Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@mougu píše:
Není to vtip, ale je pravda, že už mi asi hrabe…
Narazila jsem totiž na článek, kde píšou varování pro řidiče, že někdo prý po Mile nadýchal 1,10 promile.
To bych ji musel sníst celej kamion ne?? Jinak alkohol je v hodně sušenkách, ale zanedbatelné množství ![]()
@mougu píše:
Není to vtip, ale je pravda, že už mi asi hrabe…
Narazila jsem totiž na článek, kde píšou varování pro řidiče, že někdo prý po Mile nadýchal 1,10 promile.
Tak to jí musel zapít nějakým frťanem
![]()
@mougu píše:
Ahojka, jsem ve 33. týdnu těhotenství. Občas, když mě přepadla chuť na sladké, dávala jsem si tyčinku Mila od Sedity. Dnes jsem zjistila, že je v ní alkohol! Tak tady trochu panikařím… Uklidněte mě někdo prosím…
a jíš koláče nebo buchty??? do těsta se dává rum, a neslyšela jsem, že by po buchtách někdo nadýchal.
![]()
@mougu píše:
Ahojka, jsem ve 33. týdnu těhotenství. Občas, když mě přepadla chuť na sladké, dávala jsem si tyčinku Mila od Sedity. Dnes jsem zjistila, že je v ní alkohol! Tak tady trochu panikařím… Uklidněte mě někdo prosím…
Nic se neděje, není tam téměř žádný a v těhotenství můžeš i „normální“ alkohol (pivo, víno) v malých dávkách.
Ten řidič si tu sušenku zřejmě namáčel do whisky a stihl při tom nechat nasáknout dobré tři panáky, jinak to možné s ohledem na uváděné nadýchané promile možné ![]()
@Xiraxinek píše:
Až se budu chtít zmrskat, koupim bednu sušenek![]()
![]()
A jak ušetříš. Koupíš tři Mily a máš trojku na žíle. Za pajdu ji máš jak z praku. ![]()
Zklamu vás, tester zachytí výpary, když tycinku rozzvykate - něco zůstane v puse a to dychnete do balonku. Během 5 - 10 minut pak nenadychate nic. Testovano s Margotkou.
Proto je dechová zkouška jen orientační a směrodatný je rozbor krve.
Opičku nutno pořídit jinak ![]()
@Xiraxinek píše:
Až se budu chtít zmrskat, koupim bednu sušenek![]()
![]()
To je nápad
![]()
Muj oblibeny a ted zakazany oplatek
.
Neboj nic tobe ani diteti neudela. By si jim musela sporadat krabici.
@PetraJ píše:
A jak ušetříš. Koupíš tři Mily a máš trojku na žíle. Za pajdu ji máš jak z praku.
Přesně a na pokladně na mě nebudou čumět tak blbě, když tam nebudou cinkat lahve ![]()
Díky všem za příspěvky, přesně to jsem chtěla slyšet.
Budu se snažit už neřešit blbosti ![]()
Sedím si na rukách, sedím si na rukách, sedím si na rukách…