Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Když někoho baví ohrožovat si vztah nevěrou a za alibi platit
. Jen mi to přijde nechutné vůči tomu podváděnému.
@j.a.n.i1 píše:
Jak by si jako mohl někdo zaplatit, aby tě rozešel s partnerems partnerem se snad můžeš rozejít akorát ty, těžko někdo jiný za tebe…
tak si přečti nabídku služby rozvraceč - zaplatíš této společnosti, aby se všemi silami snažila rozejít tebou určený pár…
@Anonymní píše:
tak si přečti nabídku služby rozvraceč - zaplatíš této společnosti, aby se všemi silami snažila rozejít tebou určený pár…
A jako co, oni jsou nesvepravni?
@Anonymní píše:
Umím si představit lepší způsob investice 30 až 50 tisíc.
V dnešní době je to samá pofidérní firma.
O té na rozvracení partnerství jsem teda ani nevěděla. Ale ono už jen to alibi, posílání anonymně bobků poštou a jiné šílenosti..
Nevím, lidi se asi extrémně nudí nebo nevědí co s penězma tak vymýšlí co by. ![]()
@Nowuka2 píše:
A podvádí ty svoje ženský jen se svobodnejma nezadanýma, že
Jasne, ze ne, ja reagovala na tu nemoralnost..jako,bze kdyby se nepodvadelo, tak takove sluzby zaniknou..
@AnnaNuvoletta07 píše:
V dnešní době je to samá pofidérní firma.O té na rozvracení partnerství jsem teda ani nevěděla. Ale ono už jen to alibi, posílání anonymně bobků poštou a jiné šílenosti..
Nevím, lidi se asi extrémně nudí nebo nevědí co s penězma tak vymýšlí co by.
Oni se dají posílat bobky poštou?
. To jako pošlou na tebou určenou adresu?
@171Jirka píše:
Umím si představit lepší způsob investice 30 až 50 tisíc.
Tak já si myslím, že leckterý zhrzený člověk to rád zainvestuje, aby zničil ex vztah…
A hojně to prý využívají rodiče, aby dostali z cesty nepohodlného zetaka/snachu…
@káťa píše:
Tak já si myslím, že leckterý zhrzený člověk to rád zainvestuje, aby zničil ex vztah…
A hojně to prý využívají rodiče, aby dostali z cesty nepohodlného zetaka/snachu…
Zoufalci. No, doufám, že na to nenarazí tchán.
@171Jirka píše:
Oni se dají posílat bobky poštou?. To jako pošlou na tebou určenou adresu?
Ano, mám pocit, že dokonce sloní bobky.
Zabalí a odešlou na Vámi určenou adresu. Anonymně samozřejmě. ![]()
@AnnaNuvoletta07 píše:
Ano, mám pocit, že dokonce sloní bobky.Zabalí a odešlou na Vámi určenou adresu. Anonymně samozřejmě.
Dobrý ![]()