Anatomický polštář

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
27.6.12 22:11

Anatomický polštář

Maminky, mám 2 letou dceru a chtěla bych pro ni koupit kvalitní polštář. Máte zkušenosti s anatomickými? Mohou je vůbec mít děti? Na čem spí vaše děti? Děkuji za názory a případné tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30420
27.6.12 22:14

Já bych ho malé nekupovala :nevim: naše Miši spí nejraději bez polštáře. Ty anatomické jsou docela vysoké, teda aspoň my máme takové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
27.6.12 22:50

Pro takového prcka je nejlepší co nejplacatější. My jsme nechali vyčistit péřový a nový sypek jsme nechali naplnit jen z poloviny. Pod dcerou se slehne, že spí nemá témeř žádný :lol:
Já měla anatomický a na dvouleté dítě by byl moc vysoký. Myslím si, že ten je vhodný jen pro dospělé. Dítě se různě válí a cestuje a ten anatomický by jí stál jen v cestě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
28.6.12 07:05

Nemám pocit, že by dvouleté dítě potřebovalo polštář - myslím takový klasický. Naši kluci mají slabé a stejně na nich nespí - hodně se melou, víc jak půl noci prospí s odstrkaným polštářem na rovině matrace.
Jestli nějaký polštář koupit chceš, kup tenký, ať jí z toho nebolí hlavička nebo za krkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
28.6.12 11:11

Děkuji za příspěvky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
28.6.12 11:15

Také se přidávám k co nejméně naplněnému klasickému polštáři - jakmile prcek bude chtít, může si ho schrout.
My jsme si s přítelem koupili anatomické polštáře v Purtexu a mně začaly problémy s krční páteří, takže ho používám jako zábranu do postele - docela drahá zábrana :zed:

• Citovat
  • Upravit
30420
28.6.12 13:12

@Amber_1977 ono je totiž si to třeba vyzkoušet na prodejně, my máme doma stejnou značku, ale každý máme jinak vysoký jinak tvrdý a jsme spokojeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
28.6.12 13:23

@Januliiik Jsem trubka - hlavně, že matrace jsme olehávali všechny :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
30420
28.6.12 13:47
@Amber_1977 píše:
@Januliiik Jsem trubka - hlavně, že matrace jsme olehávali všechny :mrgreen: