Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jste rádi nebo ne, nebo je vám to jedno?
Mě to nechává v klidu, ale začetla jsem se do diskuze pod článkem a to je tedy síla.
Je to na Novinkách.
Každá diskuse na Novinkách je síla. To už je taková její vlastnost.
(Co se Hradu týče, je to očekávatelné, Zeman je silným zastáncem EU, chtěl by i europrezidenta, k těmhle symbolům evidentně tíhne.)
Mě je to jedno který ko*ot tam něco vztyčí. Mateřskou mi nepřidají, tak co.
@Viking
Já normálně na ty diskuze nechodím, tedy nenapadlo mě to, proto jsem dost překvapená, jak se tam lidi k sobě chovaj.
@jana0979 Tady je to slabej odvar, celkem normální diskuse poznamenaná jen převahou ženskýho elementu; Novinky jsou pro silný žaludky:)
@Lenka002 Četla jsem předvolební diskuse MZ+KS a pár dalších (nevolebních),ale občas to bylo(je) pěkný sado-maso
.
Novinky čtu občas taky a moc horší mi to nepřijde
.
No „lepší“ časy nastávají:-D:-D budeme-li mít euro tak jsme víte kde? bude se chtít přiblížit německu, francii a víte kde jsme? chudoba…jen hned Šlouf si nekrade na Temelínu se Zemanem v zádech:-D respektují co si lidí zvolili ale je nespravedlivé na to doplácet.
Jasně
nejhorsi je že stopro bude euro
doufam že nedopadnem tím pádem jak Slováci
Eura se docela bojim,
@kamillka2 píše:
No „lepší“ časy nastávají:-D:-D budeme-li mít euro tak jsme víte kde? bude se chtít přiblížit německu, francii a víte kde jsme? chudoba…jen hned Šlouf si nekrade na Temelínu se Zemanem v zádech:-D respektují co si lidí zvolili ale je nespravedlivé na to doplácet.
@potkanek píše:
Jasněnejhorsi je že stopro bude euro
![]()
doufam že nedopadnem tím pádem jak Slováci
Eura se docela bojim,
euro chtěl zavest i schwarzenberg tak je to jedno…
jinak co se diskuze tyče tak říkat na to můžem co chcem, ale stejně s tím nic neuděláme…jen nechápu lidí nejen tady, ale celkově co si myslí že svým názorem udělají něco velkého a že dle nich zeman odejde na hrad..což doufám že ne toho idiota druhého tam nechci