Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Téma pro odlehčení. Znáte tuto firmu??? Co na její činnost říkáte??? Taky vám připadá jako masakr vydělávat peníze založením firmy na lži a podvody???
Prosím o zachování anonymu, píšu z práce.
A z jaké práce?
Alibi na míru.
Jen tak pro odlehčení. ![]()
Četla jsem o nich kdysi na netu. Zajímalo by mě, kolik mají obrat
jinak nepřijde mi hrozné to, že existuje, ale spíš že má poptávku ![]()
Přijde mi to naprosto ok, na nic si nehrají. Co ti na tom vadí? Oni si vydělají, chlap ušetří čas a starosti s vymýšlením alibi.
Ne, píšu ze zaměstnání (jiného), ale nemusí každý vědět, jak si krátím chvilku, kdy není co dělat.
@Katydr píše:
Přijde mi to naprosto ok, na nic si nehrají. Co ti na tom vadí? Oni si vydělají, chlap ušetří čas a starosti s vymýšlením alibi.
zkrátka mi ta jejich činnost nějak nejde pod vousy, a to nejsem žádná světice že si někdo může zaplatit za to, aby tě rozešel s partnerem atd…
@Anonymní píše:
zkrátka mi ta jejich činnost nějak nejde pod vousy, a to nejsem žádná světice že si někdo může zaplatit za to, aby tě rozešel s partnerem atd…
Jak by si jako mohl někdo zaplatit, aby tě rozešel s partnerem
s partnerem se snad můžeš rozejít akorát ty, těžko někdo jiný za tebe…
@Bídžej píše: Četla jsem o nich kdysi na netu. Zajímalo by mě, kolik mají obratjinak nepřijde mi hrozné to, že existuje, ale spíš že má poptávku
Bohužel firma nezaslala uzávěrku, takže obrat se nedozvíme.
@TMana píše:
Bohužel firma nezaslala uzávěrku, takže obrat se nedozvíme.
Sakra
to je škandál
![]()
Mně to připadá jako výborný podnikatelský nápad, když je za to ochotný někdo platit, tak proč ne. ![]()
@Anonymní píše:
Téma pro odlehčení. Znáte tuto firmu??? Co na její činnost říkáte??? Taky vám připadá jako masakr vydělávat peníze založením firmy na lži a podvody???
Tak kdyby nebyla poptavka neni ani nabidka, chlapi podvadeli, dvadi a dvadet budou..
@lilith1 píše:
Tak kdyby nebyla poptavka neni ani nabidka, chlapi podvadeli, dvadi a dvadet budou..
A podvádí ty svoje ženský jen se svobodnejma nezadanýma, že ![]()
@lilith1 píše:
Jakože ženský nepodvádí? Ale ale ale
@lilith1 píše:
Moje kamarádka obcas podobnou firmu využila. Třeba falešný účet za hotel a tak. Nikoho nepodvadela, mela silne vericiho přítele a jeho matka by nerozdychala, aby treba spali v jednom pokoji. Kdyby na to přišla, přestala by mu platit drahé školné v zahraničí. Tak kámoška potrebovala falešné účty, že byl nekde s kamarádem a ne s ní
ono se někdy nezdá, kdo tyhle služby potřebuje