Alergie u dětí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
123
22.3.21 20:51

Alergie u deti

Zdravim všechny maminky, které mají zkušenosti s alergii u dětí.
Mam holčičku 4 roky a stále má ucpaný nos a rýmu, zjistila se alergie na břízu, psa, roztoče, venkovní plísně. Na lepek ne, odběry máme za sebou.
Naše Dr. nám píše Tamaris sirup a Mommox do nosu, ale přijde mi, že jí to nepomáhá, tak ji to nechci zbytečně každý den dávat. Bere to už skoro rok.
Chci se zeptat na vaše zkušenosti, zda by mohla pomoct jiná cesta, kterou se vydat..?Dr. nic neřeší.
Děkuji za napady :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4396
22.3.21 21:21

Mame na roztoce tamaris. Taktez bez valneho zlepseni. Misto mommoxu mame nasonex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21502
22.3.21 21:43

Zkus se zeptat na vakcínu. Dcera cca v tomto věku začala brát staloral. Dělal se jí na míru na alergii bříza a trávy. ale je otázka, zda je vhodný i pro tvou dceru. Jinak dceři Tamaris a mamox zabírají hezky. Ona je už teda velká a bere tablety s dospěláckou dávkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
22.3.21 21:50

@nozu syn ma na roztoce a ti jsou pritomni celorocne a spi s tim, neda se tomu uniknout, takze proto podle me lecba zadna hitparada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.21 08:55

@nozu Kolik pak jí je?
Protože naše dr. dceři 14 let dává stále dětskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21502
23.3.21 20:14

@Ahojdamartina Je jí 14. Dětskou variantu už nemá tak dva roky. Ta by ji v sezoně absolutně nezabrala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21502
23.3.21 20:15

@e008 S tímhle se blbě bojuje. To je fakt. Já řeším jen pyly a potraviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.23 23:27

Alergie ? Jak postupovat

Alergie-fenistil kapky
Dobrý den, dítě aktuálně má 1rok (věk). Od malá měl kolíku asi 5 měsíců..zkoušeli jsme bezlaktozove mléko, bez kravské bílkoviny a změna nebyla. Takže mléko měl pak normální a kolika po 5 mescicich přešla. Po porodu měl ekzém na tváři. Ten po měsící zmizel..a cca v 6 měsících se mu udělal na jednom rameni, pak na druhém v prosinci to měl na obouch zároveň a nyní se k ramenoum přidalo podkolenní na nohou. Když jsme byli u Dr, tak měl ty ramena a když jsem jí to říkala doporučila fenistil kapky. Nemám ho vzít na alergologii?? Je to řešení ty kapky? Ani mi neřekla jak dlouho mu je mám dávat…plus mám pocit, že mi možná v dětství vyšla alergie na mléko z krve, jenže já potíže žádné nemám takže to normálně konzumují dál…já nevím jak to mám u něj řešit..a pořádně nevím na co mám alergie já. Ale já potíže nemám, tak nikam nedochazim. Měla jsem ekzém jen v dětském věku.

• Citovat
  • Upravit
1637
11.2.23 03:31

Moje dite bylo take osypane takto odmalinka, nakonec jsme prisli na to, ze ma intoleranci na laktozu…alergie jako takova se prijevila pozdeji. Bral Fenistil uz od malinkeho mimca a nijak mu to neuskodilo.
Na alergologii jsme byli poprve asi ve dvou letech a test krve neukazal vubec nic, ale pani doktorka nam rekla, ze to ale vubec nic neznamena, ze alergicky byt klidne muze. Ze u takto malych deti to krev nekdy neukaze..No a po par letech se mu to v krvi ukazalo v cele parade…
Ja myslim, ze nic vam nebrani se zajit na tu alergologii zeptat, pripadne ukazat treba fotky, hned vas asi nevezmou a objednat se. Nic tim nezkazite, kdyz to uvidi alergolog a domluvite se na dalsim postupu…
Jo a u syna se v podkolenich jamkach a i loketnich alergie take i na techto mistech projevovala. Dnes berou obe deti leky na alergii sice dlouhodobe, ale mame aspon klid…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.23 07:25

@Petája a ten fenistil máte na recepty? A ják dlqoquhoqbuz ho berete? dekuji

• Citovat
  • Upravit
1637
11.2.23 07:56
@Anonymní píše:
@Petája a ten fenistil máte na recepty? A ják dlqoquhoqbuz ho berete? dekuji

Fenistil kapicky mi poradila detska doktorka, i mi urcila mnozstvi, kolik mam davat ( na krabicce je tabulka, ale myslim, ze to tenkrat pocitala podle opravdove vahy mimca). Primichavala jsem do mleka. A bral ho opravdu od maleho mimina, delku si nepamatuji, ale dlouho.
Ted uz ma kluk pres pet let a bere leky od alergologa.
Jinak Fenistil je myslim volne prodejny….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí