Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Maminky, mám 2 letou dceru a chtěla bych pro ni koupit kvalitní polštář. Máte zkušenosti s anatomickými? Mohou je vůbec mít děti? Na čem spí vaše děti? Děkuji za názory a případné tipy.
Já bych ho malé nekupovala
naše Miši spí nejraději bez polštáře. Ty anatomické jsou docela vysoké, teda aspoň my máme takové
Pro takového prcka je nejlepší co nejplacatější. My jsme nechali vyčistit péřový a nový sypek jsme nechali naplnit jen z poloviny. Pod dcerou se slehne, že spí nemá témeř žádný ![]()
Já měla anatomický a na dvouleté dítě by byl moc vysoký. Myslím si, že ten je vhodný jen pro dospělé. Dítě se různě válí a cestuje a ten anatomický by jí stál jen v cestě.
Nemám pocit, že by dvouleté dítě potřebovalo polštář - myslím takový klasický. Naši kluci mají slabé a stejně na nich nespí - hodně se melou, víc jak půl noci prospí s odstrkaným polštářem na rovině matrace.
Jestli nějaký polštář koupit chceš, kup tenký, ať jí z toho nebolí hlavička nebo za krkem.
Také se přidávám k co nejméně naplněnému klasickému polštáři - jakmile prcek bude chtít, může si ho schrout.
My jsme si s přítelem koupili anatomické polštáře v Purtexu a mně začaly problémy s krční páteří, takže ho používám jako zábranu do postele - docela drahá zábrana ![]()
@Amber_1977 ono je totiž si to třeba vyzkoušet na prodejně, my máme doma stejnou značku, ale každý máme jinak vysoký jinak tvrdý a jsme spokojeni
@Amber_1977 píše:
@Januliiik Jsem trubka - hlavně, že matrace jsme olehávali všechny