Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chlap který by taky opichal všechno co má díru tak běžte do kravina ![]()
@Hok88 píše:
Mohou se zeptat co láká ženy na webu amatéři
Mě by spíš zajímalo, jestli až to lákání pominulo, dokázaly najít cestu ven a najít si vztah mimo tuto „komunitu“.
Tají to před partnerem, přiznají to jako „temnější stránku“ své minulosti ![]()
Příspěvek upraven 22.01.24 v 23:08
@Rotha píše:
@Hok88Chlap který by taky opichal všechno co má díru tak běžte do kravina
Zoofilie je trestná
@Josef_t píše:
Mě by spíš zajímalo, jestli až to lákání pominulo, dokázali najít cestu ven a najít si vztah mimo tuto „komunitu“.Tají to před partnerem, přiznají to jako „temnější stránku“ své minulosti
Cože to? Tam jsou i úplně normální lidi, jen otevřeně říkají, že mají rádi sex. Jednu dobu jsem se tam hodně bavila s jedním týpkem, vůbec ne o sexu, párkrát jsme se sešli jen jako kamarádi na pokec v čajovně ![]()
I na obyč seznamce jsou ma. oři/úchy. áci, nevím co myslíš tou komunitou ![]()
@Temnástranasíly píše:
Cože to? Tam jsou i úplně normální lidi, jen otevřeně říkají, že mají rádi sex. Jednu dobu jsem se tam hodně bavila s jedním týpkem, vůbec ne o sexu, párkrát jsme se sešli jen jako kamarádi na pokec v čajovněI na obyč seznamce jsou ma. oři/úchy. áci, nevím co myslíš tou komunitou
Jeden týpek na čaji by ti asi prošel i u zarytých katolíků.
Být tam, jsem chápal jako aktivní účast, chaty, inzeráty, zveřejnění vlastních fotek, účast na srazech…
A to nijak nenarážím na nabídky placených služeb.
@Josef_t píše:
Jeden týpek na čaji by ti asi prošel i u zarytých katolíků.Být tam, jsem chápal jako aktivní účast, chaty, inzeráty, zveřejnění vlastních fotek, účast na srazech…
A to nijak nenarážím na nabídky placených služeb.
Mám ráda touareg, zabij mě ![]()
Ne, většina profilů dělá jen něco z toho. To, že máš někde registraci, neznamená, že musíš využívat vše. Chat jsem nikdy nepoužila. Normální chlap docela rychle pochopí, že ženské mají těch různých jestřábů plné zuby a tak se snaží komunikovat. V ten okamžik to je jak běžná seznamka. Nebo prostě seznamka ve smyslu - mám rád sex. Není to komunita.
Myslím, že na těch srazech je účastná opravdu menšina
o placených službách nic nevím, jsem ženská
dělat něco za prachy je práce, to mi k sexu nějak nesedí ![]()
@Lorre to už mi přijde zase něco jiného, pokud to jsou sexuální pracovnice, nejsou to obyč uživatelé amatérů a neboo už právě jsou?
Když jsem chtěla někomu napsat já, měli zase v požadavcích, že mám mít galerie. No tak to sorry jako, mám nějakou jednu fotku, ze které je jasné jakou mám postavu a tím jsem skončila. Nikdy jsem nepochopila k čemu galerie, co to dokazuje. (jsem ochotná si zavolat, jak více dokázat, že jsem ženská)
No a teď už tam stejně zase nelezu.
@Lorre píše:
Nevypadaly tak. Normální uživatelky, ale začly mi hned cpat fotky za prachy. Tehdy sem prisel velmi rychle o výplatu…
![]()
. Našly se tam i takové, co psaly, že chtějí slyšet jak bych je ojel, nebo chtěly nahou fotku, nebo třeba jen v trenýrkách
. Požadavek galerie jsem taky zahlédl. No tak na to sem se jim taky vybodl.
Asi tam fakt chodí jen kvůli sexu a vše kolem něj, uchylaci jedni![]()
Mají tam chodit kvůli umění, to jim dáme, sex! ![]()
Tak možná jsem chlap, jsem smutnoučka, jak špatně se mi zapadá do mainstreamu ![]()
@Temnástranasíly píše:
Mám ráda touareg, zabij mě![]()
Ne, většina profilů dělá jen něco z toho. To, že máš někde registraci, neznamená, že musíš využívat vše. Chat jsem nikdy nepoužila. Normální chlap docela rychle pochopí, že ženské mají těch různých jestřábů plné zuby a tak se snaží komunikovat. V ten okamžik to je jak běžná seznamka. Nebo prostě seznamka ve smyslu - mám rád sex. Není to komunita.
Myslím, že na těch srazech je účastná opravdu menšinao placených službách nic nevím, jsem ženská
dělat něco za prachy je práce, to mi k sexu nějak nesedí
Jestřábů tam asi moc nebude, ti loví z výšky, jejich pohyb je ladný ![]()
Spíš tam bude dost „supů“.
A ano, z velké části je to asi jen seznamka na nezávazné vztahy.
Kolik lidí tam reálně zveřejňuje svoje „privátní“ fotografie, kolik je jeich aktivních na chatech si netroufám odhadnout.
A už vůbec si netroufám odhadnout procento „poloprofesionálek“, které to asi mají spíš jako přivýdělek.
@Hok88 píše:
Pri je to nejhorší web co může být
jo, to bych nevyvracela… webovky jako takové jsou očividně z doby krále klacka a nikdo do toho od té doby moc neinvestoval, takže je to zastaralé a kostnaté. Potřebovalo by to upgrade jako sůl
Zajímá mě jedna věc na amatérech. Mám kolečko online vpravo dole a pak vpravo nahoře nějaké oranžové? To jakože jsem přihlášena na dvou zařízeních? Sleduje mi někdo profil nebo to má jiný význam?