Amnestie - alimenty

Anonymní
2.1.13 20:32

Amnestie - alimenty

Porad tomu nemuzu a nechci uverit. Tak kdyz se mi konecne po trech letech nahaneni, snaseni vysmechu a vyhruzek od byvalyho, povedlo, ze ho odsoudili za neplaceni, tak ho zase pusti???
Nevite, da se to nejak zjistit? Podle tiskove zpravy z hradu jsem zjistila, ze pokud ma trest do 24 mesicu, ze ho pusti na podminku, ale v odstavci b) je tam uvedeno, ze nesmi jit o zlocin proti rodine a detem, coz ale zanedbani vyzivy je. A ted v televizi rikaji, ze neplatici jdou vsichni :,( Kdyz vynecham fakt, ze mui dluzi skoro 100 tisic, o dite se nikdy nezajimal a posledni tri roky se mi jen vysmival, ze ho do vezeni v zivote nedostanu a kdyz konecne nastoupil, tak by si tam pobyl diky amnestii sotva 14 dni, tak mi ale porad lezi v hlave jeho vyhrozovani pred nastupem, ze jsem mu znicila zivot a az jemu to „skonci“, tak me to od te chvile „zacne“…

Jste tu nektera, ktera ma taky zavrenyho ex za alimenty a pustili ho??

Diky, D. (a anonym je snad pochopitelny)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
2.1.13 20:34

Jo a jeste dodavam, ze je odsouzeny uz podruhy, poprve odesel s podminkou, kde se neosvedcil, neplatil dal, tak mu to prisili natvrdo… D.

• Citovat
  • Upravit
69235
2.1.13 20:34

No potěš koště, skoro se mi chce napsat upřímnou soustrast. Neplatiči alimentů jdou ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.13 20:37

Jsem na tom skoro stejně. :poblion: Ale zase se můžu soudit dál jak kráva a možná dostanu víc než těch 151,– Kč. :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.1.13 20:40

Hmmmm tak to tam muzu klidne zitra naklusat znovu… a znovu udavat a nahlasovat a to vyhrozovani muzu vzit pri jednom… asi budu blejt :poblion: D.

• Citovat
  • Upravit
4466
2.1.13 20:44

To je děsný :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
2.1.13 20:44

Též je mi z toho špatně!!! :cert: pak má člověk věřit v nějakou spravedlnost :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
2.1.13 20:47

K tomu nejde napsat nic jiného než, že startý pán zešílel a vysmívá se matkám samoživitelkám. V podstatě nemají žádnou jinou možnost, jak přimět (nebo spíš potrestat) neplatiče alimentů a vrtošivý stařík jim řekne, že je vše ok, odpuštěno. Celá amnestie je pěkná hovadina, ale tohle mě vytáčí nejvíc.

• Citovat
  • Upravit
3624
2.1.13 20:51

Kdyby raději udělal něco chvályhodného pro všechny, ale on raději ospravedlní kriminálníky, přijde mi to, jako by se chtěl spíš někomu pomstít :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
2.1.13 20:52

@Katuskka nebo někomu pomoct? Mezi těch, kterých se to týká bude pár kamarádů.

• Citovat
  • Upravit
3624
2.1.13 20:54

@colafit To v prvé řadě, jiný důvod pro takový skutek nevidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
2.1.13 20:55

Jak jsem ho uznávala, dnes si lámu hlavu nad tím, proč to udělal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
2.1.13 21:00

Já už nerozumím v tomto státě ničemu. Můžeme jen čekat na nárust kriminality. Ach jo, to se vážně „povedlo “.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30664
2.1.13 21:01

Mám to stejně, EX dostal 21 měsíců podmínku, takže teď se mu to vymaže a já to celé můžu absolvovat znovu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
2.1.13 21:04
@laducha píše:
Mám to stejně, EX dostal 21 měsíců podmínku, takže teď se mu to vymaže a já to celé můžu absolvovat znovu :zed:

nene, v opisu rejstříku trestů - tedy záznamu, který slouží pro policii a další orgány činné v trestním řízení- bude záznam stále uveden a určitě se to vezme v úvahu
to nemění nic na tom, že tohle je vážně na mašli :roll: :cert: držte se holky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna