Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Obè jsou celkem pěkné. Lindu máme v rodinè. Trochu víc se mi líbí ale Ester.
Obě jsou fajn a relativně neotřelá.. Ester mi přijde vznešenější, ale to jsou moje pocity…
na Lindu se bohužel rýmuje pinda, no, ale to jde najít u každého jména
hodně štěstí ![]()
PS : pokud váháte, zohlednila bych příjmení, pokud je tvrdé a je tam R, tak bych to spíše změkčila tou Lindou.. Pokud tam R není, vyhrála by to u mne Esterka ![]()
Obě se mi líbi. Nejspíš bych se přiklonila k Ester, je taková záhadnější a oslovení Esterko, se mi líbí.
Linda /Lidička to už mi vadí.
Linda je krásný jméno!
Ester bych já nedala, ale to bude tím, ze znama je stripterka a tohle je její umělecky jméno ![]()
Mně ta Ester nevím vadí. Dala bych třeba Etelu nebo Eriku, jestli chceš něco podobného. Nebo Sáru nebo Rachel, jestli chceš něco židovského.
Linda Ester Janečková, například, mi zní hezky
Jen pro případ, že se nerozhodnute.
Určitě Ester. Linda se mi vubec nelibi, neznám žádnou sympatickou, jednu jsem dokonce dlouho nesnasela, ale tak to je můj problem, ze
Ester ma za me i hezčí zdrobněliny. Moc se mi libi oslovení Esi, Esty. Uplne nemusim Esťo. Ale porad lepsi nez Lindičko.
Mně vzdycky vyvstane na mysl Linda pinďa. Takze proto bych ho nedala. Ester se mi libi vic a ani zadnou kolem nemame ![]()
S manželem jsme skončili u dvou jmen a váháme pro které se rozhodnout. Jestli tu jsou nějaké Lindy a Ester mohly by mi napsat jak jsou se jménem spokojené. A zajímá me i názor ostatních jaké jméno byste preferovali. Příjmení začíná na M.