Alimenty 6 tisíc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5345
14.5.14 13:49
@SaskieEnkeli píše:
@WERISKA to já chápu, já už se vykašlala na vysokou, abych mohla po maturitě nastoupit do jedné práce, ale za dálkovou vysokou si stojím, takže druhou práci holt dělat nebudu.
A chápu, že to tady vypadá, že sis těžuju, že bychom měli platit více, ale tak to není, pro děti první a poslední, ale momentálně se prostě jen klepu jak osika z toho co bude.

já tě teda né obdivuji, spíš nechápu, že se kvůli chlapovi a ještě cizím dětem takto ve 20 obětuješ…vykašlala ses na vysokou, abys mohla do práce a stíhali jste platit jeho vyživovací povinnost a dluhy? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
14.5.14 13:50

@SaskieEnkeli Hele, toto je těžké hlavně pro ty děti, najednou nemají kompletní rodinu a musím pendlovat mezi rodiči a každý řekne něco jiného atd. Je mi líto hlavně těch dětí. Ani nechci vědět kdo od koho odešel. :,( Ale v podstatě by mělo jít o ty děti a ne o dospělí a přetahovat se a hádat se o peníze. :cert:

Můj brácha si bere holky jednou za 14 dní a ty holky jsou zmatené, protože doma je to něco jiného a u něj, když pak se něco stane tak je zle. Ale já i souhlasím, že když se lidé rozvedou tak žádný půjčování dětí. Mě se to prostě nelíbí takový systém. Lidé by měli především myslet na děti a ne, že pak se rozvedou každý si najde někoho jiného a zlobí se, že nemají děti, že se o ně nemohou starat. Je to hnus a toto mě teda strašně točí. Měli si dříve rozmyslet, zda je ten vztah tak hrozný a neúsnosný, že dětem rozbije rodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
14.5.14 13:50
@SaskieEnkeli píše:
@kubykula To jsem ráda, protože zrovna tohle není až tak potěšující, když z důvodu nemoci vidíš dítě dvakrát za tři měsíce (sešla se nám operace a později neštovice)

tvůj partner očividně je otec, který své děti má rád, a rád je vidí.
To je v pořádku.
Spíš to tak vidím dost často jinde, že chlap sice cáluje alíky, ale jinak život mu nic nekomplikuje, vše je většinou na ženě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
14.5.14 13:53

.

Příspěvek upraven 20.05.14 v 11:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
14.5.14 13:55

Určitě ex šanci na zvyšení má a přijde mi celkem normalni suma 6000,– všecko podražilo atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
14.5.14 13:58

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
14.5.14 14:23

Pokud si zakladatelka začala s chlapem, kterej platí alíky, tak s tím musela počítat. Já teda toto řešit nemusím a doufám, že nikdy řešit nebudu. Ale kdyby, tak bych asi taky po chlapovi chtěla aby platil a 4000,– na dvě děti, je vážně směšný, všechno je strašně drahý a proč by kvůli rozvodu měli děti strádat. Jinak zakladatelku obdivuju, nečetla jsem to celé, ale já jako svobodná, bezdětná a mladá holka bych do vztahu s rozvedeným a dětným chlapem nikdy nešla. Když šla, tak s tím musí počítat. Předpokládám, že nejsou ani manželé, takže vyživvací povinnost má pán pouze k dětem. Pokud by spolu už měli děti, soud k tomu samo. přihlédne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
14.5.14 14:37
@WERISKA píše:
jo, to jo, ale lituji rodiče. Už zakladatelka psala, že pomáhali s právníkem, ted budou asi pomáhat také. A ještě hokej. :roll:

proč je lituješ? Kdyby na to neměli, tak by jim to nedávali, ne? Třeba jsou bohatí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
14.5.14 14:38

@SaskieEnkeli No z tohoto je vidět, že pasí vůbec nemá ponětí, o čem je výchova dětí. S tímhle se snad musí vyrovnat každej rodič. Za mě diskuze o ničem a paní bych teda chtěla vidět, co je to zač.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
14.5.14 14:41
@kubykula píše:
@Markéta80 to teda…zaplatím alíky a mám je dva víkendy. Hlídání, volný čas, nemoci, nic se mě netýká… :zed:

jo kéž by to tak bylo vždycky… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
14.5.14 14:51

@jopo z čeho to podle Vás přesně nevím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
14.5.14 15:55
@jopo píše:
Pokud si zakladatelka začala s chlapem, kterej platí alíky, tak s tím musela počítat.

No neříkej, na to bysme tady samy nepřišly :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
14.5.14 15:59
@kubykula píše:
@Markéta80 to teda…zaplatím alíky a mám je dva víkendy. Hlídání, volný čas, nemoci, nic se mě netýká… :zed:

takhle to má můj ex, platí alíky, kluka 1 za 14 dní na víkend, samozřejmě jenom když je zdravý, protože se přece nebude starat o nemocné dítě :zed: :zed: :zed: a pam má ještě s tou jeho pysky že já se starám blbě a on mi platí moc :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
14.5.14 16:02

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
14.5.14 16:06