americký pitbulteriér a děti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
215
6.11.06 19:23

Ahoj,
taky přidám s troškou do mlýna. Malému jsme se rozhodli koupit k narozeninám štěnátko, a moc se nám líbil americký pitt(bulteriér). Tak jsme si jej pořídili, Sean je s náma už 3 měsíce, a můžu říct, že je hodnější než ten malý nezbeda, stále po něm skáče, tahá ho za pysky, za ocas, a Sean si to nechá líbil. Samozřejmě taky zasáhneme, a řekne Semovi, že se to nedělá. Oba kluci na sebe nedají dopustit.
Jsem taky toho názoru, že záleží na majiteli. Pokousat vás může i yorkšír, podobného měla sousedka. a vedle v baráku bydlí paní s vlčákem, a ten taky jede po všech jako blázen. Druhá věc je taky povaha to psa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
7.11.06 08:24

Ahoj ka1985 Naše štěnátko je teda jen 6 týdnu staré ale zajímalo by mě jestli když ten váš byl takhle malý jestli taky všechno kousal včetně vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
7.11.06 09:14

Jano, nejen pitbulíci, ale snad všichni pejsani si v tuto dobu zkouší svoje zoubky :D , teď je na vás, jestli mu to povolíte a necháte si zdemolovat byt a nebo ho usměrníte. Nabídněte mu spoustu zajímavých hraček, hlavně hodně odolných, a pokud bude kousat vás, rázně mu to zatrhněte, klidně facana přes držtičku (úměrně velikosti štěněte samozřejmě!), uvidíte, že to brzy pochopí :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
7.11.06 09:47

Ahoj Jani, Smokie má právdu, Sean se nám pustil do plyšáků, tak mu nějaké zůstali, a dokoupili jsme mu hračky jako např. dřevěnou činku, uzel s provázků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
7.11.06 12:38

Já, když jsem měla první bulinku, tak mi zdevastovala kde co. Bohužel mi umřela ve dvou letech na srdíčko :cry: . Pořídila jsem druhou a už i klec :) , má z toho pelíšek a když byla sama doma, tak v něm byla zavřená (zavírací výstavní klec), tedy maximálně dvě hodiny, a opravdu nám nic nezničila :D , když jsme byli doma, tak jsme ji hlídali, dostala to, co mohla kousat a byla spokojenost na obou stranách :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
7.11.06 13:31

Ahoj,

výstavní klec mám taky a je to báječná věc. Bulinka jí má jako svůj pelíšek a útočiště (i když teď jí tam leze Péťa). My měli rozkousané kde co, stačilo jít jen pověsit prádlo na zahrádku - nohy u židlí, proutěný koš, taštičku i s kosmetikou (čili rtěnky, řasenky, pudr ........), „podprdelníky“ na židlích ...... divila jsem se, co dokáže. Pak na mně hodila ty svý šikmý očka a bylo to. Přejde to tak do 3/4 roku.

Ivana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
7.11.06 15:40

No, Ivčo, znám jednoho bulíka, který i v deseti letech je pěkný číslo :wink: :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
7.11.06 15:44

Teda holky tak děkuju si dokážu představit co mě ještě čeká, už se mi v noci zakousla do krku a to je jí 6 týdnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
7.11.06 19:00

u nás přešlo jen to rozkousávání věcí, jinak to snad bude věčná „puberťačka“.

pa Ivča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
7.11.06 19:41

ahojky

ka1985 .Víš 3 měsíční pejsek není nic u pittbula. Brzy bude ve věku kdy začne zjištˇovat kdo je vůdcem smečky. a atˇchceš nebo ne tohle příjde. Musíte mu ukázat že vy jste vůdci a že on je jen součástí v rodině, ale ne ten hlavní. Ale umíš si představit že to zkusí na dítě?? My si pořídili Ellu(pitbulterierku) v mojich 14 letech a přesto namě zkoušela. Nesmíš ukázat strach jasně tose ti řekne když si hraješ se psem ležíš sním an psoteli a najednous e podíváš na psa a hází na tebe hnusný pohled aty víš co stoho pohledu vzejde.Dostala odemně potom tak zabrat že už si namě nedovolila. Atˇto zní jak chce, ale ten kdo nemá pittbula neví co ej to za rasu. Umí být užasně vděční. tulí s ejako děti, dělá blbinky že s ečlověk za břicho popadá, ale má to své ALE.
Co se týče malých plemen umí pokousat, ale radši at´dítě pokouše, než velké plmeno jendou kousne a ví jak usmrtit to malý pes neumí.Malý pes ublíží, ale velký zabije. To je rozdíl. velikánský rozdíl.

já sama uvidím budme zkoušet atˇsi pes zvykne na dítě . pokud to nepujde nebudeme nic zvažovat nám už dávno říkal veterinář žeby jí utratil kdyby něco. bereme to až jako uplně nouzovou situaci.Nechci atˇsi ěnkdo ymlsí, že jen co eps zavrčí jde pod jehlu to rozhodně ne. nejsme bestie žijem sní 9 let to nejde. Tobyhcom museli být bezsrdce abychom tohle dokázali.
Dítě by nemělo být se psem smao rozhdoně. Říkejte si co chcete rasa může být jaká chce pořd je to jen pes. Umí být užasní a věrní a kolikrát lepší jak člověk, ale jim do hlavy nevidíme.

• Citovat
  • Upravit
253
15.11.06 03:28

já mám 6ti kilovou jezevčici, děti ještě ne, ale ani kamarádky dcerku 6ti letou bych nenechala bez dohledu s Jezinou ani minutu…zvíře pokud se cítí ohrožené, tak buď zrhne a pokud to nestihne, tak útočí. takže bych se nebála pořídit si k dětem třeba kavkazana, stejně by s dětma bez dozoru nebyl nikdy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10054
15.11.06 11:29

Tak my máme 12-letého vlčáka a 1/2 ročního rotvajlera. Miminko čekáme v březnu a myslím, že to bude bez problémů. Prostě dítě a pes se nikdy nesmí nechat o samotě . Většinou pes dítě napadne, proto,že ho dítko třeba píchne do oka, nebo mu šlápne na packu nebo pes nevidí na pána apod. A hlavně pes musí vědět, kdo je doma pánem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
16.11.06 12:20

Potápka
přesně jak jsi napsala nevidí na pána, takže sněj nemá respekt:-).Je to u těch dětí těžké. Člověk dkyž si pořizuje psa řekne si do doby než budou děti už bude pes starej nebo kdo ví co. Nojo , ale příjde třeba jako unás že čekám mimi a co tedˇže?, no určitě uvidíme jak zareaguje. Pes s dítětem být nesmí. Má už prostě zaty roky své pány a jak s eříká stareho psa novým kouskům nenaučíš.
Rotwailera jsme měli venku v kotci umřel minulej rok stářím už měl 13 Let . oplakali jsme ho všichni.Prostě byl to člen rodiny. Vlčáka sme neměli ale vlčáka byhc nechtěla mi nevím proč příjde jeho pohled děsně falešnej. Možná ej to i tím, že tady unás v okolí právě vesměs každej má vlčáka a takže veškeré utoky psa byl vlčák že,, nojo dkyž tady jiná rasa skoro nebyla,,:-D My máme ale pittbulteriera doma a máme barák na tak debilní způsob že to je sice velkej barák, ale ne dvou generační, takže jedn akuchynˇale dvě patra. pokojů. Tak všehcno budu řešit zamykáním dveří. Vtom létě už je to snažší psa pustí člověk an zahradu a pes si tam hoví celý dne na sluníčku na dlažbe se vyhřívá ani domů nechce. Ale v zimě to tak jednoduché není. Ale naštětsí mimi s enarodí v Lednu a neumí hnedka chodit takže čas nato očuchat se atd tam bude.

• Citovat
  • Upravit
48576
5.12.06 20:51

zkouska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
4.3.13 08:19

Ahojky holky,

chtěla jsem se zeptat. S přítelem se snažíme o miminko a chtěl bychom si pořídit Amerického Pitbula. Myslím, že i podle toho co čtu s mimi nebude problém. Problém je, že máme doma ještě číčana (5let) a z toho mám trochu strach, protože dost času budou trávit sami spolu. Někde uvádějí, že se s kočkama nesnese a někde, že je to jeho rodina a že ho bude chránit. Nemáte některá zkušenost? Nechtěla bych pak přijít domu a zjistit, že číčan není. Předem děkuji za jakékoli názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný