Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
Jo a jeste dodavam, ze je odsouzeny uz podruhy, poprve odesel s podminkou, kde se neosvedcil, neplatil dal, tak mu to prisili natvrdo… D.
No potěš koště, skoro se mi chce napsat upřímnou soustrast. Neplatiči alimentů jdou ven.
Jsem na tom skoro stejně.
Ale zase se můžu soudit dál jak kráva a možná dostanu víc než těch 151,– Kč. ![]()
Hmmmm tak to tam muzu klidne zitra naklusat znovu… a znovu udavat a nahlasovat a to vyhrozovani muzu vzit pri jednom… asi budu blejt
D.
Též je mi z toho špatně!!!
pak má člověk věřit v nějakou spravedlnost ![]()
K tomu nejde napsat nic jiného než, že startý pán zešílel a vysmívá se matkám samoživitelkám. V podstatě nemají žádnou jinou možnost, jak přimět (nebo spíš potrestat) neplatiče alimentů a vrtošivý stařík jim řekne, že je vše ok, odpuštěno. Celá amnestie je pěkná hovadina, ale tohle mě vytáčí nejvíc.
Kdyby raději udělal něco chvályhodného pro všechny, ale on raději ospravedlní kriminálníky, přijde mi to, jako by se chtěl spíš někomu pomstít ![]()
@Katuskka nebo někomu pomoct? Mezi těch, kterých se to týká bude pár kamarádů.
@colafit To v prvé řadě, jiný důvod pro takový skutek nevidím…
Jak jsem ho uznávala, dnes si lámu hlavu nad tím, proč to udělal.
Já už nerozumím v tomto státě ničemu. Můžeme jen čekat na nárust kriminality. Ach jo, to se vážně „povedlo “.
Mám to stejně, EX dostal 21 měsíců podmínku, takže teď se mu to vymaže a já to celé můžu absolvovat znovu ![]()
@laducha píše:
Mám to stejně, EX dostal 21 měsíců podmínku, takže teď se mu to vymaže a já to celé můžu absolvovat znovu
nene, v opisu rejstříku trestů - tedy záznamu, který slouží pro policii a další orgány činné v trestním řízení- bude záznam stále uveden a určitě se to vezme v úvahu
to nemění nic na tom, že tohle je vážně na mašli
držte se holky ![]()
Porad tomu nemuzu a nechci uverit. Tak kdyz se mi konecne po trech letech nahaneni, snaseni vysmechu a vyhruzek od byvalyho, povedlo, ze ho odsoudili za neplaceni, tak ho zase pusti???
Kdyz vynecham fakt, ze mui dluzi skoro 100 tisic, o dite se nikdy nezajimal a posledni tri roky se mi jen vysmival, ze ho do vezeni v zivote nedostanu a kdyz konecne nastoupil, tak by si tam pobyl diky amnestii sotva 14 dni, tak mi ale porad lezi v hlave jeho vyhrozovani pred nastupem, ze jsem mu znicila zivot a az jemu to „skonci“, tak me to od te chvile „zacne“…
Nevite, da se to nejak zjistit? Podle tiskove zpravy z hradu jsem zjistila, ze pokud ma trest do 24 mesicu, ze ho pusti na podminku, ale v odstavci b) je tam uvedeno, ze nesmi jit o zlocin proti rodine a detem, coz ale zanedbani vyzivy je. A ted v televizi rikaji, ze neplatici jdou vsichni
Jste tu nektera, ktera ma taky zavrenyho ex za alimenty a pustili ho??
Diky, D. (a anonym je snad pochopitelny)