Albi tužka - levnější alternativa

4615
9.12.18 22:54

Tak to si počkám na reakce máme stejný problém :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6623
9.12.18 22:54

@Iris82
Koupila bych mu tu Albi, vždyť je nesmysl aby každý měl něco jiného, navíc takhle jim to bude fungovat na ty knížky oboum. Muzou si ty knihy pak různé střídat, než řešit pro každého zvlášť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8502
9.12.18 22:55
@Iris82 píše:
Dobry vecer, chtela bych se zeptat, jestli neznate nejakou levnejsi alternativu Albi tuzky, nejlepe pro mladsi. Starsi dcera dostala Albi tuzku a bratr (1,5roku) ji to neustale bere. Tak jsem premyslela, ze bych mu koupila neco podobneho, ale levnejsiho, snazsiho. Nasla jsem edici Profesor Vseved + s elektronickou tuzkou, ale nevim, jak moc podobne to je. Nema nekdo zkusenost? Predem dekuji.

Ahoj, zkusenost nemam, ale klidne bych to male pujcila. V Albi ti pripadne nefunkcni tuzku vymeni za novou bez paragonu a cehokoliv na pockani, takze neni, ceho se bat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
9.12.18 22:57

@Natálka26 ale on je rozdíl dát 1200,– a 300,– ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8502
9.12.18 23:06
@Ennny píše:
@Natálka26 ale on je rozdíl dát 1200,– a 300,– ;)

A proc ti vadi, ze si to maly pujcuje?

Příspěvek upraven 09.12.18 v 23:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
9.12.18 23:06
@Ennny píše:
@Natálka26 ale on je rozdíl dát 1200,– a 300,– ;)

No prave, kdyz je nalada, tak si to pujci, o to az tak nejde. Jenom by to nekdy chteli mit oba najednou. Tuzku mame zatim jenom 2 tydny, i proto se mi hned nechce kupovat druhou, cekam, jestli je to neprestane za chvili bavit jako mnoho inych hracek. Ale na druhou stranu, stejne jsem pro maleho hledala jeste nejaky darek tak do cca 400 korun, tak mne napadlo, ze by to mozna bylo reseni. Nepocitala jsem uz s dalsim darkem za vice nez 1000 korun. Ale uvidim. Ten Profesor Vseved je prave za necelych 200 korun, a proto mi to i pride, ze to bude asi dost jine, takze by to maleho nakonec mozna stejne vubec nebavilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
9.12.18 23:11

@Limi123 : Nevadi mi, ze si to pujci. Vadi mi, ze se o to perou. Ale podle mne to pro maleho nema zadny vetsi vyznam. Je to jenom neco, co „hezky blika“. A taky chce mit vse a delat vse, co dela starsi sestra, takze chce mit i tuhle tuzku. I kdyz uz par krat „tuknul“ do te knizky tak nesikovne, ze tam zustal dulek. Ale ani to by nebylo tak strasne, kdyby se pri tom nehadali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8502
9.12.18 23:20
@Iris82 píše:
@Limi123 : Nevadi mi, ze si to pujci. Vadi mi, ze se o to perou. Ale podle mne to pro maleho nema zadny vetsi vyznam. Je to jenom neco, co „hezky blika“. A taky chce mit vse a delat vse, co dela starsi sestra, takze chce mit i tuhle tuzku. I kdyz uz par krat „tuknul“ do te knizky tak nesikovne, ze tam zustal dulek. Ale ani to by nebylo tak strasne, kdyby se pri tom nehadali.

Tak to chapu… Pak je otazka, jestli jina tuzka, i kdyby fungovala podobne, pomuze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
9.12.18 23:25

@Iris82 malej má sice 2,5 ale máme to stejně myslím že se mu jen líbí že to na něj mluví a on té knížce odpovídá,ale nerozumí tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
9.12.18 23:25

No jasně, že chce mladší vše co má starší. Proto bych mu neco jiného levnějšího nekupovala. Stejně je to přestane za chvilku bavit. U nas to teda tak dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
9.12.18 23:26

Já bych vyčkala. Po chvíli už to není tak atraktivní a dá se v pohodě střídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
9.12.18 23:59

Moc dekuji za rady. Asi se jeste zajdu podivat do knihkupectvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
10.12.18 08:27

@Ennny
Rozdíl to sice je, ale když máš dvě děti tak s tímhle musíš počítat. Garantuju ti, že když koupíš jinou tužku tak dál bude brát tu Albi takže ve finále zaplatíš 1500 a ne 1200.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
10.12.18 08:57

Meli jsme to stejne a proste jsem poridila druhou tuzku. A i knizku tu zviratkovou pro deti od dvou let. A maji proste dve. Vyhoda je, ze malyho to jeste zas tak nebere, ale kdyz se velkymu vybije, muze si je vymenit:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Lékařský kufřík

• (4.8) + 19 recenzí

Linkimals Mluvící lama

• (4.8) + 18 recenzí