Albert - práce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3596
16.1.17 15:23

Dokud budou lidi ochotný pracovat za takové peníze a v takových podmínkách tak se to nezmění. Bohužel. Jinak Alberty mají co se týče peněz i chování k zaměstnancům nehorší pověst. Nejlepší co jsem slyšela je to v Globusu, ženský nemusí lítat z pokladny skládat zboží atd. Když jsou ten den na pokladně tak jsou na pokladně a všimla jsem si že tam sedí i když u pokladny zrovna není žádný zákazník, takže si myslím že to tam bude určitě lepší. Billa je prý taky hrozná, jakmile není na pokladně zákazník ženská hned letí skládat zboží, manka jim strhávají z platu, pořád mají kontrolní nákupy, pak jim za chyby strhávají peníze z platu a tak prostě no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
16.1.17 15:48
@Paoloska píše:
Povídej… :jazyk:

Řekněme, že ta paní je pěkná svině…

• Citovat
  • Upravit
9994
16.1.17 16:36
@blabla123 píše: Řekněme, že ta paní je pěkná svině…

8o Se nezdá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
16.1.17 16:40

@Big boss Já naopak musím pochválit prodavačky z „našeho“ Albertu. Na pokladně jsou moc milý a hodný ženský. I chytrý. Až si říkám, že je jich tam škoda. Občas to vázne na úseku masa a uzenin, ale jinak tam chodím moc ráda. Supermarket Kutná Hora :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
16.1.17 16:41
@Paoloska píše:
8o Se nezdá…

Tak s nikým jiným jsem v hypernově problém neměla, to o něčem vypovídá. Chovala se šíleně nadřazeně, i ty roky zpětně na to vzpomínám negativně.

• Citovat
  • Upravit
3624
16.1.17 17:18

@Big boss v Tescu mám stejnou zkušenost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.17 12:10

Když jsem šla na odpolední, Od jedné do devíti tak mi fakt nedělalo problém, se s lidmi zastavit, pokecat, poradit, co vybrat, co chutná mě a tohle mě i bavilo, samozřejmě člověk musel taky napéct, doplnit zboží, atd. jenže to nebylo v takovém množství jako ted. jdu ráno na pět končím ve čtyři odpoledne, mezitím nemám čas ani vypít kafe. před odchodem musím mít napečeno, takže vlastně chystáš výrobu na další den, u toho musíš zaskládat regály, :zed: přemýšlím, že to zabalím, zatím mě drží, že to mám deset minut od baráku a albert přidal v lednu patnáct korun na hodinu, takže ted to je nějakých pětaomsdesát,
práce mi fakt nevadí, ale tohle? nehledě nato, že za ty dva měsíce přijali tři ženské na pokladny a na pečivo nikoho, ani brigádníka říkám si, že tam snad do června vydržím, včera manažerka snad poznala, že si nenechám kálet na hlavu, byla jsem celé víkend a měla jsem jít ještě v pondělí, to jsem v deset oznámila, že jdu k doktorovi a zmizela
pracovat chci, práce mi jakákoliv nevadí, ale tohle je nad moje síly, myslela jsem., že se to poddá, ko ovšem byly i ty ženský přede mnou, i když už tam byly nějaký pátek, :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
13331
17.1.17 12:42
@Anonymní píše:
Když jsem šla na odpolední, Od jedné do devíti tak mi fakt nedělalo problém, se s lidmi zastavit, pokecat, poradit, co vybrat, co chutná mě a tohle mě i bavilo, samozřejmě člověk musel taky napéct, doplnit zboží, atd. jenže to nebylo v takovém množství jako ted. jdu ráno na pět končím ve čtyři odpoledne, mezitím nemám čas ani vypít kafe. před odchodem musím mít napečeno, takže vlastně chystáš výrobu na další den, u toho musíš zaskládat regály, :zed: přemýšlím, že to zabalím, zatím mě drží, že to mám deset minut od baráku a albert přidal v lednu patnáct korun na hodinu, takže ted to je nějakých pětaomsdesát,
práce mi fakt nevadí, ale tohle? nehledě nato, že za ty dva měsíce přijali tři ženské na pokladny a na pečivo nikoho, ani brigádníka říkám si, že tam snad do června vydržím, včera manažerka snad poznala, že si nenechám kálet na hlavu, byla jsem celé víkend a měla jsem jít ještě v pondělí, to jsem v deset oznámila, že jdu k doktorovi a zmizela
pracovat chci, práce mi jakákoliv nevadí, ale tohle je nad moje síly, myslela jsem., že se to poddá, ko ovšem byly i ty ženský přede mnou, i když už tam byly nějaký pátek, :zed: :zed:

nejsi robot a nenech se uštvat. I ty jsi jenom člověk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
17.1.17 13:48
@Anonymní píše:
Dělám druhý měsíc v albertu na pečivu, hrůza děs… Tím nemyslím jenom peníze, ale práce, fakt otročina a zbytečná buzerace, včera mě manažerka seřvala fakt za prkotinu, měla jsem v regálu zboží dané jinak, ne úplně v tom regálu, ale měla být jedna vánočka, druhá, třetí, a já je dala přeházeně, samozřejmě nestíhám, musíte si napéc, vyskládat zboží, kontrolovat datum spotřeby, mezitím odpisy a otravní lidi, že. To by mě brali všichni čerti, člověk litá jak hovado a do toho přijde ženská, že si vybrala tento chleba a chce z něho půlku :mrgreen: :lol: přitom v regálu leží dalších x půlek. Včera jsem už dvakrát dala skoro výpověd, to nepočítám, že dvě ženské v prosinci odešly, za ně jsem náhrada já a jedna kolegyně, ta to ovšem po měsíci vzdala, ta třetí, co tam je, má neschopenku, takže na celé provozovně jsem v pečivu zůstala já :zed: :zed: a půjčují si vždy někoho odjinud
Včera jsem manažerce řekla, že není můj problém, že nemá lidi, dneska jsem oficiálně u doktora, a čekám, kdy mě vyrazí. Takže holky, raději pracák než albert, fakt to stojí za to :mrgreen:

Prodavačky jako ty v Albertu i jinde miluju. Čekaní na rozpůlení chleba, nikde nic není doplněného - regály prázdný. A co tam je je buď spálený, pomačkaný, tvrdý.

Já taky v práci makám a nadřu se víc než nějakej doplňovač housek. Neříkej mi, že dopek (vyskládat, strčit do pece, vyndat a dát do regálu je tak složitý). Věcí s datem je tam taky minimum (jinde je toho daleko víc). A říct o zákazníkovi, že je otravnej? Pak to tak nemá vypadat, pokud ti (i jiným) vadí lidi, tak opravdu volte jinou práci.

A když ti práce tak vadí, proč nedáš tu výpověď rovnou a jdeš místo toho simulovat k lékaři? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
17.1.17 13:50
@zvidavajanca píše:
Prodavačky jako ty v Albertu i jinde miluju. Čekaní na rozpůlení chleba, nikde nic není doplněného - regály prázdný. A co tam je je buď spálený, pomačkaný, tvrdý.Já taky v práci makám a nadřu se víc než nějakej doplňovač housek. Neříkej mi, že dopek (vyskládat, strčit do pece, vyndat a dát do regálu je tak složitý). Věcí s datem je tam taky minimum (jinde je toho daleko víc). A říct o zákazníkovi, že je otravnej? Pak to tak nemá vypadat, pokud ti (i jiným) vadí lidi, tak opravdu volte jinou práci.

Počkej, počkej, tady jde o trochu něco jiného. Albert aby ušetřil prachy tak ti nabalí práci za tři lidi a fakt to stíhat je mazec. Já měla podobnou práci v Intersparu + ještě administrativu a odpisy položek. Nejsou tam lidi, takže to musí oddřít ten, co to ještě nezabalil :roll: I za ty chybějící otroky.

Příspěvek upraven 17.01.17 v 13:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101524
17.1.17 13:54
@chipsa píše:
Počkej, počkej, tady jde o trochu něco jiného. Albert aby ušetřil prachy tak ti nabalí práci za tři lidi a fakt to stíhat je mazec. Já měla podobnou práci v Intersparu + ještě administrativu a odpisy položek.

Nojo, ale to mě jako zákazníka celkem nezajímá… i když tedy podle popisu mi nepřijde, že by se to, co zakladatelka popsala nedalo stíhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
17.1.17 13:56
@j.a.n.i1 píše:
Nojo, ale to mě jako zákazníka celkem nezajímá… i když tedy podle popisu mi nepřijde, že by se to, co zakladatelka popsala nedalo stíhat.

Ono by se to stíhat dalo, když by tam měli lidi a sehraný kolektiv. Ale lidi nejsou, nebo tam nechtějí pracovat. Ale to je začarovaný kruh ve vedení společnosti a není to chyba chudáka pracovníka, který nestíhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
17.1.17 14:07

Mluvím z vlastní zkušenosti. Dělala jsem v Itersparu v pekárně. Největší mazec to byl po ránu, když jsem tam přilítla na šestou a za hodinu se otvíral obchod. Musela jsem stihnout udělat papíry k pečení - aby pekaři věděli co ten den mají péct a kolik čeho, mezitím napéct nedopeky a umístit pečivo do regálu. Zpocená jsem byla prase. A nejlepší bylo, že opodál stála kontrola, nehli ani prstem. Že by pomohli, tak to ne. A zapisovali si čas. V okamžiku, když se otevřel obchod, muselo být všechno napečeno a rozdáno v regálech. Jak ne, byl průser :roll: Lepší rozcvičku po ránu jsem nezažila :roll: A to do toho všeho vám tam pořád někdo leze, nemáte klid na práci. Vedení společnosti, nebo zákazníci, furt musíte něco řešit. Fakt to nebyla sranda a finančně těžce podhodnoceno. Zakladatelku chápu a radila bych odejít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
17.1.17 14:23
@j.a.n.i1 píše:

Je problém toho člověka, že dělá v takových podmínkách. Mě jako zákazníka zajímá to, co vidím.

Stíhat se to dle popisu dá, jenže oni zaměstatnci těchto marketů místo práce raději (i v práci) řeší jací jsou chudáčci (moc práce a málo peněz).

@chipsa píše:
A to do toho všeho vám tam pořád někdo leze, nemáte klid na práci. Vedení společnosti, nebo zákazníci, furt musíte něco řešit. Fakt to nebyla sranda a finančně těžce podhodnoceno. Zakladatelku chápu a radila bych odejít.

Kde žiješ? Jako vážně si myslíš, že u jiných pozic nedojde někdo z vedení, že něco potřebuje, že se něco musí udělat atd? Nebo, že když dojde klient tak mu řekneš „sorry, teď tu mám práci, počkej“ - ne, prostě jdeš obsloužit klienta, o toho se máš v prní řadě postarat! Ale supermarkety to nedělají, ty ví, že lidi budou chodit dál nakupovat do nejbližšího marketu. Ale v jiném oboru ti klient řekne „tak to ne“ a uteče ke konkurenci.

A co se týče financí - asi souhlasila s takovým ohodnocením :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
17.1.17 14:30
@zvidavajanca píše:
Kde žiješ? Jako vážně si myslíš, že u jiných pozic nedojde někdo z vedení, že něco potřebuje, že se něco musí udělat atd? Nebo, že když dojde klient tak mu řekneš „sorry, teď tu mám práci, počkej“ - ne, prostě jdeš obsloužit klienta, o toho se máš v prní řadě postarat! Ale supermarkety to nedělají, ty ví, že lidi budou chodit dál nakupovat do nejbližšího marketu. Ale v jiném oboru ti klient řekne „tak to ne“ a uteče ke konkurenci.A co se týče financí - asi souhlasila s takovým ohodnocením :)

Máš pravdu, ale je to zjednodušeně řečeno. Já to v té pekárně měla tak, že všechno bylo na čas, pořád nám tam chodili kontroly, buzerace, nikoho nezajímalo co kde řešíš, nebo kde obsluhuješ jakého zákazníka. Když nebyl doplněný regál, hned tě buzerovali, že jsi se věnovala zákazníkovi je nezajímalo. Sekla jsem s tím a už nikdy víc :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat