Albert - práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@j.a.n.i1 To je asi pravda, že na centrále mají spoustu času a problémy pobočky je moc nezajímají. No nechám se překvapit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Albert Brno vaňkovka.
Ahoj pracuje někdo v Albertu ve Vaňkovce? jak to funguje a co platy? chci tam jit makat díky. Petr
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Albert nebo Lidl?
Zdravím, máte někdo srovnání práce na pokladně v Albertu a Lidlu (Ústecký kraj)?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@95Petra píše:Šel bych do Lidlu - pokud tě nic nelimituje. Jsou tam slušné peníze. Já sám dělám v Albertu - limituje mě moje dcera a školka a taky to, že jsem samoživitel. Poptat se můžeš v obou řetězcích.
Zdravím, máte někdo srovnání práce na pokladně v Albertu a Lidlu (Ústecký kraj)?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když srovnam zaměstnance Lidlu a Alberta, tak jednoznačně v Lidlu jsou spokojenější. Aspoň u nás v bertu berou fakt jen odpadliky a zoufalce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mrav Před několika týdny jsem nastoupila do Albertu v nedalekém městě, ale teď se uvolnilo místo v Lidlu v našem městě a já uvažuji, zda by to nebylo lepší. Měla bych na tom být lépe finančně a také spojení do současné práce není nic moc, ačkoliv dojíždím jen pár kilometrů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@95Petra píše:
@mrav Před několika týdny jsem nastoupila do Albertu v nedalekém městě, ale teď se uvolnilo místo v Lidlu v našem městě a já uvažuji, zda by to nebylo lepší. Měla bych na tom být lépe finančně a také spojení do současné práce není nic moc, ačkoliv dojíždím jen pár kilometrů.
Pokud jsi ve zkušební době - jdi. Je lepší, když máš práci v místě svého bydliště. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zaucovani
Vedoucí arogantní, Vzivote bych nepracovala na Praze 4,Jasná
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit