Angel Sound – jak nahrát do PC?

5468
4.3.11 14:14

Angel Sound - jak nahrát do PC?

Dostala jsem použitý přístroj AngelSound, ale nemám k němu návod, nicméně na krabičce je napsáno, že lze zvuk nahrát do PC. Nevíte někdo, jak? Předpokládám, že je k tomu potřeba nějaký kablík, ale je to nějaký speciální, nebo něco univerzálního, co možná máme doma? :think:

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7213
4.3.11 14:41

ahoj,ten kablik bys mela mit soucasti angla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
4.3.11 14:52

Já ten kablík taky měla u angelsoundsu, myslím, že má na obou stranách konce jako od sluchátek. Nicméně, bez přítele, který se orientuje v technice bych to neuzvládla ani nahrát (ještě jsme teda nenahrávali, jen zkoušeli)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
5.3.11 11:49

:-) ahoj když nemáš kablík a nechce se ti ho kupovat tak mužeš angelsouns připojit na normální repráky a třeba microfonem (bývá na sluchátkách, nebo jen takovej ten starší stojací u počítače) se to dá nahrát :) nebo třeba mobilem co zaznamenává zvukovej záznam nebude to tak kvalitní jako s kablíkem ale náhradní řešení to je :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
6.3.11 09:33

Evule, díky, taky jsem o podobném řešení přemýšlela, asi to zkusím.

Holky, prosím vás, kdo ten kablík máte, nemohly byste mi ho třeba vyfotit? Možná by se u nás doma něco takového našlo, kabelů jsou tu hromady, ale netuším, do které se ponořit ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
6.3.11 10:31

Tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
9.3.11 18:13

já jsem si angel sounds také nedávno koupila, kablík k tomu mám, ale žádné cd a anglický návod :/ Jak přesně to do počítače dostanu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
10.3.11 11:32

No… taky jsme k tmu nic kromě kabelu neměli, jen jsme to píchli do PC ři poslechu miminka a přes nějaký program (po zdlouhavém nastavování) to šlo nahrát. Ae jaký to byl program, to musím počkat na přítele, až přijde z práce, protože já si ho nepamatuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
10.3.11 18:56

Nainuva: už se mi to tam povedlo nahrát :) slyšela jsem tlukot, jen doufám že je to miminka a né moje. Na moje srdce mi to přijde hodně rychlí. Tady je ukázka http://www.youtube.com/watch?… Můžeš mi prosím povědět svůj názor? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
10.3.11 21:01

Jo to je určitě miminka, je to krásný jak lokomotiva. Když si nebudeš jistá, dej si prsty třeba na krk (na krkavici) a porovnej. Ale tohle je mimčo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.3.11 11:13

Holky, a jak jste to nahrály? Já mám přístroj i kablík, ale nevím, jak dál … :think:

• Citovat
  • Upravit
lemato
18.10.11 09:43

Ahoj,
také jsem si zakoupila Angel Sound a netuším,jak to nahrát do PC. Kabel mám, ale nevím přes jaký program to nahrát a stáhnout. Můžete mi prosím někdo poradit?Moc děkuji

• Citovat
  • Upravit
2939
18.10.11 10:42
Denino píše:
Nainuva: už se mi to tam povedlo nahrát :) slyšela jsem tlukot, jen doufám že je to miminka a né moje. Na moje srdce mi to přijde hodně rychlí. Tady je ukázka http://www.youtube.com/watch?… Můžeš mi prosím povědět svůj názor? :)

To je určitě tlukot mimča :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lemato
18.10.11 11:37

Jojo, je to srdíčko a jak se ti to tedy podařilo nahrát?

• Citovat
  • Upravit
lemato
21.10.11 19:21

Ahoj,
můžeš mi prosím zjistit přes jaký program - nejsem zrovna IT technik.. Moc děkuji lenka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová