Albert - práce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26.3.17 12:17

@j.a.n.i1 To je asi pravda, že na centrále mají spoustu času a problémy pobočky je moc nezajímají. No nechám se překvapit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.17 16:11

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
27.4.17 15:18

Albert Brno vaňkovka.

Ahoj pracuje někdo v Albertu ve Vaňkovce? jak to funguje a co platy? chci tam jit makat díky. Petr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
28.7.19 13:18

Albert nebo Lidl?

Zdravím, máte někdo srovnání práce na pokladně v Albertu a Lidlu (Ústecký kraj)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122117
28.7.19 14:12
@95Petra píše:
Zdravím, máte někdo srovnání práce na pokladně v Albertu a Lidlu (Ústecký kraj)?
Šel bych do Lidlu - pokud tě nic nelimituje. Jsou tam slušné peníze. Já sám dělám v Albertu - limituje mě moje dcera a školka a taky to, že jsem samoživitel. Poptat se můžeš v obou řetězcích. :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
28.7.19 14:26

Když srovnam zaměstnance Lidlu a Alberta, tak jednoznačně v Lidlu jsou spokojenější. Aspoň u nás v bertu berou fakt jen odpadliky a zoufalce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
28.7.19 15:49

@mrav Před několika týdny jsem nastoupila do Albertu v nedalekém městě, ale teď se uvolnilo místo v Lidlu v našem městě a já uvažuji, zda by to nebylo lepší. Měla bych na tom být lépe finančně a také spojení do současné práce není nic moc, ačkoliv dojíždím jen pár kilometrů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122117
28.7.19 16:07
@95Petra píše:
@mrav Před několika týdny jsem nastoupila do Albertu v nedalekém městě, ale teď se uvolnilo místo v Lidlu v našem městě a já uvažuji, zda by to nebylo lepší. Měla bych na tom být lépe finančně a také spojení do současné práce není nic moc, ačkoliv dojíždím jen pár kilometrů.

Pokud jsi ve zkušební době - jdi. Je lepší, když máš práci v místě svého bydliště. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
1.12.21 17:44

Zaucovani

Vedoucí arogantní, Vzivote bych nepracovala na Praze 4,Jasná :pocitac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat