Alergická reakce,prosím poraďte!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2766
8.5.08 19:56

Alergická reakce,prosím poraďte!

Ahoj,

můj chlapeček má zřejmě alergickou reakci po jídle,otekla mu trochu pusa a kolem pusy,červené fleky a na tom se mu dělají puchýřky.Udělalo se mu to po obědě,ještě jsme byli venku,jinak je v pohodě.Ale doktorka je v ordinaci až zítra odpoledne.
Nevíte co s tím do té doby?A jít dopoledne ven?Sluníčko na to asi není dobré…Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9130
8.5.08 20:49

Ahoj,
me jedine co napadlo je, zkusit dat fenistil kapky, tedy pokud je mas doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
8.5.08 21:19

Souhlasím s Fenistilem!R :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
8.5.08 21:23

Jo dík moc za radu,ale mám jen mast a patlat mu to nebudu,beztak už spí :D
Ale pořídím!To jsem ani nevěděla,že jsou i kapky :oops: ,
Snad to zítra nebude tak hrozné… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
30.5.19 16:35

Obnovuji téma

Zdravím dcera se v úterý v noci vzbudila se svěděním. Vyskakakala velká vyrážka. Slite pupeny až skoro boule. Dala jsem dithiaden půl a pak jela na pohotovost protože zacla pokaslavat a bylo vidět že se jí hůř polyká. Dostala dexamed a vše v pořádku. Ráno jsme pak byli u obvodní. Ještě ráno jsem dávala půl dithiadenu a prednison dle ordinace. U naší jsme dostali aerius tablety a dithiaden ať dáme ráno večer. Ale jakmile přestane působit lék je hned zpět. Dnes musela opět na dexamed a za tři hodiny opět vyrážka - viz foto. Volala jsem a dle doktorky dala fenistil kapky. Zatím pomohlo. Máme přijet kdyby něco. Ale spíš mě zajímá jestli někdo měl a nabirali mu třeba krev, nám zatím nic. A jak dlouho trvaly vyrážky po vysazení stravy. Která by to mohla způsobit. Nasadila jsem přísnou dietu. Objednala jsem nás na alergologii, ale tam nás vezmou 10.6. Dle dr. Je to dost možná na glutamat ze školní stravy.

edit adminem - smazané foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.19 16:54

Přesně takovou vyrážku už jsem několikrát měla taky. A dodnes nevím z čeho. Jsem alergik, ale příčiny vyrážky jsme se přes mnohá vyšetření nedopátrali. A brala jsem dithiaden v kombinaci s prednisonem. Když jsem se osypala poprvé, dostala jsem v nemocnici i kapačku.

• Citovat
  • Upravit
Verun83
30.5.19 17:45

Ty jo, chudak. Jako to se fakt ve skole pouziva glutamat? Magori…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek