Amnestie - alimenty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12332
2.1.13 21:23
@laducha píše:
@Boriska
No, já to teda v plánu nemám, protože když ho zavřou, tak stejně platit nebude, ale jak by to bylo? Když mu podmínka skončí a já bych ho znovu udala, šel by sedět nebo by zase dostal podmínku?

podle mě by šel sedět - měl podmínku, pak výkon trestu, takže podle mě opět výkon trestu - pokud tedy soudci používají rozum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
2.1.13 21:24
@AngelLilly píše:
Holky já na seznamu četla něco, že se jim to jakoby smaže, jako kdyby žádný trest nikdy nedostali :nevim:

boze, takze to ani nebude v rejstriku trestu,,,to neni mozny 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit

@Burj Chalifa Kamarádka se teď rozvádí po 20 letech vztahu, 15 letech manželství. Mají spolu dvě děti - 12 a 2 let. Vždy pohodový chlap. Našel si teď paní, se kterou má pocit, že lépe souzní. Ještě na jaře chtěl 3. dítě. A ejhle, děti i manželku vypakoval z domu k rodičům, nechce jí dát žádné peníze (kamoška je naštěstí soběstačná), klůukům plete hlavy nesmysly. Myslíš, že tohle měla tušit???

• Citovat
  • Upravit
12332
@AngelLilly píše:
Holky já na seznamu četla něco, že se jim to jakoby smaže, jako kdyby žádný trest nikdy nedostali :nevim:

smaže se to ve výpisu trestů - to je formulář, co si nechá vystavit fyzická osoba, opis z výpisu trestů mají k dispozici právě jen policisté, soudci, a st. zástupci a tam vše zůstává ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30664
2.1.13 21:25

@Boriska
Dík ;)

Já to budu muset řešit jinak, malé dluží už přes 70 tisíc, takže přijde na řadu exekutor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102851
@Burj Chalifa píše:
Samozřejmě, že chtít ANO. Nicméně to nic nemění na situaci, že jsem si toho vola vybrala sama a dobrovolně, jistě odpovědně to i ke zplození svých dětí.

S amnestií nesouhlasím… nicméně na tomhle určitá část pravdy je, neb rozejít se může každý, to předem neovlivníš, ale jen blbec nebude platit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
Hlavně, aby mu to vydrželo :mavam:
@Burj Chalifa píše:
Já mám manžela slušnýho a spolehlivýho. :D
  • Citovat
  • Upravit
8781

Našla jsem to, týká se to tohodle pouze:

*Čl. I
Prominutí a zahlazení některých nepodmíněných trestů

(1) Promíjím nevykonané nepodmíněné tresty odnětí svobody nebo jejich zbytky, pokud byly pravomocně uloženy před 1. lednem 2013 ve výměře nepřevyšující jeden rok.

(2) Promíjím nevykonané nepodmíněné tresty odnětí svobody nebo jejich zbytky, pokud byly pravomocně uloženy před 1. lednem 2013 a pokud osoba, které byl trest uložen, dosáhla či v roce 2013 má dosáhnout věku 75 let a zároveň jí byl uložen trest ve výměře nepřevyšující 10 let.

(3) Na osoby, kterým se promíjí trest podle odst. 1 a 2 se hledí, jako by odsouzeny nebyly.*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
2.1.13 21:26
@Burj Chalifa píše:
Já mám manžela slušnýho a spolehlivýho. :D

to ja taky :) ale neni to otec ditete… vzal ho za sve…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
2.1.13 21:27
@colafit píše:
Hlavně, aby mu to vydrželo :mavam:

Určitě :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
2.1.13 21:27
@j.a.n.i1 píše:
S amnestií nesouhlasím… nicméně na tomhle určitá část pravdy je, neb rozejít se může každý, to předem neovlivníš, ale jen blbec nebude platit…

a z kolika normálních chlapů se stali blbci pod vlivem té druhé, „lepší“ druhé ženy ;) znám jich bohužel dost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
2.1.13 21:34
@Burj Chalifa píše:
Určitě :mavam: :mavam: :mavam:

Věř si-nikdy nikdo nevíme, co nás čeká. Hlavně že to víš ty, že tvůj partner se nikdy nemůže změnit-vlivem okolností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102851
2.1.13 21:38
@Boriska píše:
a z kolika normálních chlapů se stali blbci pod vlivem té druhé, „lepší“ druhé ženy ;) znám jich bohužel dost…

A z kolika normálních žen se stali blbky, které brání expartnerům ve styku s jejich dětmi a snaží se aby je pokud možno nemohl mít vůbec… ono má všechno 2 strany, krom hodně vyjímečných případů to není pouze na jedné straně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
2.1.13 21:42
@Burj Chalifa píše:
když jsou v base, nepracují, takže Vám stejně houby platí. Starý pán Vám nespohlehlivé otce nevybíral ani s nimi nepraktikoval nechráněný sex. Když už někomu nadávat, tak jen sobě, jakého blbce jsem vybrala svým dětem.

Docela silná a urážlivá slova. Neříkám, že člověk nikdy může tušit, co se z partnera vyklube…ALE-ne vždy se to tušit dá. Člověk se mění, vyvíjí okolnostmi, zaměstnáním, tím koho potká, někde sklouzne k alkoholu, automatům…a vše je jinak.Ze vzorného otce se může vyklubat chlap honíci druhou mízu, mladé holky, z bohatého podnikatele se může stát chudý chlap…prostě těch nástrah je hodně.
Mám dlouholeté spokojené manželství, nedá se mu nic vytknout-ale stále si opakuji, že si vážím toho štěstí které mám, opečovávám ho. A nikdy bych se nevychloubala, že jsem jiná než oni, kterým manželství nevydrželo. Nejsem jiná, jen jsem měla větší štěstí. Zatím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
2.1.13 21:42
@Burj Chalifa píše:
když jsou v base, nepracují, takže Vám stejně houby platí. Starý pán Vám nespohlehlivé otce nevybíral ani s nimi nepraktikoval nechráněný sex. Když už někomu nadávat, tak jen sobě, jakého blbce jsem vybrala svým dětem.

to je kokot, vetsiho jsem nevidela.nebo kokotice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna