Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prosím po ovulaci jsem začala užívat amelgen 0-0-1 na doporučení doktorky, kdyby to konečně dopadlo aby se udrželo. Moje otázka zní jestli přijde menstruace sama?? Nechci si totiž dělat test a pak třeba vysadit, jsem vždy strašně zklamaná ze je negativní. Děkuji
🙏 🙏 🍀
@aaad ja to mela tak, že i s amalgenem jsem dostala ms, když jsem nebyla těhotná. Správně se ma vsak amelgen vysadit 2 dny před ms, ale zkus, ja to vždycky dostala, i když jsem nevysadila..
@suzka1 děkuji 🙏 já ji pravé, nemám pokaždé stejně a i ovulace teď byla později než obvykle 🙈
@aaad tak to bych 2 dny před ms zkusila těhotensky test a podle toho vysadila nebo v tom pokračovala.
Ahoj, můžu se zeptat na jeho cenu v lékárně? Nejspíš ho budu muset také brát. Děkuji.
Anonym - stav.
Ahoj, amelgen určitě dva dny před MS nevysazuj. Pokles progesteronu v těle způsobí nástup MS. MS při braní progesteronu by přijít neměla. Někomu ale i tak v termínu MS přijde a nebo je o něco posunutá. Pokud víš, kdy byla ovulace, tak cca 14 dní po ní zkus test. Pokud by byl negativní, tak je zase zbytečné brát amelgen a prodlužovat cyklus. Ať Ti to vyjde! ![]()
@Boo01 moc děkuji něco takoveho jsem si potřebovala přečíst 🙏 ❤️ snad mrska už nepřijde 🙏 🙏 🙏