Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
Zdravím, chci se zeptat zda by tyto potíže mohly ukazovat na alergii.Moje dcera čerstvích 14,má už asi měsíc bolesti hlavy občasné kýchání třeba že 5 za den zakýchá.
Co myslíte že to může být?
Může to být alergie, může to být rýma nebo třeba jen chlup v nose a bolest hlavy s tím nemusí souviset. Nemáme křišťálovou kouli ![]()
No může. Nebo cokoliv jiného. Proč se ptáš na internetu a nevoláš jejímu ošetřujícímu lékaři/ce?
@Anonymní píše:
Zdravím, chci se zeptat zda by tyto potíže mohly ukazovat na alergii.Moje dcera čerstvích 14,má už asi měsíc bolesti hlavy občasné kýchání třeba že 5 za den zakýchá.
Ty jí počítáš kýchnutí? Jestli ji bolí tak dlouho hlava, měla by navštívit praktika. Třeba to má od páteře, jak dřepí u distanční výuky. Jinak alergie může vzniknout v celém průběhu života.
@Anonymní píše:
Kýchání souvisí s alergií i bolest hlavy. Zajdi k Dr.
@Anonymní píše:
@Russet už jsme tam dávno byli.
A od nás chceš co? Fundovanější odpověď než od lékaře?
@Anonymní píše:
@Russet už jsme tam dávno byli.
Máte doma kočku? bolest hlavy -třeba málo pije nebo sedí moc u tv nebo pc!