Alergie a sušička

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
9.10.19 19:29

Alergie a susicka

Ahoj vsem rada bych se zeptala muj syn ma ekzém a je alergicky chlupy kocky prach pyl koberce kour nedela mu dobre ani vlhkost tak bych se rada zeptala prej by bylo vhodné reseni susicka? Premyslim nad znackou Bauknecht ziju v Regensburgu ale mam malej byt a aby to tam stalo zbytecne tak to se mi zase nechce kdyby sem ji kupovala tak bych ji dala asi do obyvaku do rohu co je oddeleny prickou prosim jaké jsou Vase zkusenosti a zere proudu moc? V zivote jsem nic podobneho nemela :nevim: :nevim:
Pro ty co se ptaji proc anonymne tak je mi to blbé mit susicku v obyvaku dekuju za pochopeni :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21481
9.10.19 19:33

Za mě je sušička jedn z TOP vynálezů. A nevím, proč bys ji nemohla mít v obýváku - já kvůli sušičce předělávala kuchyňský kout, protože se mi do koupelny nevešla. Jinak výborně funguje proti vlhkosti v bytě ze sušení prádla, také je mnohem méně prachu a skvěle odstraňuje chlupy z oblečení. S tebou vybranou značkou neporadím. Pokud jde o spotřebu, tak u nás se to zase vykompenzovalo tím, že díky sušičce už skoro nežehlím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.19 19:36
@nozu píše:
Za mě je sušička jedn z TOP vynálezů. A nevím, proč bys ji nemohla mít v obýváku - já kvůli sušičce předělávala kuchyňský kout, protože se mi do koupelny nevešla. Jinak výborně funguje proti vlhkosti v bytě ze sušení prádla, také je mnohem méně prachu a skvěle odstraňuje chlupy z oblečení. S tebou vybranou značkou neporadím. Pokud jde o spotřebu, tak u nás se to zase vykompenzovalo tím, že díky sušičce už skoro nežehlím.

Je to A ++ 231kwh rok je to prej lepsi Whirpool pro nemecko jelikoz jsme 3 tak se mi nechce davat 700€ za nejakou Extra :)

• Citovat
  • Upravit
21680
10.10.19 15:17
@Anonymní píše:
Je to A ++ 231kwh rok je to prej lepsi Whirpool pro nemecko jelikoz jsme 3 tak se mi nechce davat 700€ za nejakou Extra :)

mám obyč sušičku Beko za 400€ a je super… akorát se připrav na to, že je hlučná - když jí budeš mít v obýváku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák