Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojka, jsem ve 33. týdnu těhotenství. Občas, když mě přepadla chuť na sladké, dávala jsem si tyčinku Mila od Sedity. Dnes jsem zjistila, že je v ní alkohol! Tak tady trochu panikařím… Uklidněte mě někdo prosím…
A kolik si myslíš, že tam alkoholu je?
Jinak mně třeba doktorka doporučila těhotenství skleničku vína, malé pivo.
TAk to slyším poprvé, že je tam alkohol. Vzhledem k tomu, že je to sušenka, tak bych to vůbec neřešila ![]()
Není to vtip, ale je pravda, že už mi asi hrabe…
Narazila jsem totiž na článek, kde píšou varování pro řidiče, že někdo prý po Mile nadýchal 1,10 promile.
Teda, on tam na složní je fakt uvedený ![]()
http://www.zdravapotravina.cz/…-d-c-holding
Tak to jsem fakt překvapená. Jinak, když se v těhotenství může běžně příležitostně skleinčka vína nebo piva…řešila bych lékaře jen v případě, pokud by si se po té sušence cítila opilá ![]()
No to není žádná sranda! vědci v USA zjistili, že se matkám, které sní v těhotenství sladkost s alkoholem, rodí děti s pupíkem o 1 cm výš než mají ostatní děti ![]()
@JaneDoe píše:
No to není žádná sranda! vědci v USA zjistili, že se matkám, které sní v těhotenství sladkost s alkoholem, rodí děti s pupíkem o 1 cm výš než mají ostatní děti
Ovšem to není pravda, je to přesně 0,99cm, tak nešiř paniku ![]()
@JaneDoe píše:
No to není žádná sranda! vědci v USA zjistili, že se matkám, které sní v těhotenství sladkost s alkoholem, rodí děti s pupíkem o 1 cm výš než mají ostatní děti
@JaneDoe píše:
Já viděla na koupališti paní co měla pupík mezi prsama, tak ona za to může její matka ![]()
@mougu teda a ani nepíší kolik toho alkoholu v té sušence je, taková nezodpovědnost.