Alibi na míru - téma pro odlehčení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
719
15.8.18 16:42

Když někoho baví ohrožovat si vztah nevěrou a za alibi platit :nevim: . Jen mi to přijde nechutné vůči tomu podváděnému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.18 17:03
@j.a.n.i1 píše:
Jak by si jako mohl někdo zaplatit, aby tě rozešel s partnerem :think: s partnerem se snad můžeš rozejít akorát ty, těžko někdo jiný za tebe…

tak si přečti nabídku služby rozvraceč - zaplatíš této společnosti, aby se všemi silami snažila rozejít tebou určený pár…

• Citovat
  • Upravit
101534
15.8.18 21:30
@Anonymní píše:
tak si přečti nabídku služby rozvraceč - zaplatíš této společnosti, aby se všemi silami snažila rozejít tebou určený pár…

A jako co, oni jsou nesvepravni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
15.8.18 23:17
@Anonymní píše:
tak si přečti nabídku služby rozvraceč - zaplatíš této společnosti, aby se všemi silami snažila rozejít tebou určený pár…

Umím si představit lepší způsob investice 30 až 50 tisíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
16.8.18 01:43

V dnešní době je to samá pofidérní firma. :) O té na rozvracení partnerství jsem teda ani nevěděla. Ale ono už jen to alibi, posílání anonymně bobků poštou a jiné šílenosti.. :) Nevím, lidi se asi extrémně nudí nebo nevědí co s penězma tak vymýšlí co by. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12564
16.8.18 10:11
@Nowuka2 píše:
A podvádí ty svoje ženský jen se svobodnejma nezadanýma, že :kytka:

Jasne, ze ne, ja reagovala na tu nemoralnost..jako,bze kdyby se nepodvadelo, tak takove sluzby zaniknou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
16.8.18 12:43
@AnnaNuvoletta07 píše:
V dnešní době je to samá pofidérní firma. :) O té na rozvracení partnerství jsem teda ani nevěděla. Ale ono už jen to alibi, posílání anonymně bobků poštou a jiné šílenosti.. :) Nevím, lidi se asi extrémně nudí nebo nevědí co s penězma tak vymýšlí co by. :)

Oni se dají posílat bobky poštou? 8o . To jako pošlou na tebou určenou adresu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
16.8.18 14:37

páááni, co všechno se dá zařídit. Jen čučím… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
16.8.18 17:06
@171Jirka píše:
Umím si představit lepší způsob investice 30 až 50 tisíc.

Tak já si myslím, že leckterý zhrzený člověk to rád zainvestuje, aby zničil ex vztah…
A hojně to prý využívají rodiče, aby dostali z cesty nepohodlného zetaka/snachu…

• Citovat
  • Upravit
719
16.8.18 17:12
@káťa píše:
Tak já si myslím, že leckterý zhrzený člověk to rád zainvestuje, aby zničil ex vztah…
A hojně to prý využívají rodiče, aby dostali z cesty nepohodlného zetaka/snachu…

8o 8o Zoufalci. No, doufám, že na to nenarazí tchán.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
17.8.18 21:05
@171Jirka píše:
Oni se dají posílat bobky poštou? 8o . To jako pošlou na tebou určenou adresu?

Ano, mám pocit, že dokonce sloní bobky. :) Zabalí a odešlou na Vámi určenou adresu. Anonymně samozřejmě. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
17.8.18 22:55
@AnnaNuvoletta07 píše:
Ano, mám pocit, že dokonce sloní bobky. :) Zabalí a odešlou na Vámi určenou adresu. Anonymně samozřejmě. :)

Dobrý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová