Albert - práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@j.a.n.i1 píše:
Nojo, ale to mě jako zákazníka celkem nezajímá… i když tedy podle popisu mi nepřijde, že by se to, co zakladatelka popsala nedalo stíhat.
Je problém toho člověka, že dělá v takových podmínkách. Mě jako zákazníka zajímá to, co vidím.
Stíhat se to dle popisu dá, jenže oni zaměstatnci těchto marketů místo práce raději (i v práci) řeší jací jsou chudáčci (moc práce a málo peněz).
@chipsa píše:
A to do toho všeho vám tam pořád někdo leze, nemáte klid na práci. Vedení společnosti, nebo zákazníci, furt musíte něco řešit. Fakt to nebyla sranda a finančně těžce podhodnoceno. Zakladatelku chápu a radila bych odejít.
Kde žiješ? Jako vážně si myslíš, že u jiných pozic nedojde někdo z vedení, že něco potřebuje, že se něco musí udělat atd? Nebo, že když dojde klient tak mu řekneš „sorry, teď tu mám práci, počkej“ - ne, prostě jdeš obsloužit klienta, o toho se máš v prní řadě postarat! Ale supermarkety to nedělají, ty ví, že lidi budou chodit dál nakupovat do nejbližšího marketu. Ale v jiném oboru ti klient řekne „tak to ne“ a uteče ke konkurenci.
A co se týče financí - asi souhlasila s takovým ohodnocením ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zvidavajanca píše:
Kde žiješ? Jako vážně si myslíš, že u jiných pozic nedojde někdo z vedení, že něco potřebuje, že se něco musí udělat atd? Nebo, že když dojde klient tak mu řekneš „sorry, teď tu mám práci, počkej“ - ne, prostě jdeš obsloužit klienta, o toho se máš v prní řadě postarat! Ale supermarkety to nedělají, ty ví, že lidi budou chodit dál nakupovat do nejbližšího marketu. Ale v jiném oboru ti klient řekne „tak to ne“ a uteče ke konkurenci.A co se týče financí - asi souhlasila s takovým ohodnocením
Máš pravdu, ale je to zjednodušeně řečeno. Já to v té pekárně měla tak, že všechno bylo na čas, pořád nám tam chodili kontroly, buzerace, nikoho nezajímalo co kde řešíš, nebo kde obsluhuješ jakého zákazníka. Když nebyl doplněný regál, hned tě buzerovali, že jsi se věnovala zákazníkovi je nezajímalo. Sekla jsem s tím a už nikdy víc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zvidavajanca píše:
Prodavačky jako ty v Albertu i jinde miluju. Čekaní na rozpůlení chleba, nikde nic není doplněného - regály prázdný. A co tam je je buď spálený, pomačkaný, tvrdý.Já taky v práci makám a nadřu se víc než nějakej doplňovač housek. Neříkej mi, že dopek (vyskládat, strčit do pece, vyndat a dát do regálu je tak složitý). Věcí s datem je tam taky minimum (jinde je toho daleko víc). A říct o zákazníkovi, že je otravnej? Pak to tak nemá vypadat, pokud ti (i jiným) vadí lidi, tak opravdu volte jinou práci.
A když ti práce tak vadí, proč nedáš tu výpověď rovnou a jdeš místo toho simulovat k lékaři?
Dělala jsem dvanáctky ve fabrice, dělala jsem ve venkovské pekárně, spojené s obchodem, kdokoliv něco chtěl, zazvonil, obsloužili jsme ho. Ano, stíhat se to dá, to jsem si taky myslela
jenže mezitím musíš x dalších věcí a šoupnout do regálu, ten regál tam nemáš jeden a musí být neustále plný. třeba i hodinu před zavíračkou. Ty to v sedm doplníš a v osm to vyhodíš
Nemyslím, že je normální i dva měsíce po nástupu chodit dom po čtyřech
, doma v šest večer odpadnout. Když přišla na odpolední kolegyně, tož to bylo o něčem jiném, člověk měl čas udělat vše pořádně a lidim se věnovat. On je taky rozdíl, pokud zákazník slušně přijde a požádá, že by raději nějaký jiný chleba, než arogantně oznámí, že chce tento. ![]()
Než jsem nastoupila k nám, tak jsem byla na pohovoru do alberta v okresním městě, stejná pozice, jenom jeden rozdíl, zatímco tady se točí v lepším případě tři ženské, spíše dvě, tam byli čtyři a hledali pátou, stejná plocha prodejny, stejná otevírací doba a já koza raději než dojíždět denně hodinu, jsem šla k nám:mrgreen:
Chtěla bych být u toho, až bude manažerka vysvětlovat, proč mě vyhodila, jakože to čekám, když nemá lidi, u toho, jak to bude vysvětlovat nadřízeným bych vážně chtěla být
![]()
- Citovat
- Upravit
Nový zamestnanec Aholdu
Ahojte. V Alberte som začala práve pracovať. Od 1.2.17 dali mi polovičný pracovný úväzok a robím na oddelení údenín. Drina riadna. Po tychto dňoch od 5rana som ledva stala na nohách. A to som fakt zvyknutá drieť tvrdo, čo sa aj priateľ čudoval, že mňa niečo takto zložiť vie. Za tých 5dni som jeden deň mala 12min prestávku. Ináč ani minútu aj keď na ňu nárok mám. Všade čítam, že nadčasy sa nepreplácajú, aj keď už teraz mám hodiny navyše odrobene. Tento týždeň ma čakajú ďalšie hodiny navyše. Robila som aj celý víkend a čaká ma ďalšia nedeľa. Neviem koľko sa platí na polovičný pracovný úväzok, ale obávam sa, že to bude slabé. Máte skúsenosti s platom na tento úväzok? Ináč veci že bez prestávok, v jednom kole, bez možnosti si vydýchnuť, stále sledovanie či náhodou na chvíľu nečinne nestojím, to je celkom brutalita. Pri pohovore mi bolo povedané, že nadčasy sa preplácajú. Tak ako je to?
Fakt sa začínam desiť výplaty…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mohla bych se zeptat, zda je normální, že trvá takovou dobu ze strany Alberta vystavit pracovní smlouvu a schválení výše mzdy. Mám nastupovat do Alberta na místo vedoucí pokladní zóny. N
abídli mi nástupní hodinovou mzdu 95/hod s tím, že nárok na to je, ale že to musí projít nějakým schvalovacím procesem, plus že vystavení pracovní smlouvy také trvá nějakou dobu. Z mé strany veškeré podklady mají. Říkali, že by byli rádi, abych nastoupila co nejdříve, ideálně ještě během března, nejpozději tedy k 1.dubnu. A že až budou vše mít, tak zavolají. No od donesení papírů je to už 14 dní a stále nevolali. Opravdu je to normální, že to v Albertu takhle dlouho trvá? V předchozím zaměstnání jsem měla smlouvu vystavenou do druhého dne. Děkuji za případné odpovědi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, i na smlouvu na brigadu jsem cekala tri tydny, nez ji nekde na centrale pripravili a poslali na pobocku, takze uplne neobvykle to asi neni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@katyna1984 píše:
Ahoj, i na smlouvu na brigadu jsem cekala tri tydny, nez ji nekde na centrale pripravili a poslali na pobocku, takze uplne neobvykle to asi neni.
Aha, tak asi to je běžná praxe
Děkuji za odpověď ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@suchoparovaelis
Za ěm je to dlouho. A u tak skvělé práce bych ani nečekala a šla dál.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@suchoparovaelis Já měla smlouvu připravenou hned v den nástupu jsem ji podepisovala, byla to smlouva dpč
- Citovat
- Upravit
@suchoparovaelis píše:
@blabla123 Hned ten den, co jste přinesla papíry?
já mám za to, že ano. ale je to x let zpětně
- Citovat
- Upravit
@blabla123 píše:
já mám za to, že ano. ale je to x let zpětně
Tak asi to mají jinak pobočku od pobočky. Ale děkuji za odpověď ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blabla123 píše:
@suchoparovaelis Já měla smlouvu připravenou hned v den nástupu jsem ji podepisovala, byla to smlouva dpč
Co je na tom divného? Stejně jsou ty smlouvy všechny stejný
Jen vyplnit iniciály a na to počítač a tiskárnu mají na každý pobočce ne?
Otázka je pak podpisový právo, má-li ho vedoucí prodejny nebo jen někdo z centrály.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blabla123 píše:
zakladatelka pise, ze ceka na smlouvu jiz 2 tydny
Tak jelikož stále ještě nenastoupila, tak mi na tom nepřijde nic zas až tak divné, pak chápu, že mají na vše dost času.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blabla123 Nojo, ale co chce pobočka je povětšinou centrále dost jedno…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit