Alzabox názor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
catch-22
7.10.21 00:29

Dohledej si v ochraně spotřebitele, jak je na tom spotřebitel s plněním, které mu podnikatel dodal bez objednávky. ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.10.21 08:30

Já si pro změnu kupovala jedno zboží za 10 tis a chteli po me postovne za alzabox. Bydlím v Praze, takže těch aut od nich ti jezdí plno. Kupovala jsem levnější věci s poštovním zdarma. Dost me to překvapilo.

• Citovat
  • Upravit
9374
7.10.21 10:02

Ani uvnitř toho cizího balíčku není faktura, z které bys mohla vyčíst nějaké dodací údaje? Jinak by se mi požadavek alzy nelíbil, proč bys proboha měla jezdit takovou dálku? Co jim navrhnout, že ten balíček teda položíš na alza box a co se s ním bude dít, to už není tvoje starost. Nebo až alzu zkontaktuje člověk, kterému balík chybí, ať mu poskynou tvoji adresu nebo tel. a může si balík vyzvedniut u tebe doma. Ale jednání je hnusárna jak vůči tobě, tak vůči správnému majiteli, který má mobil zaplacený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27665
7.10.21 10:11
@fíkofka píše: Že kecáš :nevim:

nekecá mají v těch boxech zoufalý bordel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jolka86
7.10.21 10:32
@Petule030 píše:
Ani uvnitř toho cizího balíčku není faktura, z které bys mohla vyčíst nějaké dodací údaje? Jinak by se mi požadavek alzy nelíbil, proč bys proboha měla jezdit takovou dálku? Co jim navrhnout, že ten balíček teda položíš na alza box a co se s ním bude dít, to už není tvoje starost. Nebo až alzu zkontaktuje člověk, kterému balík chybí, ať mu poskynou tvoji adresu nebo tel. a může si balík vyzvedniut u tebe doma. Ale jednání je hnusárna jak vůči tobě, tak vůči správnému majiteli, který má mobil zaplacený.

Fakturu většinou posílají na e-mail.

• Citovat
  • Upravit
1641
7.10.21 10:59

A z toho mi vyplývá, že je nejlepší všechno hodit nenápadně do tašky a dělat, že nic Alza to přežije :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2048
13.10.21 16:03

@admin prosím o zrušení anonymu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2427
13.10.21 16:22

Pro ně je to spotřební zboží. Ten člověk, komu to patří, jim napíše, že mobil nebyl, tak mu možná dají bez keců novej. Nebo mu řeknou, že už si to z alzaboxu někdo vybral, tak on to začne tahat na vyšší místa, tak to začnou zjišťovat. Je známé, že na těch infomailech i na stránkách, jak mají „poradce“, tak jsou ti lidi většinou mimo.
Možná by bylo lepší zavolat přímo na tu nejbližší pobočku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33598
14.10.21 09:11

Jak to dopadlo zakladatelko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
13.11.23 02:53
@ka2ka píše:
nekecá mají v těch boxech zoufalý bordel

To je pravda! Už 3 dny řeším zaseklou schránku. Balík zaplacený (přes 1600,–), domluva katastrofická… to je takový problém poslat někoho na servis boxu, kde má zákazník balík??? Evidentně ano! :cert: Ještě napíšou do emailu, ať si balík kvůli vytíženosti Alza boxu vyzvednu co nejdřív!! Už mi přetékají nervy! :cert: Dneska jim naposledy budu volat, že chci buď svoji objednávku, nebo okamžitě vrátit peníze!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová