Amelgen po KET

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
145
23.6.24 10:10

Amelgen po KET

Ahoj holky🙋🏼‍♀️ Prosím o radu 🙏🏼 Jsem 4.den po KET a zavádím 2× denně Amelgen čípky. Začala jsem zavádět od 14.6.(KET 19.6.) Prvních pár dní se mi zaváděl v pohodě, ale po KET mi to jde nějak hůř, jako kdyby se mi tam něco nafouklo nebo jak to správné popsat :nevim: Prostě když ho zavádím, mám tam najednou min místa, jako kdyby mi ta poševní stěna nějak natekla a vyboulila se :roll: Může to být nějaký podrážděním nebo všema těma hormonama, které do sebe láduju? Beru ještě 3× denně Estrofem a jednou za 3 dny píchám Agolutin. Hlavně na mě buďte hodné, jsem fakt vyplašenka :,( Jinak mám to nafouklé uvnitř jakoby v horní části nad prstem, když tam zasouvam čípek. Děložní čípek to nebude, jinak pak je tam jen močová trubice asi :) 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4472
23.6.24 10:13

Když jsem zaváděla, tak je fakt, že pokaždé to bylo jiné. Někdy to šlo v pohodě, někdy jsem cítila nepříjemný tlak a nešel zavést tak hluboko.
Za mě je to normální. Tělo je dost nadopované hormony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
23.6.24 10:40

Snad máš pravdu a je to jen těma hormonama 🙏🏼 😐 Jsem teď vystresovaná vždy, když mám zavádět, jde to fakt čím dál hůř a nevim čím to je, co se tam zvětšilo :nevim: Jsem si říkala, jak vše zvládám a jsem v klidu a najednou tohle :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
23.6.24 11:03

@Ivankkaa Tak zavolej do centra, že máš problém a třeba si tě pozvou na kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
23.6.24 12:04

Uvidím jak zítra, možná to jsou i ty moje nervy, jak si moc přeju, aby nám to vyšlo a už nás čeká vlastně jen ten výsledek za týden 🙈 Hormony taky udělají asi svoje. Kdyby asi bylo něco špatně, tak třeba krvácim nebo mám bolesti, ale nemám ani jedno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1592
23.6.24 12:23

Mě taky občas přišlo, že to jde hůř, ale nijak jsem se tím nevzrušovala, prostě jsem zavedla jak to šlo.. V Car jsem se na to neptala, tak nevím, ale jestli se necítíš a bude ti to divné i nadále, tak se pro klid zeptej v Car ;) Joo a jinak držím pěsti, ať se vám zadaří :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
23.6.24 13:30

Děkuju moc :kytka: Jsou to nervy, pořád nějaký čekání :D Myslím si, že by na konci měla být odměna(miminko) pro každou z nás, která si tímhle celým hormonálním procesem projde :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
23.6.24 13:33

V případě že máš problémy se zavedením, tak je možné zavádět i do konečníku.
Mně to doporučili v CAR když jsem po ET špinila/krvácela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
23.6.24 16:28

@Gracetheworld to jsem četla, tak uvidim 🙂 Jako zavedu ho, jde to, ale jak říkám, jako kdyby mi tam ta poševní stěna nějak natekla nebo se vyboulila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1592
23.6.24 18:11
@Ivankkaa píše: Více

Hele možný to je, že je to víc vevnitř nafouklé.. Mě ze začátku cca po měsíci když jsme chtěli sexovat tak nebylo to moc příjemný a tlačilo mě to tam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.