Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Premyslim jake jmeno dat dceri, prijmeni mame klasicke. Anezka se libi starsim lidem, Lori zase vrstevnicim. Obe dat mi prijde uz moc dlouhy
Ty už jsi tady zakládala diskuzi na Lorianu, ne? Vůbec bych neřešila, co se líbí starším lidem a co vrstevnicím. Každý si svoje dítě přece pojmenovává sám a jméno by nemělo plnit funkci zavděčení se někomu. Pokud od minula pořád uvažuješ nad Lorianou, dala bych ji, očividně se ti hodně líbí.
Uz zase Loriana? Evidentně se ti to jmeno libi, takze pokud souhlasí chlap, dejte ho. Dítě máte pojmenovat tak, aby se to líbilo vam, aby to dávalo smysl vam. A samozřejmě aby tim dite netrpelo. Ale co reknou statai, mladsi, anonymky na netu… to je uplne jedno. Sto lidi, sto chutí. Tady odpověď nenajdeš.
Anežka je krásná a už se nedává. Proti Lorianè nemám taky nic. Už jednou jsem tu radila že Anežka je Agnes, kdyby se to někomu víc líbilo.
@Any Problem píše: Více
Je uplne jedno, komu se libi Anezka a komu Loriana. Dej, co se libi tobe a partnerovi. Anezka neni nijak caste jmeno, ale zaroven se ted normalne dava, Loriana je exotictejsi, ale zase v zaplave jmen jako Laura a Lara splyne…
@Anna766 píše: Více
Omyl, Anežka teď prý u novorozenců hodně frčí jsem někde četla.
Dala bych Anežku, Loriana se mi nějak nepozdava. Nikdy jsem to neslysela.
@Jazmine píše: Více
Asi ne u nás. Žádnou jsem nepotkala 40 let.
@Jazmine píše: Více
Anežka byla maminka mých dětských kamarádek. Naše sousedka a moc hodná paní. Zemřela mladá. Škoda jí byla. Jinou Anežku jsem od té doby nepotkala. Ale např. malé Anny nebo Marie ano. Dokonce jednu Růženku.
Anežka je na mě moc křesťanská a navíc profláknutá.
Loriana je zvláštní… neexistuje nějaká jiná verze, abyste ji říkalo Lori? Koukám že: Laura, Lorraine nebo Dolores
Loriana jsem nikdy neslyšela, asi mi přijde zvláštní, nelíbí se mi. Anežka je tradiční klasika.
Vybavil se mi horor la Lorna ![]()
Lora je možná hezčí
Přijde mi, že je v těch jménech velký rozdíl.
Opřela bych se o Anežku