Android - aplikace na běhání

13141
3.2.13 11:11

Android - aplikace na běhání

Ahoj. Blíží se jaro a já chci vyběhnout do polí. Jelikož mě nebaví jen takové běhání, napadlo mě, využít nějakou aplikaci do mobilu. Máte něco takového, která se vám osvědčila nejvíc? Chtěla bych něco, co zaznamenává trasy, ale i třeba čas běhu, jak celkový, tak průběžný, s možností si výstup uložit - do PC, do blogu, na FB.
Mám ZTE, Androit, Obchod Play.
Budu moc vděčná za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13141
3.2.13 11:13

Samozřejmě ne Androit, ale Android ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
3.2.13 11:35

Me se osvedcilo jak na behani, tak hlavne na kolo Endomondo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
3.2.13 11:37

Endomondo - používala jsem v androidu, používám i v IOS.

Já chci už taky běhááát :) A ještě dva měsíce nesmím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
3.2.13 11:49

A máte to zadara nebo to, co se platí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
3.2.13 11:55

Dlouho jsem měla zadara, pak jsem si připlatila, abych si mohla ordinovat intervalový trénink, ale nejdřív bych si určitě vyzkoušela verzi zdarma. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
3.2.13 11:58

Endomondo je super. Pouzivame na vylety a hned bahravam trasy na facebook :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
3.2.13 11:58

Sice nemam android, ale iOS a tam pouzivam RunKeeper, ten je i pro Android. Ja jsem s nim spokojena, je tam prime spojeni na web - po ukonceni cinnosti poslu cely zaznam na web a pak si ho na svem profilu prohlidnu, kudy cesta vedla, rychlost, tempo, nadm. vyska…moc povedeny. A kdyz si pomoci aplikace udelam fotku, tak ji mam pak presne v mapce, kde byla porizena ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
3.2.13 12:01

Endemondo samozřejmě celý průběh (rychlost, výšku, kilometráž atd.), mapy a statistiky ihned po skončení posílá na web.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
3.2.13 12:06

Ještě jsem chtěla napsat, že v rámci endomondo komunity na webu se každý měsíc pořádají různé eventy, takže to je celkem slušná motivace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
3.2.13 21:09

Už to studuji, zatím jsem z toho trošku zmatená. Ale asi to chce čas, zítra si to vezmu na procházku, abych viděla, jak to funguje ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.15 16:50

Ahoj, chci si stáhnout nějakou aplikaci na měření tras, ale nechci, aby se mi to sdílelo na fb..to bych fakt nerada, a jde nějaká aplikace i když nemám v mobilu internet? díky ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová