Alergie na UM

37
24.3.22 12:33

Alergie na UM

Ahoj prosím poraďte mi… :( Mám měsíční miminko od narození jsem na HiPP Bio combiotic používali jsme ho necelé 4tt… A strašně po něm zvracela… Ale kakala normálně :? Doktorka řekla ať přejdeme na Nutrilon AR používame dnes druhý den a vůbec nezvrací ale má průjem s nitkami krve… :( Prosím prosím co mám podle vás dělat? Měnit mléko nebo nemá alergii?… :,( Děkuji :srdce: Jinak malé je měsíc a 2 dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3911
24.3.22 13:43

Takový problém se řeší vždycky hned a hlavně s pediatrem a ne s babama na internetu.
Pokud má takový průjem tak za doktorem. Udělá stěry, zjistí jestli je tam nějaký problém a třeba doporučí jiné vhodné mléko. Nebo doplňující probiotika.
Jinak u tak malého mimina trvá až týden nebo dva, než si jeho zažívání zvykne na nové mléko. Pokud o tom průjmu pediatra ví a radí počkat, tak bych počkala. Je šance, že se to třeba během dne až dvou samo spraví. Ale důležité je dítě hlídat, aby nebylo dehydrované, dostatečně čůralo a nebylo apatické. V tom případě je třeba okamžitě jednat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65172
24.3.22 17:32

U našeho malého doktorka říkala, že trvá 14 dní, než se tělíčko očistí od starého mléka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
26.3.22 07:29

Prujem s nitkami krve a zvraceni ve velkem je typickym priznakem alergie na bilkovinu kravskeho mleka. U takto maleho miminka bych na nic bych necekala a bezela za doktorem, pokud tuto diagnozu zna a nepodcenuje ji (bohuzel mnoho pediatru to zlehcuje, ze to neni caste atd). Bez predpisu mozno rovnou vyzkouset mleko Nutrilon Allergy care, pokud to nebude stacit, dava se na predpis Neocate (bez predpisu vyjde hrozne draho…). Jinak to, ze na kazde mleko reaguje jakoby jinym priznakem, je normalnu, u syna to bylo stejne… A hlavu vzhuru, na 90% z toho vyroste a do roka, max do dvou bude alergie pryč. Syn se toho zbavil taky, a to mel velmi silnou alergii, ktera se projevila i kdyz byl plne kojeny… Zmena mleka by mela pomoci velmi rychle, stolice se upravila snad behem jednoho dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
26.3.22 07:39

Jinak pokud bys chtela o alergii lekarsky „dukaz“, typicke je zvysene mnozstvi jednoho druhu bilych krvinek (eosinofilie). Takze kdyby byly boje s doktorem (zazili jsme), aby psal mleko, vydupej si toto, i kdyz to pro mimi bude bohuzel znamenat odber krve. Klasicke kontaktni kozni alergologicke testy ma vetsina deti negativnich, i kdyz maji velmi silnou alergii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová