Kde sehnat staré dudlíky?

1433
2.2.13 22:58

Kde sehnat staré dudlíky?

Milé dámy a případně pánové,
nevíte, kde by se daly ještě teď sehnat staré dudlíky československé a nebo české výroby cca do roku 2008, nebo části těchto dudlíků, dudlíky bez gumových sosáků, kroužky a ucpávky k nim? O Aukru a MMB vím, ale jsou tam buď šíleně drahé a nebo natolik vzácné, že na ně nenarazím včas a sedět u toho celý den se mi nechce… Poradili byste, na koho se obrátit nebo tak? Z Vulkanu mi napsali, že nic nemají, dokonce ani přibližný seznam, co vlastně za ty roky vyráběli… Dík za info!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4288
3.2.13 05:18

Myslis takovy ty kyticky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
3.2.13 08:06

Na co???
Promin, ale jsem siiiilene zvedava! :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
3.2.13 08:29

@Barca12345 ty nic nesbíráš? :mrgreen: Já teda taky ne, ale máme v to v rodině, tak to docela chápu..

Zakladatelko nevím, jen mě zajímá, kolik už toho máš? Skříňku, pokoj? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
3.2.13 08:31
@gabriela82 píše:
@Barca12345 ty nic nesbíráš? :mrgreen: Já teda taky ne, ale máme v to v rodině, tak to docela chápu..Zakladatelko nevím, jen mě zajímá, kolik už toho máš? Skříňku, pokoj? :mrgreen:

Ne, nic nesbiram, prijde mi to zbytecne… :oops: vlastne jo, sbiram boty a kabelky… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ale nic proti tomu… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
3.2.13 09:22

@gabriela82 mám jich cca 250 kousků (v plastových pořadačích na vruty a šrouby), k tomu kupu různých dílků.
@2012Mex sbírám všechny možné - kytičky, oválky, medvídky, perleťové, chrastící… vyrábělo se opravdu hodně typů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4751
3.2.13 16:35

@Aknyt výroba všeho tam dávno skončila, koupili to němci, jen kvůli zančce primeros (trochu jiné gumičky :mrgreen: ), ale nevyrábí se tu, jen se tu balí německé šprcky do primerosáckých obalů :pocitac: :pocitac: :pocitac:. Tak se nedivím, že nemají nic, bo je všechno v pr.eli :cert: :cert: :cert:. škoda, že jsme na sebe nenarazily před 10 lety ;), poslala bych ti, co by jsi chtěla. Tak aspoň ten drtek tuším vloni.
Takhle jsem zásobovala největšího sběratele prezervativů u nás, pana Žváčka :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
3.2.13 16:51

@evinax Moc dobře si tě pamatuju, od tebe mám vlastně základ sbírky, především těch kytiček s ucpávkou… teď se chystám celou sbírku přefotit, ale nějak není s tou naší čiperkou moc času…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová