Akutně prosím - 22 tt tvrdnuti

Anonymní
23.10.21 22:03

Akutně prosím - 22 tt tvrdnuti

Ahoj.. Jsem druhorodicka takže něco málo už vím.. Tvrdne mi břicho cca od 17 tt. Ale ne nějak hrozně. Tak 5× za den… Poslední kontrola v 18 tt vše ok..
Teď už mám tak dvě hodiny bolesti jak na menzes.. Jasný. Roztahovani dělohy bych řekla ale nechce mi vůbec ztrvdnute břicho povolit. Magnesium nezobu pravidelně teda ale měla jsem dneska už 5 tabletek. Přítel je zrovna pryč…nevím jestli plašit nebo ne. Výtok není ani krvácení. Akorát břicho nechce povolit a nejde s tím usnout..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Kolicek95
23.10.21 22:11

A teplá sprcha by nepomohla?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.10.21 22:13

@Kolicek95
To bych si mohla rozjet i porod /potrat. To se bojím :((

• Citovat
  • Upravit
6928
23.10.21 22:13

Ahoj, tak já už bych raději někam zajela. 5 tablet hořčíku je dost a pokud to nepovoluje, tak bych měla obavy. Já jsem teď 27tt a břicho mi tvrdne minimálně. Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.21 22:18

Ženy a je potřeba mít nějaké konkrétní magnesko? U malé jsem měla klasické lactacii z lékárny. Teď mám prostě obyč z dm. Jestli je nějaký rozdíl netuším

• Citovat
  • Upravit
6928
23.10.21 22:23

Já jsem v prvním těhotenství brala Magnosolv, byl na předpis od doktora. Teď ve třetím těhotenství beru obyčejné rozpustné tablety magnézia z lékárny a stačí mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LP4
1367
23.10.21 22:51

To z lekarny je proste slabe.. chce to recept :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
23.10.21 23:13

Také mi často teď tvrdne břicho. Jsem 21tt a denně mi tvrdne mininálně 5 krát. Ale vždy Když si lehnu, tak změkne. Tahá mě hodně podbříšek, ale četla jsem, že je to po císaři normální. V pondělí jdu na kontrolu, tak se uvidí. Citím pohyby a nekrvácím, tak to neřeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37252
23.10.21 23:37
@Anonymní píše: Ženy a je potřeba mít nějaké konkrétní magnesko? U malé jsem měla klasické lactacii z lékárny. Teď mám prostě obyč z dm. Jestli je nějaký rozdíl netuším

Já beru to lacticii z lékárny, doporučila mi ho Dr, protože po magnosolvu na recept mi bylo zle, ale tam to chce brát velkou dávku a hlavně pravidelně, 5 tablet jednorázově to nespasi, při tvrdnutí břicha mi Dr naordinovala 6 tablet denně a musela sem to brát pořád, ne jen když už byl problém. Z dm neznam, může to být slabší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
23.10.21 23:54

Zkus raději zavolat do nemocnice, popiš, co se děje a oni Ti řeknou co a jak. Možná bych i napsala, že si Tě raději přivezou z domova. A by se nerozjel porod.
Přeji, ať je vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6867
24.10.21 06:58

Taky mi doktor psal recept na magnezko, ale ja jsem hrozny plasan, jela bych hned a pokud doktor neřekl, ze ti předčasný porod hrozí, tak vana tepla nebo sprcha nevadí :kytka:, ja si ji dávám porad :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
31.10.21 17:04

Ja mám tohle docela dost. Tvrdnutí snad od počátku tehotenstvi, bricho prostě jako kámen, k tomu mívám i hrozne bolesti v podbrisku, kdy nemuzu ani chodit, ale na kontrolách nic nezjistili. Magnosolv nemám pocit, že by pomáhal, vždy si jen lehnu a čekám a snažím se moc nehystercit. Tepla sprcha je taky fajn. Dej vědět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí