Je v tom někdo jiný?

Anonymní
20.1.24 15:46

Je v tom někdo jiný?

Ahoj,
obracím se na vás s dotazem ohledně chování mé partnerky. Jsme spolu již 7 let. Poslední rok byl pro nás velmi náročný. V dost věcech jsme se názorově neshodli, což narušilo náš dlouholetý vztah. Před Vánoci jsme si dali pauzu na cca čtrnáct dnů, kdy jsme spolu byli denně v kontaktu po zprávách. Zhruba před týdnem a půl jsme se setkali a dohodli se, že se budeme oba snažit vztah napravit. Já v domnění, že budeme na vztahu pracovat, jsem se zeptal partnerky, zda se v týdnu potkáme a zda bychom mohli, alespoň na procházku. Partnerka mi řekla, že uvidí. Po pár dnech jsem ji napsal, zda by se mohla sejít na druhý den. Ona mi na to odepsala, že potřebuje čas pro sebe a být chvíli bez jakéhokoliv kontaktu, že potřebuje věnovat čas sama sobě. Respektoval jsem to a několik dnů se jí neozval. Dnes mi má, ale napsat, kdy se uvidíme a já jsem celý ve stresu, že mi to zase odřekne. Ještě chci podotknout, že mi kolikrát na mé dotazy řekla, že v tom nikdo jiný není. Jsem z toho zmatený a nevím co si o tom celém mám myslet. A co dělat v případě, že by se opět vymluvila?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6904
20.1.24 15:57

Nevěřím na pauzy, když spolu lidi chtějí být, jsou a problémy řeší spolu. Jako jasně, jet třeba na pár dní pryč, dát si odstup.. ale toto? Myslím, že už nemá zájem, bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
20.1.24 15:58
@Anonymní píše:
Ahoj,
obracím se na vás s dotazem ohledně chování mé partnerky. Jsme spolu již 7 let. Poslední rok byl pro nás velmi náročný. V dost věcech jsme se názorově neshodli, což narušilo náš dlouholetý vztah. Před Vánoci jsme si dali pauzu na cca čtrnáct dnů, kdy jsme spolu byli denně v kontaktu po zprávách. Zhruba před týdnem a půl jsme se setkali a dohodli se, že se budeme oba snažit vztah napravit. Já v domnění, že budeme na vztahu pracovat, jsem se zeptal partnerky, zda se v týdnu potkáme a zda bychom mohli, alespoň na procházku. Partnerka mi řekla, že uvidí. Po pár dnech jsem ji napsal, zda by se mohla sejít na druhý den. Ona mi na to odepsala, že potřebuje čas pro sebe a být chvíli bez jakéhokoliv kontaktu, že potřebuje věnovat čas sama sobě. Respektoval jsem to a několik dnů se jí neozval. Dnes mi má, ale napsat, kdy se uvidíme a já jsem celý ve stresu, že mi to zase odřekne. Ještě chci podotknout, že mi kolikrát na mé dotazy řekla, že v tom nikdo jiný není. Jsem z toho zmatený a nevím co si o tom celém mám myslet. A co dělat v případě, že by se opět vymluvila?

Pokud ti schůzku opět odřekne tak už to ber jako známku toho, že nemá snahu cokoliv napravovat. Kde je vůle, tam je cesta. Momentálně to dobře nevypadá. Může v tom být někdo jiný, ale taky si jen mohla uvědomit, že nemá zájem se k tobě vracet.
Každopádně bych se moc nevnucovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4150
20.1.24 15:59

Myslim ze zjistila ze je ji samotne lip a ted nevi jak z toho ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.24 16:04

Proč by mi, ale neřekla rovnou, že v tom vztahu nechce pokračovat? Dal jsem jí prostor o tom společně mluvit. Sama souhlasila s tím, že se budeme snažit oba dva.

• Citovat
  • Upravit
21311
20.1.24 16:16

Nejspíš se jí to rozlezelo a teď to nechává vyhnít. Nemusí v tom být milenec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33443
20.1.24 16:24
@Anonymní píše:
Ahoj,
obracím se na vás s dotazem ohledně chování mé partnerky. Jsme spolu již 7 let. Poslední rok byl pro nás velmi náročný. V dost věcech jsme se názorově neshodli, což narušilo náš dlouholetý vztah.Před Vánoci jsme si dali pauzu na cca čtrnáct dnů, kdy jsme spolu byli denně v kontaktu po zprávách. Zhruba před týdnem a půl jsme se setkali a dohodli se, že se budeme oba snažit vztah napravit. Já v domnění, že budeme na vztahu pracovat, jsem se zeptal partnerky, zda se v týdnu potkáme a zda bychom mohli, alespoň na procházku.Partnerka mi řekla, že uvidí. Po pár dnech jsem ji napsal, zda by se mohla sejít na druhý den. Ona mi na to odepsala, že potřebuje čas pro sebe a být chvíli bez jakéhokoliv kontaktu, že potřebuje věnovat čas sama sobě.Respektoval jsem to a několik dnů se jí neozval. Dnes mi má, ale napsat, kdy se uvidíme a já jsem celý ve stresu, že mi to zase odřekne. Ještě chci podotknout, že mi kolikrát na mé dotazy řekla, že v tom nikdo jiný není. Jsem z toho zmatený a nevím co si o tom celém mám myslet. A co dělat v případě, že by se opět vymluvila?

Nevěřím na pauzy, to je ve velké většině začátek konce. Tady to na ten konec bohužel vypadá. Jestli se opět vymluví, tak to ukonči, nemá to cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40398
20.1.24 16:28
@Anonymní píše:
Ahoj,

Kdo dal popud k pauze před Vánocemi?

Přijde mi to jako přechozený vztah, partnerku bych ted nekontaktovala, bud se ozve anebo ne.
Nenaděláš nic.

Bydleli jste spolu anebo se jen občas vídali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.24 16:30

Popud dala partnerka. Oba jsme stále vysokoškolští studenti, takže se vídáme párkrát do týdne, nebydlíme spolu. Zároveň od sebe nebydlíme daleko. Partnerka mi tvrdila, že je toho na ni kvůli těm neshodám už moc.

• Citovat
  • Upravit
24777
20.1.24 16:37

Za mne: nemiluje tě, netouží po tobě - jinak by se chtěla sejít…
nechává si tě jako Zadní vrátka
a ty držíš jak hluchý dveře
je čas bouchnout do stolu…
buď JO nebo Ne, pauzy jsou blbost… berlička pro slabochy, co neumí věci řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40398
20.1.24 16:43
@Anonymní píše:
Popud dala partnerka. Oba jsme stále vysokoškolští studenti, takže se vídáme párkrát do týdne, nebydlíme spolu. Zároveň od sebe nebydlíme daleko. Partnerka mi tvrdila, že je toho na ni kvůli těm neshodám už moc.

Čeho se týkaly neshody?

Jinak to vidím na konec, jestli to je takhle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tala20
20.1.24 16:45
@Anonymní píše:
Před Vánoci jsme si dali pauzu na cca čtrnáct dnů, kdy jsme spolu byli denně v kontaktu po zprávách.

Takže žádná pauza se nekonala.

Bombardoval jsi ji zprávami. Otravoval jsi ji po celých těch 14 dnů. Teď si konečně chce vydechnout a odpočinout si od Tvé vlezlé pozornosti.

Něco si teď srovnává v hlavě. Sama. Radši ji neruš.

• Citovat
  • Upravit
13143
20.1.24 16:58

Nejlépe uděláš, když ji dáš to co chce. Dej jí ten čas a nekontaktuj jí. Veškerou iniciativu nechej na ní. Horší už to být nemůže, takže můžeš jedině získat. Tys ji vůbec nedal prostor a čas, aby zjistila, že bys jí eventuálně mohl chybět. Maximálně zjistíš, že jí nechybíš.
Obávám se, že to při své nátuře nejsi schopen zvládnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3758
20.1.24 17:02

Mně kdysi na střední jedna holka řekla, že si dáme pauzu, tak jsem v hospodě mrsknul plným půllitrem o zeď a už jsme se neviděli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
20.1.24 17:22
@Sadman píše:
Mně kdysi na střední jedna holka řekla, že si dáme pauzu, tak jsem v hospodě mrsknul plným půllitrem o zeď a už jsme se neviděli.
:mrgreen: Ty jsi „případ“ ve většině situací :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria