Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, potřebuju poradit…právě jsem zjistila, že jsem na začátku 4. měsíce. Menses jsem normálně měla. Minulý týden jsme byli na dovolené. Tak se konzumoval alkohol tak 4 dny…a ne malé množství. Ultrazvuk je v pořádku. Co můžu dělat? a prosím nesoudit. já to nevěděla. Máte zkušenosti?
@Koza2023 píše:
Ahoj, potřebuju poradit…právě jsem zjistila, že jsem na začátku 4. měsíce. Menses jsem normálně měla. Minulý týden jsme byli na dovolené. Tak se konzumoval alkohol tak 4 dny…a ne malé množství. Ultrazvuk je v pořádku. Co můžu dělat? a prosím nesoudit. já to nevěděla. Máte zkušenosti?
Nemůžeš dělat nic, snad bude vše v pořádku.
Moje máma když mě čekala to taky nevěděla pokud je vše v pořádku na screaningu, tak by to mělo být v pohodě. Já jsem zdravá jako rybička
. Snad uklidním ![]()
To se pozná v první třídě…A nemyslim to nijak útočně nebo zle…
Já bych se nebála. Samozřejmě se v těhotenství pít nemá, ale můj strejc doktor říkal, že po 12. týdnu se sklenička může (já to nedělala). A co jsem četla různé názory, tak alkohol, aby způsobil opravdu škody, bys musela konzumovat flašku vína denně po celé těhotenství… Určitě se nic nestalo ![]()
Věřím, že takto krátkou konzumaci (4 večery), se fakt nic nestalo.