Aliexpres- nejde zaplatit

Mista1
5.11.17 09:13

Aliexpres- nejde zaplatit

Zdravím, mam na Vás dotaz. Mam účet u UniCredit a chtěla bych nakupovat na Ali nebo Wish. Už jsem měla vybrané věci v košíku, chtěla zaplatit, ale pokaždé platba selhala. Tak jsem ještě neznalá byla v bance a tam mi řekli, že nemam aktivovanou platbu kartou na internetu. Tu mi tedy aktivovali pouze na zabezpečení 3D secure. Takže uz by to mělo jit. Jenže mi Ali hlásí porad problém, na Wish se mi sice povedlo objednávku odeslat, ale nepřišla mi SMS, abych platbu potvrdila, takze banka platbu nevzala na vědomi. Kde myslíte, ze by mohl byt problém? Ja uz nevim, doufala jsem, že po te aktivaci uz to pujde. :nevim: Mohlo by mit vliv, že jsem v bance byla v pátek odpoledne a že to třeba pujde az v pondělí, nebo že o víkendu mi nikdo nemůže platbu schválit? Omlouvám se, ale nemam s tímhle zkušenosti, rodiče se takhle nakupovat báli, takze o tom od nich nic nevim a celkem dost mi vadí, ze to nejde :cert: Nestalo se někomu neco podobného a jak jste to vyřešili, nebo mate někdo stejnou banku a taky jste s tímhle narazili? Treba přítel na Českou spořitelnu a jde mu to bez problému :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
753
5.11.17 09:49

Všechno se dá nastavit v ib, máš tam správné číslo? vím že bylo potřeba zadat číslo 2×, ale já jsem čsob a právě sem si změnila číslo v bance a pak tady na ty platby jsem ho zadávala znova v ib ještě na jiném místě… jinak u ali mi nechodí sms vubec, i když běžně mi sms na potvrzení platby chodí nevim proč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mista1
5.11.17 10:16

@teepe Zkusim se jeste pošťourat v IB, jen ten UniCredit to nemá úplně přehledné :pocitac: prave mi běžne chodí na mobil upozornění od banky, uz kdyz jsem si mela vyzvednout kartu, nebo příchozí platba atd. Takze číslo bude správné, taky uz me to napadlo. Je mi blbý pořád někomu říkat, jestli by mi to a to objednal.

• Citovat
  • Upravit
753
5.11.17 10:17

Jo právě tyhle zprávy mi chodili taky, pak jsem platila next a koukám zpráva nikde, a hle v ib nastaveno staré číslo… mrknu ti a napíšu kde to mám já, třeba to tam najdeš taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mista1
5.11.17 10:20

@teepe A kdyz vám nechodí z Ali sms, není to tím ze treba nepodporuji to zabezpečení? :nevim: ja mam povolenou platbu jen s tím zabezpečením, přece jen pro sichr. Ale oficiálně píšou, ze by to i na Ali mělo jit s 3D.

• Citovat
  • Upravit
Mista1
5.11.17 10:22
To bys byla zlatá :palec:
@teepe píše:
Jo právě tyhle zprávy mi chodili taky, pak jsem platila next a koukám zpráva nikde, a hle v ib nastaveno staré číslo… mrknu ti a napíšu kde to mám já, třeba to tam najdeš taky
  • Citovat
  • Upravit
2418
5.11.17 12:17

Mě napadá, máš povolený dostatečný limit při platbě kartou na internetu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mista1
5.11.17 15:13

HEURÉKA

Tak, dámy asi to mam :D byla jsem si totiž vybrat zároveň v pátek peníze v bankomatu a stačila se tam to aktivovat. Dnes jsem koukala na bankovnictví a ukazuje se mi tam zůstatek porad ta původní částka, ale disponibilní zůstatek uz bez tech peněz co jsem vybrala, takze to banka jeste úplně nevzala na vědomí a ted je víkend ze :lol: A u 3D secure limitu je stále nula ačkoliv mam papír o přenastavení limitu na 5000kč. Takze jsem na ne proste asi moc rychlá :) Uvidime v pondeli, ale všem moc moc dekuju :)

• Citovat
  • Upravit
852
11.6.19 08:08

Ahoj, neví někdo jak smazat platební karty na Ali? Nějak jsem na to nepřišla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33576
11.6.19 08:12

@Klarindas Musíš se přihlásit a ve svém účtu uvidíš i ty karty, delete a hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
11.6.19 08:55
@arinecka píše:
@Klarindas Musíš se přihlásit a ve svém účtu uvidíš i ty karty, delete a hotovo.

kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33576
11.6.19 09:25

@Klarindas Co kde? Máš tam založený účet ne? Přihlas se do něj a v nastavení to uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
11.6.19 09:43

No už jsem na to přišla, musí se použít Alipay…,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.9.21 13:09

Nejde dokončit patbu.

Dobrý den, po zadání platební karty a potvrzení se mi zobrazí stránka víz obrázek.
Dále nejde nic dělat. Po aktualizaci stránky se objeví opět košík.
Nevíte co s tím??
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.1.22 17:19
@RlRol píše:
Dobrý den, po zadání platební karty a potvrzení se mi zobrazí stránka víz obrázek.
Dále nejde nic dělat. Po aktualizaci stránky se objeví opět košík.
Nevíte co s tím??
Děkuji

Můžete mi poradit jak jste to vyřídila mam stejny problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák