Alergie na stříbro

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
284
28.2.10 12:59

alergie na stříbro

ahoj, objevila se vám někomu alergie na stříbro až v těhotenství??? jde mi o to, jestli je možné, že ted se objevila a po porodu zmizí??? nebo rovnou začít kupovat zlato? a jak se vlastně projevuje? mě po pár minutách co mam stříbrné naušnice začne bolet v okolí propíchnutí a trvá to i když ji pak sundam- je to alergie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30301
28.2.10 13:11

může být a jsou ty naušnice opravdu stříbrné? Nebyly v opravě a nejsou opravené nějakým nekvalitním stříbrem. Mě se to dělo po opravovaných zlatých naušnicích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
28.2.10 13:29

Myslím, že alergie se ti může projevit kdykoliv… Já nakonec dopadla tak, že můžu mít buď zlato nebo ocel. Šperky a hodiny si pohlídám, ale průšvih jsou třeba pásky u kalhot. Spony jsou většinou vyrobené z různých směsí a prodavačky nejsou schopné mi říct, co to obsahuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30301
28.2.10 13:44

Ještě mě napadla jedna věc, těhotenství se bere jako jedna etapa na projev alergie, další jsou puberta, u kluků to bývala i vojna, ale to nevím proč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
28.2.10 13:51

jsou stříbrný opravdu :-) , v opravě nebyly a nosila jsem před těhu furt, pak jsem přestala ptž jsem doma na riziku tak je netaham ptž byly hodně drahý tak je to doma zbytečný. no a když jdu k dr tak to tu hodnku s nima vydržim a pak už ouško bolííí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
28.2.10 14:56

Mně dělá vyrážku i zlato, nenosím žádné šperky a objevilo se mi to až po třicítce.
Horor jsou i knoflíky u džín, musím je vždycky vysřihnout a našít obyčejný knoflík s dírkama, když to neudělám, objeví se mi hrozná vyrážka a musím to pak mazat kortik. mastí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
28.2.10 15:45

ahoj to že se objeví alergie na stříbro až poporodu sice slyšímprvně,ale v těhotenství dostává tělo pořádně zabrat a tak to snad je možné, další věcí je zdy je to skutečně stříbro, je tru spousta nejrůznějších padělků, a to i ve zlatnických obchodech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
28.2.10 15:46

8-o i zlato???!!! justýnko a alergie teda znamená vyrážka??? to se mi nedelá, jen to bolí v tý propíchnutý dirce a okolí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
28.2.10 15:51

jo i zlato, stříbro, jen chir. ocel jsem ještě nezkoušela, tak tu nevím.
Udělá se mi hrozná vyrážka, která svědí a mokvá. Byla jsem s tím nejdříve u kožního, tam mi dali mastičku a doporučení. Pak jsem byla ještě na alergologii a tak mi našli alergii na kovy a nesnášenlivost organismu na ml. výrobky (měla jsem také stř. problémy). To vše po třicítce a dvou porodech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
28.2.10 16:02

:-( hm… tak já myslela ze alergii na stribro vyresim zlatem… takze nez koupim zlato tak zajít na kozní a tam mi zjistej na co mam alergii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
28.2.10 18:44

Než koupíš zlato, tak zkus někoho poprosit a třeba ti nějakou zlatou půjčí… :wink:
Pak teprve budeš mít jistotu.

Prostě teď v těhotenství ty naušnice nenos a po čase to můžeš zase zkusit.
Ke kožnímu bych s tím asi nechodila.

Mně se v ranném mládí dělala vyrážka právě z těch knoflíků na riflích, která děsně svěděla… Ale teď už to nepozoruju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nuteverka
7.2.15 23:01
@eeevaaa píše:
ahoj, objevila se vám někomu alergie na stříbro až v těhotenství??? jde mi o to, jestli je možné, že ted se objevila a po porodu zmizí??? nebo rovnou začít kupovat zlato? a jak se vlastně projevuje? mě po pár minutách co mam stříbrné naušnice začne bolet v okolí propíchnutí a trvá to i když ji pak sundam- je to alergie?

Me se objevila po porodu, pred tehotenstvim sem mohla nosit jakekoliv nausnice-zlato, stribro, chir.ocel, bizu. Po porodu nemuzu ty obyc kovy mit vubec. Ted sem si koupila nadherne stribrne nausnice a zacaly mi hnisat usi, takze nemuzu mit uz ani stribro, poze zlato

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek