Alimenty atd.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
29.9.20 00:10

@Tamara200 na to jsi měla myslet predtim, neasi :think: pokud nemáš odpracováno, budeš mi nárok na rodicak.. A alimenty od přítele. Pokud nevydelava, popř je nezletilý, tak musí platit jeho rodiče.. Budou mít jistě radost :think: neohanej se samozivitelkou, otce k dítěti máš, tak ať se stará :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
29.9.20 00:11
@Tamara200 píše:
@TopSecret
Klid prosimvas. To nikdo neřekl, logicky se starat nemůže když nemá příjem a studuje, jinak bych tohle vůbec neřešila.
:lol: Tak jdi po šestinedělí do práce, on indiviuál a ať se stará o mimino. Sice to nebude taková bžunda jako sex naostro, ale holt je jednou otec, no.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.9.20 00:12
@Tamara200 píše:
@Serpentini
Jak píšu, není jiná možnost, u rodičů bych zůstala rada, bohužel to nejde.
Jen mě zajímají veškeré příspěvky a podobně na které bych měla nárok jako samoživitelka, alimenty za přítele asi budou muset platit jeho rodiče.
Nemyslim že by to bylo tak drastické s tím jídlem a podobně, jen by mi asi nezbyly peníze stranou.

Tak ti nezbyde nic stranou, no.. Najdi si hlídání a supej makat.. Natahovat ručičku by ti šlo, ale jinak nic? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
29.9.20 00:23

@Tamara200 Tak může přece školu přerušit do doby, než se budeš moci vrátit do práce, pokud není schopen si dostatečně přivydělat při škole (počítám, že na bydlení u rodičů přispívat nebude). Jako ty chceš bydlet sama, on chce studovat a stát to má platit? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9108
29.9.20 00:31
@Tamara200 píše:
@Serpentini
Jen mě zajímají veškeré příspěvky a podobně na které bych měla nárok jako samoživitelka, …

Tak v prvé řadě máš nárok přestat o sobě prohlašovat, že jsi samoživitelka, když chlapa máš, akorát se mu nechce makat. Mohl by chodit na brigádu po škole, o víkendech, o svátcích. Mohl by jít do práce a dostudovat dálkově, ale to už by chtělo dospělý přístup, který vám oběma chybí. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
29.9.20 00:44
@jezz1e píše:
@Tamara200 Tak může přece školu přerušit do doby, než se budeš moci vrátit do práce, pokud není schopen si dostatečně přivydělat při škole (počítám, že na bydlení u rodičů přispívat nebude). Jako ty chceš bydlet sama, on chce studovat a stát to má platit? :think:

Bydlí u matky, a děla školu, to znamená, že ona má za nej stále zodpovědnost, vše není tak lehké jak píšete, psala jsem, že přítel chce do práce, ale jeho matka stojí za tím aby dodělal školu, zakazuje mu všelijaké brigády kvůli škole, aby to prý nedopadlo tak, že pak bude jen na brigádách, a do školy chodit nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
29.9.20 00:46
@Serpentini píše:
Tak v prvé řadě máš nárok přestat o sobě prohlašovat, že jsi samoživitelka, když chlapa máš, akorát se mu nechce makat. Mohl by chodit na brigádu po škole, o víkendech, o svátcích. Mohl by jít do práce a dostudovat dálkově, ale to už by chtělo dospělý přístup, který vám oběma chybí. :roll:

Samozivitelka samozřejmě budu, když otec dítěte nebude semnou ve společné domácnosti, a bude stále u jeho rodicu a bez peněz.
Nenapsala jsem ani čárku o tom, že nechce makat, jeho matka chce, aby dodelal školu, a zakazuje mu brigády, aby se věnoval jen škole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
29.9.20 00:48
@martina.se píše:
@Tamara200 na to jsi měla myslet predtim, neasi :think: pokud nemáš odpracováno, budeš mi nárok na rodicak.. A alimenty od přítele. Pokud nevydelava, popř je nezletilý, tak musí platit jeho rodiče.. Budou mít jistě radost :think: neohanej se samozivitelkou, otce k dítěti máš, tak ať se stará :think:

Odpracováno mám, jsem slušná ženská, která chodí do práce.
To ze se zajímám, na co bych měla po porodu nárok, protože nechci, aby me dite nedejboze živořilo, není špatné, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
29.9.20 01:09

@Tamara200 Fajn, v tom případě ať tebe i dítě živí jeho matka, když mu zakazuje brigády a má vůči němu vyživovací povinnost. Což ostatně vyplývá i ze zákona,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
29.9.20 01:12
@jezz1e píše:
@Tamara200 Fajn, v tom případě ať tebe i dítě živí jeho matka, když mu zakazuje brigády a má vůči němu vyživovací povinnost. Což ostatně vyplývá i ze zákona,

Nejsem taková že bych naše problémy házela na hlavu jiných, respektive jako jeho matku, proto jsem založila tuhle diskuzi, a snažím se přijít na lepší řešení.., ale mate pravdu, asi to jinak nepůjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
29.9.20 01:17

@Tamara200 Jenže jeho matka (a ve skutečnosti i Tvoji rodiče, pokud by otec neplatil) mají zákonnou povinnost vaše dítě živit. Když si půjdeš pro dávky, tak to snad neházíš na hlavu jiným? Vždyť to platí pak všichni daňoví poplatníci, kteří s tím už vůbec nemají nic společného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9108
29.9.20 01:20

@Tamara200 Jeho matka mu zakazuje… :lol: Já v jeho věku už dávno stala na vlastních nohách, on není ani nezletilý, ani nesvéprávný, nebudeme tu doufám předstírat, že ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20933
29.9.20 06:04
@Tamara200 píše:
Bydlí u matky, a děla školu, to znamená, že ona má za nej stále zodpovědnost, vše není tak lehké jak píšete, psala jsem, že přítel chce do práce, ale jeho matka stojí za tím aby dodělal školu, zakazuje mu všelijaké brigády kvůli škole, aby to prý nedopadlo tak, že pak bude jen na brigádách, a do školy chodit nebude.

Ale jeho maminka se musi probrat. Uz tady nejde jen o jeji dite. On se stal otcem a musi se starat. Takze jeji pristup je uppne k prdu, sice je hezky, ze chce to nejlepsi pro syna, ale ze je babka a ma vnuka, ktery potrebuje taky svoje a hlavne otce, to uz tak nejak neresi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15219
29.9.20 06:20

Jeho matka mu zakazuje? Kolik mu je 15? Ať jde bydlet k tobě a hotovo. Pak můžete na střídačku na brigádu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
29.9.20 07:57
@Tamara200 píše:

A on je nezletilý, že musí poslouchat, nebo jak? Ale ono to je pohodlnější no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí