Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Cekas dvojcata.
Taky mi bylo 17, ale takove otazky jsem v zivote nemela.
Tak ještě mrkni k východu, zda nevyšla jasná hvězda. Byla bys druhá, co historie zná.
Jakmile sperma vyschne, je po spermiích. Takže těhotná být nemůžeš.
Prosím tě, nezapomeň tady o tom zase zítra napsat. Určitě se ještě najde někdo, kdo si nepřečetl, kolik článků prstu do tebe přítel strká.
@Cullenova píše:
Cekas dvojcata.Taky mi bylo 17, ale takove otazky jsem v zivote nemela.
V jednom chudém vláknu tady pravím o něčem jako je průvodce sexem a partnerstvím. Neříkám to jen tak, ale přivádí mě k tomu to, že se tu takováhle vlákna opakují. ![]()
Sex nebyl, dvě menstruace přišly a stejně se musíš ptát..
a tohle nám bude vydělávat na důchody. Už se nedivím, že máme mít našetřeno
![]()
Objednej se na gynekologii tam to bude jistota a při té příležitosti si nech napsat prášky.
@Náměsíčná píše:
Objednej se na gynekologii tam to bude jistota a při té příležitosti si nech napsat prášky.
Jsi si jistá oddělením?
@Božislava píše:… Pravím…
To se to opakuje tady pořád dokola.
Ahoj, jelikož je mi sedmnáct a zatím HA neužívám, tak bych se Vás chtěla zeptat na jednu věc, která se stala měsíc zpět.
Takže k věci, uspokojila jsem přítele a on potom sáhl na kapesník, ve kterém byly ty spermie, které do toho kapesníku utřel z mého břicha, kam vyvrcholil. Pak jsme šli spát, vzbudili jsme se ( nevím po jaké době) a sahal mi na vagínu, nejsem si jistá, jestli mě neprstil( ale i tak, určitě prsty nestrká nějak hluboko, když mě prstí).
A i kdyby, tak na mě nesahal hned potom, co se udělal, protože jsme pak šli tedy spát. První menstruaci jsem normálně dostala a teď mám normálně i druhou menstruaci. Ale četla jsem, že menstruaci je možné mít i v těhotenství…