechce nemusí se registrovat ale nemá nárok na slevy. Jen mě zajímalo, jestli jste dostala taakové informace nebo Vám je někdo podal jinak.
Děkuji Jindra
Zdravím,ráda bych obnovila diskuzi a zeptala se na vaše zkušenosti s těmito přípravky.Jsou mi vřele doporučovány od jedné mojí kamarádky,ale ráda bych znala více názorů.Tento školní rok je pro nás s nemocností docela náročný a jsme čtyřčlená rodina (děti 4 a 2 roky a já s manželem),takže by se jednalo o nemalé peníze pro nás všechny,kdybysme se pro přípravky rozhodli.Prosím o napsání vašich zkušeností,děkuji