Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hned se objednej k lekari nebo jed do nemocnice. Drzim palce!
@Morfy píše:
Zitra rano tam jdu
Takze jsi volala na gynekologii, popsala situaci, a objednali te na zitra rano?
Nemyslim si, ze kdybys volala v 18.tt a popsala tve problemy, ze te objednaji az na druhy den. A pokud ano, bez dnes na pohotovost. Ja bych teda 4 dny necekala.
Naprosto tě chápu a na tvém místě, pokud nemáš angelsounds, bych vyrazila k doktorce ještě dnes. Držím palce, ať je vše v pořádku!
@Anonymní píše:
Ahojky, v sobotu jsem měla velmi intenzivní křeč v podbřišku, od té doby necítím žádné pohyby miminka. Minule pondělí bylo vše v pořádku podle kontroly, další mě čeká další týden. Já se jenom bojím, že se něco stalo, už jsem z toho zoufalá je to naše vymodlené miminko. Děkuji za tady
Tak zavolej Dr hned
@Morfy píše:
Zitra rano tam jdu
Jestli si mela pravidelny pohyby a ze dne na den prestaly nebo se ti neco nezdalo, nemas psat na emimino, mas se obliknout a rovnou vyrazit na pohotovost.
Zavolala bych si k Dr. a raději zajela na kontrolu
18tt je docela brzy a miminko se mohlo jen otočit jinak, ale pro svůj klid bych si tam zajela ![]()
@DandátkoP píše:
Jestli si mela pravidelny pohyby a ze dne na den prestaly nebo se ti neco nezdalo, nemas psat na emimino, mas se obliknout a rovnou vyrazit na pohotovost.
Ono je lepsi pockat tri dny, napsat prispevek a az pak zavolat. Akor, kdyz je to vymodlene dite. Tenhle postup je totiz uplne logicky!
@Cullenova píše:
Ono je lepsi pockat tri dny, napsat prispevek a az pak zavolat. Akor, kdyz je to vymodlene dite. Tenhle postup je totiz uplne logicky!
A co zakladatelka nebo lékaři změní? Nic. Jde jen o zjištění stavu věci. I kdyby tam bylo něco špatně, tak stejně v tomto týdnu nemají jak zasáhnout. Takže to nadávání zakladatelce je úplně mimo. A kdo v tomhle týdnu řeší, že necítí pohyby? Vždyť je to normální. Mimino se otočí a už to není cítit. V této fázi těhotenství je ještě běžný, že nejsou pár dnů cítit.
@Janli píše:
A co zakladatelka nebo lékaři změní? Nic. Jde jen o zjištění stavu věci. I kdyby tam bylo něco špatně, tak stejně v tomto týdnu nemají jak zasáhnout. Takže to nadávání zakladatelce je úplně mimo. A kdo v tomhle týdnu řeší, že necítí pohyby? Vždyť je to normální. Mimino se otočí a už to není cítit. V této fázi těhotenství je ještě běžný, že nejsou pár dnů cítit.
Kdybych cekala vysnene dite, pohyby uz citila a najednou ne, pockala bych mozna den, ale ten dalsi bych sla na pohotovost. Radeji 10× zbytecne! Nikomu nenadavam, priste tam dam smajliky, aby to neznelo tak utocne.
A predtim už si je cítila hodně? Ono někdy stačí, ze se miminko otočí a místo do břicha kope třeba dozadu směrem k zádum a necitis nic, v 18tt ještě nemusis cítit pohyby žádné. Ale jestli jsi je cítila už hodně a najednou to přestalo a mas blby pocit, tak návštěvou doktora nic nezkazis.
Ahojky, v sobotu jsem měla velmi intenzivní křeč v podbřišku, od té doby necítím žádné pohyby miminka. Minule pondělí bylo vše v pořádku podle kontroly, další mě čeká další týden. Já se jenom bojím, že se něco stalo, už jsem z toho zoufalá je to naše vymodlené miminko. Děkuji za tady