Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj holky prosím o váš názor. Malá měla od narozeni potíže s bolesti břicha. Vše se zlepšilo po nasazení Nutrilonu Lactose Free. Jen bych chtěla říct, že moje Dr. mi pořád cpe vše jen od Nutrilonu (moje máma se v tom také pohybuje a říká, že za doporučení a následně nasazení má z toho peníze) no to je jedno, teď k věci. Nyní je dceři 8mesicu, alergie na laktózu prokázána nebyla. Tak jsem se bavila s Dr a prý mám tedy nasadit Nutrilon HA pri alergii v rodině (opět piksla stojí přes 500
) a já si říkám, proč? Proč nemůžu nasadit třeba Sunar AR, když je dcera blinkaci? Myslite, že ji mám poslechnout? Jaký je na to váš názor? Přijde mi divné dávat mléko při alergii v rodině..
@Pavlas.1991 píše:
Ahoj holky prosím o váš názor. Malá měla od narozeni potíže s bolesti břicha. Vše se zlepšilo po nasazení Nutrilonu Lactose Free. Jen bych chtěla říct, že moje Dr. mi pořád cpe vše jen od Nutrilonu (moje máma se v tom také pohybuje a říká, že za doporučení a následně nasazení má z toho peníze) no to je jedno, teď k věci. Nyní je dceři 8mesicu, alergie na laktózu prokázána nebyla. Tak jsem se bavila s Dr a prý mám tedy nasadit Nutrilon HA pri alergii v rodině (opět piksla stojí přes 500) a já si říkám, proč? Proč nemůžu nasadit třeba Sunar AR, když je dcera blinkaci? Myslite, že ji mám poslechnout? Jaký je na to váš názor? Přijde mi divné dávat mléko při alergii v rodině..
Údajně je lepší při přechodu na klasické mléko jít právě přes to HA, ale co je na tom pravdy, to netuším.. každopádně hypoalergenni mléko dělá snad každá značka, tak dej jiný, když nutrilon nechceš z principu. Anebo dej jakýkoliv jiný, co aa chceš, a uvidíš, jak to sedne. Jo, doktoři mají nějaký prachy za spolupráci s urcityma firmama, ale neznamená to, že nic jinyho nikdy nemůžou doporučit nebo že jejich pacienti nic jinyho nesmí používat.
Zkusit to můžeš. Ségra taky dávala tohle na doporučení doktorky, protože jsou oba astmatici. Až bylo dítě větší tak přešli na normální. Jestli to k něčemu bylo ![]()